Welkom bij ZorgMies Oude-IJsselstreek

Bent u op zoek naar ondersteuning of heeft u als mantelzorger extra hulp nodig bij de zorg voor uw familielid? ZorgMies Oude-IJsselstreek biedt aanvullende mantelzorg aan huis met altijd een vertrouwd gezicht. Zo kunt u, of uw naaste, langer zelfstandig thuis wonen. 

Samara Augustin

Samen met elkaar er voor de mensen zijn die het nodig hebben. Zorgen voor elkaar. Want daar is waar het tegenwoordig om gaat

Gezelschap in Oude-IJsselstreek

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Oude-IJsselstreek biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Ulft, Varsseveld, Terborg, Silvolde, Heelweg, Etten, Gendringen en omliggende dorpen.

Hulp in Huis in Oude-IJsselstreek

Langer thuiswonen in de regio Oude-IJsselstreek kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Oude-IJsselstreek of zelf een recensie schrijven.

 • Uitstekend
  Betrokken, zorgvuldig, persoonlijke aandacht
  Jeanne
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Fantastische Zorgmies
  Ruim 1,5 jaar hebben we steeds dezelfde Zorgmies gehad die Margriet en Jeanette aan onze moeder gekoppeld hebben. Zij had een hele goeie klik met moeders. Het begon met 1x per 14 dagen en de laatste maanden 2x per week. Zij heeft veel gezelligheid kunnen geven waar wij geen energie meer voor hadden buiten alle zorg die er nodig was door de toenemende zorg. Ze ging ook met ma wat leuks doen. Korte lijntjes om over en weer te overleggen. Tevens was ze een hele fijne ondersteuning voor mij. Met een gerust hart kijkt er iemand anders om naar je moeder. Ze is goud waard geweest voor ma en voor mij. Ik kan het iedereen adviseren.
  Laura
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Zeer betrokken zorg door de medewerkers van Zorgmies
  Mijn vader is in de laatste maanden van zijn leven bezogd door meerdere mensen van Zorgmies. Stuk voor stuk zeer betrokken medewerkers die met veel aandacht, respect en liefde voor mijn vader hebben gezorgd. Zeer veel dank hiervoor
  Frank Bijlard
  Review voor ZorgMies De Ronde Venen
 • Geweldige zorg
  Heel fijn om mijn moeder 1 keer in de week te ontlasten van mantelzorg voor mijn vader. En goede match met waar mijn vader behoefte aan heeft.
  L
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Enorm goed bevallen
  Onlangs geopereerd aan beide handen, waarna ik langere tijd niet voor mijzelf, mijn 4 (kleine) kinderen en het huishouden kon zorgen. Zorgmies heeft dit voor mij overgenomen. Dagelijks werden de kinderen en ik verzorgd en alles bleef op orde. Dankzij de dames ook een hoop tips gehad qua orde/structuur en rust in het huishouden. Dankbaar voor de hulp!!
  Sanne
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Oude-IJsselstreek

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Oude-IJsselstreek kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg.

Slaap- en Waakservice in Oude-IJsselstreek

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Oude-IJsselstreek ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht.

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een betekenisvol werk in Oude-IJsselstreek?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Oude-IJsselstreek

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Oude-IJsselstreek brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Oude-IJsselstreek

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Oude-IJsselstreek. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Oude-IJsselstreek

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Oude-IJsselstreek biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Dag tegen ouderen mishandeling
Mantelzorg Nieuws

Dag tegen Ouderenmishandeling

Ouderenmishandeling komt overal voor, ook bij jou in de buurt. Op donderdag 15 juni, de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het

Lees meer ⟶