Welkom bij ZorgMies Groningen

Zoekt u voor uzelf of als mantelzorger voor uw naaste(n) aanvullende ondersteuning? ZorgMies Groningen staat voor u in de regio klaar met zorg dat aansluit bij uw wensen, met altijd een vertrouwd gezicht. Benieuwd wat Geke voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. 

Geke Pranger

ZorgMies maakt het leven leuker! De slogan van ZorgMies en precies de reden waarom ik besloot mijn eigen vestiging te starten in Groningen.

Gezelschap in Groningen

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Groningen biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de regio Groningen. 

Hulp in Huis in Groningen

Langer thuiswonen in Groningen kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven.

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Groningen of zelf een recensie schrijven.

 • Lieve en betrokken hulp
  De zorg voor mijn moeder was super fijn geregeld, een goede klik en op maat geregeld!!
  kelly de veer
  Review voor ZorgMies Groningen
 • Supersnel ging zorgmies voor ons op zoek
  Zorgmies ging meteen voor ons op zoek en vond al gauw een geschikte kandidaat. Zorgmies was flexibel en dacht met ons mee over welke zorg het beste bij ons zou passen en hoe we de zorg het best konden inpassen in onze weekplanning.
  Linda
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • Prima, maar was al gewent om in deze sector te werken
  Fijne werkomgeving, ik doe alleen maar gezelschap, dus mensen bezig houden. Boodschapjes doen, kletsen koken, spelletjes doen.
  Adje
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Persoonlijk en betrokken
  Werken voor Zorgmies heb ik ervaren als een persoonlijk en betrokken werkgever/organisatie. Ik heb met veel plezier gewerkt voor Zorgmies. Henk biedt een luisterend oor wanneer nodig en denkt met je mee. Hij is gedreven, betrokken en zorgt voor een persoonlijke touch (denk aan verjaardagen enz).
  Julie
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Wij zijn enorm tevreden met onze “Mies”
  Elke week wordt mijn man opgehaald door Hennie van de Zalm. Samen maken zij een wandeling door bos, duinen of gewoon door een groot tuin centrum. Ze drinken bij terugkomst een bakkie met mij. Mijn man geniet van deze momenten, te meer Hennie ook een echte Noordwijkerhout is met veel kennis van de inwoners. Dit klikt heel leuk, Wij zijn blij met hem
  Nico en Nettie
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Groningen

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Groningen kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg.

Slaap- en Waakservice in Groningen

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Groningen ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Groningen?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Groningen

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Groningen-Veendam brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Groningen

ZorgMies helpt gezinnen in Groningen en Veendam. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Groningen

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Groningen-Veendam biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶