Samen met casemanagers zorgen wij voor de beste zorg

Een persoonlijke thuishulp van ZorgMies biedt aanvullende ondersteuning voor uw cliënten. ZorgMies werkt in het hele land nauw samen met casemanagers. Ons gezamenlijk doel is om cliënten langer vitaal en prettig in hun eigen huis te laten wonen. We bieden ondersteuning aan cliënten met dementie, (niet-)aangeboren hersenletsel en bij tijdelijke of chronische ziekte(n). Zo kan iedereen die extra hulp nodig heeft langer zelfstandig thuis wonen.  Ook bieden wij begeleiding ter overbrugging tot aan verhuizing naar een andere woon- of begeleidingsvorm.

Hoe wij uw cliënten ondersteunen

Gezelschap

De thuiszorg heeft vaak geen tijd meer voor een kopje koffie. Al vanaf 2 uur per week komt er een vaste ZorgMies bij u langs.

Hulp in huis

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

24 uurs zorg aan huis aanvullend op de thuiszorg particuliere thuishulp

24-uurs zorg

Wacht u op een plek in een verzorgingshuis en heeft u 24 uur per dag thuishulp nodig, aanvullend op de reguliere thuiszorg? 

slaap waak service zorgmies ouderenzorg thuiszorg

Slaap- & Waakservice

Moet u in de nacht gewekt worden na een operatie of heeft u in de nacht ondersteuning nodig om uit bed te komen?
begeleid-vervoer

Begeleid vervoer

Een bezoek aan de huisarts of een gezellig uitje naar een museum? Onze ZorgMiesen brengen u veilig van A naar B.

Gezinshulp

Heeft u ondersteuning nodig bij de zorg voor uw kind met een verstandelijke of lichamelijke beperking? ZorgMies helpt u graag!

Ondersteuning bij Dementie

Voor mensen met dementie is het extra belangrijk om in hun vertrouwde omgeving te wonen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen. 

Mantelzorg & Corona

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

Zorg aan huis met altijd een vertrouwd gezicht

Wanneer de mantelzorger of cliënt besluit aanvullende zorg in te schakelen, worden zij overvallen met termen als WLZ, WMO, repijtzorg – enzovoorts.  Gelukkig is er de casemanager die hen de weg kan wijzen en oplossingen deelt die bij de specifieke situatie van een mantelzorger en cliënt passen. ZorgMies Nederland werkt landelijk en in haar regio’s nauw samen met casemanagers. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat iedereen de zorg krijgt die zij verdient, met altijd een vertrouwd gezicht. 

Bent u benieuwd hoe ZorgMies u en uw cliënten kan ondersteunen? Zoek een vestiging bij u in de regio en neem vrijblijvend contact op. 

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies in heel Nederland.

 • goede persoonlijke aandacht
  optimale aandacht voor mij als mantelzorger en geeft me de mogelijkheid te ontspannen en in de running te blijven
  jaap
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Voortdurend liefdevol contact met persoon in eindfase Dementie
  Linda
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Fan-tas-tisch, ouderwetse persoonlijke aandacht!
  ZorgMies blijft me verbazen. Dit is persoonlijke aandacht die tegenwoordig (helaas) zeldzaam is geworden. ZorgMies is betrokken, denkt heel actief mee zonder opdringerig te zijn, is heel prettig in het contact, zeer behulpzaam en zoekt naar oplossingen waarvan ik niet wist dat ze bestonden. ZorgMies is thuis in de wereld van de zorg voor ouderen en ik lift mee op alle kennis en kunde die ZorgMies heeft. Onze hele familie is ontzettend blij dat we ZorgMies hebben ingeschakeld en deze dienstverlening is echt bijzonder en verlicht onze zorgen om onze moeder enorm!
  Anna
  Review voor ZorgMies Geldrop
 • Fantastische betrokkenheid
  Ik ben zo blij dat er mensen zoals Frank, Hetty en hun collega’s bestaan. Met oog voor hun cliënt en voor ons als naasten. Telkens op zoek naar wie de cliënt als mens is, wat zou versterken en wat de cliënt blij zou maken en zou stimuleren. Lijkt wel alsof niets daarin te veel is. De begeleiding gebeurt op een rustige, geduldige en heel zorgzame wijze. Daarbij komend met suggesties en ideeën. Een voorbeeld in het verschil tussen doing the job of owning the job. Zij voelen zich door en door verantwoordelijk. Het geeft het gevoel dat we het echt samen voor mijn moeder aan het zorgen zijn. Enorm fijn en waardevol!
  Michèle
  Review voor ZorgMies Geldrop
 • Hele blije ouders
  Mijn ouders genieten met volle teugen als zorgmies op woensdag middag komt, ze hebben een hele goede klik met G en verheugen zich erop. Er wordt altijd iets gezelligs gedaan en wij de 3 kinderen worden erbij betrokken. Één en al lof, kan niet anders zeggen.
  Irene
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Mijn ouders vinden het geweldig.
  Mijn ouders zien er naar uit dat Gonny komt. Ze vinden het erg leuk en gezellig. Gonny gaat met ze rijden en op een leuke plek een kopje koffie drinken. Het is een uitje waar ze van genieten.
  Rob Wessels
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Fantastisch
  Het is ongelofelijk hoe snel Zorgmies reageert op een hulpvraag en het gesprek met je aangaat wanneer je contact met deze organisatie legt. Voordat je het weet is er een Zorgmies beschikbaar en watvoor Zorgmies ! Mijn moeder heeft de liefste, leukste Zorgmies van de wereld gehad, geinteresseerd, praktisch, gezellig, zeer aandachtig voor het welbevinden van mijn moeder , wat wil een mens nog meer? Ik zou Zorgmies echt iedereen willen adviseren omdat het het leven van de hulpvrager echt veel leuker maakt en daardoor ook het leven van de mantelzorger ontlast. Twijfel nooit of Zorgmies in je leven past, altijd zal de coordinator ervoor zorgen dat er een goede match is tussen klant en de Zorgmies. Chapeau!!!!
  astrid
  Review voor ZorgMies Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk
 • Zorgvuldig & Betrokken.
  Om mensen aan elkaar te kunnen koppelen is heel veel mensenkennis en inlevingsvermogen nodig. Vooral als mensen extra kwetsbaar zijn doordat ze hulp nodig hebben en hun persoonlijkheid verandert. ZorgMies Zeist heeft mij toen het moment kwam waarin ik het allemaal niet meer alleen aankon, op een rustige en respectvolle manier door alles heen geloodst. Met mijn hulp Renée kan ik lezen en schrijven. Een intelligente jonge vrouw wie nooit iets te veel is.
  Janny M. Hinfelaar
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Geweldig!
  De perfecte match wat het leven mijn moeder enorm verrijkt.
  Paddy
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • we hebben een goede klik
  ik ervaar de hulp als heel plezierig en nuttig
  co
  Review voor ZorgMies Bollenstreek

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

ZorgMies staat dagelijks voor u klaar

Heeft u een vraag waar u meer informatie over wilt ontvangen? Onze klantenservice staat voor u klaar. Ook voor spoed kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via e-mail of stuur een bericht via WhatsApp.