Welkom bij ZorgMies 't Groene Hart

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning bij de zorg voor uw naaste(n) of zoekt u thuishulp voor uzelf? ZorgMies ’t Groene Hart biedt persoonlijke zorg zodat u of uw naaste(n) lang zelfstandig thuis kan wonen in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda en Zuidplas. 

Jolanda Malipaard

Ik word een heel blij mens van dit werk en het geeft me energie. Geen dag is hetzelfde en de vele blije gezichten maken me gelukkig.

Gezelschap in 't Groene Hart

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies ’t Groene Hart biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda en Zuidplas.

Hulp in Huis in 't Groene Hart

Langer thuiswonen in ’t Groene Hart kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies ’t Groene Hart of zelf een recensie schrijven.

 • Professioneel, meelevend zorgzaam,luisterend oor.
  We hebben de zorg als warm ervaren. Deskundig veilig en discreet. Aandacht en een luisterend oor. We zijn heel goed door een moeilijke periode geholpen. Alle lof, zowel voor de leiding als verzorgende. Er werd gezocht naar iemand die bij ons paste. Dat is prima gelukt. Hartelijk dank daarvoor.
  Mieke
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Proffesionele hulp
  Ik heb een paar maanden zorgmies kunnen krijgen en dat heeft zij uitstekend gedaan! Ik ben dankbaar voor al haar hulp!
  Gaby
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Liefdevolle flexibiliteit
  Snel liefdevolle ondersteuning gevonden voor mijn moeder. Er wordt meegedacht met onze, en met mijn moeders behoeften.
  Frank
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Beter dan dit ga je niet tegenkomen...
  Marcel
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Fijne werkgever, werkomgeving
  Ik heb heel veel verschillende werkgevers/banen gehad, maar Zorgmies steekt hier echt bovenuit. De sollicitatieprocedure gaat naar mijn mening op eenhele persoonlijke wijze. Ik vind dit erg fijn,zodat het 1 op 1 contact ook soepeler/makkelijker kan verlopen,omdat het zo persoonlijk is vind ik het erg voel je je ook geen “nummertje”. Angelique en Jaques zijn beide fijne mensen om mee samen te werken al met al zeer tevreden!
  Aaliyah
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in 't Groene Hart

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies ’t Groene Hart kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in 't Groene Hart

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies ’t Groene Hart ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in ’t Groene Hart?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in 't Groene Hart

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies ’t Groene Hart brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in 't Groene Hart

ZorgMies helpt gezinnen in ’t Groene Hart. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in 't Groene Hart

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies ’t Groene Hart biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶