Samen met casemanagers zorgen wij voor de beste zorg

Een persoonlijke thuishulp van ZorgMies biedt aanvullende ondersteuning voor uw cliënten. ZorgMies werkt in het hele land nauw samen met casemanagers. Ons gezamenlijk doel is om cliënten langer vitaal en prettig in hun eigen huis te laten wonen. We bieden ondersteuning aan cliënten met dementie, (niet-)aangeboren hersenletsel en bij tijdelijke of chronische ziekte(n). Zo kan iedereen die extra hulp nodig heeft langer zelfstandig thuis wonen.  Ook bieden wij begeleiding ter overbrugging tot aan verhuizing naar een andere woon- of begeleidingsvorm.

Hoe wij uw cliënten ondersteunen

Gezelschap

De thuiszorg heeft vaak geen tijd meer voor een kopje koffie. Al vanaf 2 uur per week komt er een vaste ZorgMies bij u langs.

Hulp in huis

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

24 uurs zorg aan huis aanvullend op de thuiszorg particuliere thuishulp

24-uurs zorg

Wacht u op een plek in een verzorgingshuis en heeft u 24 uur per dag thuishulp nodig, aanvullend op de reguliere thuiszorg? 

slaap waak service zorgmies ouderenzorg thuiszorg

Slaap- & Waakservice

Moet u in de nacht gewekt worden na een operatie of heeft u in de nacht ondersteuning nodig om uit bed te komen?
begeleid-vervoer

Begeleid vervoer

Een bezoek aan de huisarts of een gezellig uitje naar een museum? Onze ZorgMiesen brengen u veilig van A naar B.

Gezinshulp

Heeft u ondersteuning nodig bij de zorg voor uw kind met een verstandelijke of lichamelijke beperking? ZorgMies helpt u graag!

Ondersteuning bij Dementie

Voor mensen met dementie is het extra belangrijk om in hun vertrouwde omgeving te wonen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen. 

Mantelzorg & Corona

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

Zorg aan huis met altijd een vertrouwd gezicht

Wanneer de mantelzorger of cliënt besluit aanvullende zorg in te schakelen, worden zij overvallen met termen als WLZ, WMO, repijtzorg – enzovoorts.  Gelukkig is er de casemanager die hen de weg kan wijzen en oplossingen deelt die bij de specifieke situatie van een mantelzorger en cliënt passen. ZorgMies Nederland werkt landelijk en in haar regio’s nauw samen met casemanagers. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat iedereen de zorg krijgt die zij verdient, met altijd een vertrouwd gezicht. 

Bent u benieuwd hoe ZorgMies u en uw cliënten kan ondersteunen? Zoek een vestiging bij u in de regio en neem vrijblijvend contact op. 

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies in heel Nederland.

 • Superfijne hulp
  Superfijne vaste hulp. Zeer goede en duidelijke communicatie via app en info caren. Ook veel hulp gekregen met regelen van de WMO en SVB. Naar alle tevredenhid word alles schoon gemaakt. Het sociale aspect is er ook iedere week
  Sandra Donker
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Zeer persoonlijke en efficiënte zorg
  In wat voor stemming mijn moeder van 93 ook is, Lorette weet precies aan te voelen wat er op een dag mogelijk is. Ze is gevoelig en flexibel. Daarnaast ook nog vakkundig in welke begeleiding dan ook. Echt heel blij met haar wekelijkse bezoeken!
  Harriet
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Leuke enthousiaste meiden die van aanpakken weten
  Heel blij met de hulp die zij ons bieden met het verzorgen van mijn moeder
  Daphne
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Behulpzaam
  Fijne behulpzame mensen die goede zorg leveren
  Dorothe
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Zeer goed
  Goede afspraken kunnen Als er een afspraak niet door ging werd dut gemist. De bezoekje waar gezellig.
  Wim
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Effiziente samenwerking
  Goede communicatie, direkte aanpak. Een goed inschatten wat mogelijk is en alles gebaseerd op goede vakkennis
  Jacques
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zorgmies bezorgt onze 91 jarige vader tweemaal per week een gezellige middag vol aandacht .
  Vader geniet van de bezoekjes, kan zijn vele verhalen goed kwijt en komt van de bank voor een wandelingetje in de buurt, terwijl hij heerlijk verder kan vertellen.
  Marja Kok-van de Belt
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zeer tevreden, een geweldige aanvulling voor onze vader.
  Vanaf het intake gesprek tot op heden alleen maar lof. Niet alleen voor de geleverde diensten maar ook voor de communicatie welke plaatsvindt, altijd helder en duidelijk.
  Bert van de Belt
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zorgmies ondersteunt de klient en de familie.
  Zorgmies heeft met veel geduld het vertrouwen van onze schoonzus gewonnen en daardoor laat ze zich steeds meer helpen. Vooral als het ons te zwaar wordt kan ze door een opbeurende zin en veel begrip ons opbeuren. Wij en onze schoonzus hebben het getroffen met haar.
  Ria
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Top mensen
  Wij hebben het heel erg prettig ervaren dat de Zorgmiesen mijn tante de juiste ondersteuning hebben geboden. . Mijn tante vond het heel fijn dat zij er waren. Ze dachten mee in oplossingen en toen het nodig was zijn zij zelfs s’nachts bij mijn tante gebleven. Echt super lief. Zonder hen hadden wij sommige dingen niet voor elkaar gekregen. Ze krijgen van mij een dikke 10
  Ellie
  Review voor ZorgMies Maas & Peel

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

ZorgMies staat dagelijks voor u klaar

Heeft u een vraag waar u meer informatie over wilt ontvangen? Onze klantenservice staat voor u klaar. Ook voor spoed kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via e-mail of stuur een bericht via WhatsApp.