Meer informatie over ZorgMies?

Plan een kennismakingsgesprek in met ZorgMies!

ZorgMies biedt thuishulp aan senioren, gezinnen en alles daar tussenin. Overweeg je als mantelzorger om ondersteuning van ZorgMies in te schakelen? De zorg die wij leveren is altijd op maat, dus je hebt vast vragen wat wij voor jouw situatie kunnen betekenen.  Wij beantwoorden jouw vragen graag! Vul het onderstaande formulier in en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met vestiging bij jou in de buurt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Plan een vrijblijvend gesprek in!

Ontvang meer informatie over thuishulp van ZorgMies

Lees de privacyvoorwaarden van ZorgMies Nederland.

Flexibele zorg

'Nee' is voor ons geen optie. Of je nu 2 uur per week ondersteuning nodig heeft of 24-uurs zorg - ZorgMies gaat door waar andere thuishulp organisaties stoppen.

één vertrouwd gezicht

Een goede match tussen u en onze ZorgMiesen vinden wij erg belangrijk. Daarom krijg je bij ZorgMies altijd één vertrouwd gezicht in huis.

Altijd bereikbaar

Met spoed mantelzorg ondersteuning nodig? ZorgMies staat ook 's avonds en in het weekend klaar om te helpen. Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Wij werken graag samen!

Samen staan wij sterker

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Persoonlijke zorg in uw regio

ZorgMies is door bijna heel Nederland actief. Met vestigingen in verschillende regio’s door Nederland kunnen wij u voorzien van mantelzorg ondersteuning. 

Benieuwd wie uw contactpersoon in de regio is? Zoek hier direct op uw postcode of woonplaats.

Vind uw regio

Werken bij ZorgMies?

Heeft u hart voor de zorg  en lijkt het u een mooi beroep om mantelzorgers te ondersteunen bij de zorg van hun ouder of kind? Bekijk de vacatures in uw regio.