Welkom bij ZorgMies Zuidoost-Drenthe

Zoekt u als mantelzorger, of voor uzelf, aanvullende zorg? Bijvoorbeeld voor het doen van een boodschap en/ of koken van een maaltijd. Of heeft u een kind met een extra zorgvraag en zoekt u als ouder extra ondersteuning bij de zorgtaken? ZorgMies Zuidoost-Drenthe staat voor u klaar, met altijd zorg op maat in de gemeenten Emmen en Coevorden. 

Elma Hof-Visser

Even geen mantelzorger zijn? Gunt u uw mantelzorger een paar uurtjes voor zichzelf? Dat kan, wij bieden aanvullende ondersteuning in de gemeente Coevorden en Emmen.

Gezelschap in Zuidoost-Drenthe

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Zuidoost-Drenthe biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeente Emmen en Coevorden.

Hulp in Huis in Zuidoost-Drenthe

Langer thuiswonen in de gemeenten Emmen en Coevorden kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Zuidoost-Drenthe of zelf een recensie schrijven.

 • Proffesionele hulp
  Ik heb een paar maanden zorgmies kunnen krijgen en dat heeft zij uitstekend gedaan! Ik ben dankbaar voor al haar hulp!
  Gaby
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Liefdevolle flexibiliteit
  Snel liefdevolle ondersteuning gevonden voor mijn moeder. Er wordt meegedacht met onze, en met mijn moeders behoeften.
  Frank
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Beter dan dit ga je niet tegenkomen...
  Marcel
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Fijne werkgever, werkomgeving
  Ik heb heel veel verschillende werkgevers/banen gehad, maar Zorgmies steekt hier echt bovenuit. De sollicitatieprocedure gaat naar mijn mening op eenhele persoonlijke wijze. Ik vind dit erg fijn,zodat het 1 op 1 contact ook soepeler/makkelijker kan verlopen,omdat het zo persoonlijk is vind ik het erg voel je je ook geen “nummertje”. Angelique en Jaques zijn beide fijne mensen om mee samen te werken al met al zeer tevreden!
  Aaliyah
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • De gezelligste uurtjes van de dag!
  De ZorgMiezen zorgen meermaals per week voor de gezelligste uurtjes van de dag bij mijn vader. Ook helpen ze met verschillende to do’s in of rondom huis. We zijn heel blij met hun aanwezigheid.
  Thomas van Hees
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Zuidoost-Drenthe

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Zuidoost-Drenthe kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Zuidoost-Drenthe

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Zuidoost-Drenthe ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Zuidoost-Drenthe?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Zuidoost-Drenthe

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Zuidoost-Drenthe brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Zuidoost-Drenthe

ZorgMies helpt gezinnen in de gemeenten Emmen en Coevorden. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Zuidoost-Drenthe

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Zuidoost-Drenthe biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt verbindingen, brengt mensen samen en heeft als doelstelling om de

Lees meer ⟶