Welkom bij ZorgMies Etten-Leur Halderberge

ZorgMies Etten-Leur Halderberge biedt aanvullende mantelzorg bij u in de regio. Heeft u als mantelzorger extra ondersteuning nodig bij de zorg voor uw naaste(n)? Of zoekt u juist ondersteuning voor uzelf, zodat u langer zelfstandig in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over aaanvullende mantelzorg in Etten-Leur, Halderberge, Oudenbosch, Oud-Gastel, Hoeven, Bosschenhoofd en Stampersgat. 

Eefje Kouters

Heerlijk een rondje wandelen, gesprekken voeren over vroeger of samen een verse tomatensoep maken. Alles is mogelijk.

Gezelschap in Etten-Leur & Halderberge

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Etten-Leur Halderberge biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Etten-Leur, Halderberge, Oudenbosch, Oud-Gastel, Hoeven, Bosschenhoofd en Stampersgat.

Hulp in Huis in Etten-Leur & Halderberge

Langer thuiswonen in de regio Etten-Leur Halderberge kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 
Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Etten-Leur Halderberge of zelf een recensie schrijven.

 • Superfijne hulp
  Superfijne vaste hulp. Zeer goede en duidelijke communicatie via app en info caren. Ook veel hulp gekregen met regelen van de WMO en SVB. Naar alle tevredenhid word alles schoon gemaakt. Het sociale aspect is er ook iedere week
  Sandra Donker
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Leuke enthousiaste meiden die van aanpakken weten
  Heel blij met de hulp die zij ons bieden met het verzorgen van mijn moeder
  Daphne
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Zeer persoonlijke en efficiënte zorg
  In wat voor stemming mijn moeder van 93 ook is, Lorette weet precies aan te voelen wat er op een dag mogelijk is. Ze is gevoelig en flexibel. Daarnaast ook nog vakkundig in welke begeleiding dan ook. Echt heel blij met haar wekelijkse bezoeken!
  Harriet
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Behulpzaam
  Fijne behulpzame mensen die goede zorg leveren
  Dorothe
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Zeer goed
  Goede afspraken kunnen Als er een afspraak niet door ging werd dut gemist. De bezoekje waar gezellig.
  Wim
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Etten-Leur & Halderberge

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Etten-Leur Halderberge kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Etten-Leur & Halderberge

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Etten-Leur Halderberge ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Etten-Leur Halderberge?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Etten-Leur & Halderberge

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Etten-Leur Halderberge brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Etten-Leur & Halderberge

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Etten-Leur Halderberge. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Etten-Leur & Halderberge

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Etten-Leur Halderberge  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.