Welkom bij ZorgMies Kampen-Dronten

Bent u mantelzorger en zoekt u ondersteuning bij de zorg voor uw naaste(n)? Of zoekt u zorg voor uzelf? ZorgMies Kampen-Dronten biedt ondersteuning aan iedereen die extra hulp kan gebruiken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder met dementie of heeft u een kind met een extra zorgvraag? Neem dan vrijblijvend contact op met ZorgMies Kampen-Dronten.  

Jeannette van Akelijen

"Persoonlijk contact. Weten wat uw wens precies is in uw thuissituatie en u de juiste passende hulp geven. Dat is wat ZorgMies Kampen-Dronten voor u kan betekenen. U blijer maken!"

Lees het verhaal van Jeannette van Akelijen ⟶

Gezelschap in de regio Kampen-Dronten

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Kampen-Dronten biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Kampen en Dronten.

Hulp in Huis in Kampen-Dronten

Langer thuiswonen in de regio Kampen-Dronten kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Kampen-Dronten of zelf een recensie schrijven.

 • Uitstekend
  Betrokken, zorgvuldig, persoonlijke aandacht
  Jeanne
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Fantastische Zorgmies
  Ruim 1,5 jaar hebben we steeds dezelfde Zorgmies gehad die Margriet en Jeanette aan onze moeder gekoppeld hebben. Zij had een hele goeie klik met moeders. Het begon met 1x per 14 dagen en de laatste maanden 2x per week. Zij heeft veel gezelligheid kunnen geven waar wij geen energie meer voor hadden buiten alle zorg die er nodig was door de toenemende zorg. Ze ging ook met ma wat leuks doen. Korte lijntjes om over en weer te overleggen. Tevens was ze een hele fijne ondersteuning voor mij. Met een gerust hart kijkt er iemand anders om naar je moeder. Ze is goud waard geweest voor ma en voor mij. Ik kan het iedereen adviseren.
  Laura
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Zeer betrokken zorg door de medewerkers van Zorgmies
  Mijn vader is in de laatste maanden van zijn leven bezogd door meerdere mensen van Zorgmies. Stuk voor stuk zeer betrokken medewerkers die met veel aandacht, respect en liefde voor mijn vader hebben gezorgd. Zeer veel dank hiervoor
  Frank Bijlard
  Review voor ZorgMies De Ronde Venen
 • Geweldige zorg
  Heel fijn om mijn moeder 1 keer in de week te ontlasten van mantelzorg voor mijn vader. En goede match met waar mijn vader behoefte aan heeft.
  L
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Enorm goed bevallen
  Onlangs geopereerd aan beide handen, waarna ik langere tijd niet voor mijzelf, mijn 4 (kleine) kinderen en het huishouden kon zorgen. Zorgmies heeft dit voor mij overgenomen. Dagelijks werden de kinderen en ik verzorgd en alles bleef op orde. Dankzij de dames ook een hoop tips gehad qua orde/structuur en rust in het huishouden. Dankbaar voor de hulp!!
  Sanne
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Kampen-Dronten

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Kampen-Dronten kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Kampen-Dronten

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Kampen-Dronten ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Kampen-Dronten?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Kampen-Dronten

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Kampen-Dronten brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Kampen-Dronten

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Kampen-Dronten. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Kampen-Dronten

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMiesKampen-Dronten biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Dag tegen ouderen mishandeling
Mantelzorg Nieuws

Dag tegen Ouderenmishandeling

Ouderenmishandeling komt overal voor, ook bij jou in de buurt. Op donderdag 15 juni, de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het

Lees meer ⟶