Welkom bij ZorgMies Nijmegen

ZorgMies Nijmegen biedt de helpende hand aan mantelzorgers. Heeft u ondersteuning nodig bij de zorg voor uw naaste(n)? Of zoekt u thuishulp voor uzelf? ZorgMies biedt persoonlijke ondersteuning aan huis, aanvullend op de reguliere thuiszorg.

Veerle Vos

Ik ben pas blij als de cliënt en familie dat ook is. Dat is mijn drijfveer! Samen met u, zorgen wij voor de perfecte match tussen cliënt en ZorgMies

Gezelschap in Nijmegen

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Nijmegen biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Nijmegen en omliggende dorpen. 

Hulp in Huis in Nijmegen

Langer thuiswonen in Nijmegen kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Nijmegen of zelf een recensie schrijven.

 • Doortastend, transparant en vlot
  De samenwerking met Veerle (en alle Zorgmiesjes onder haar leiding), zijn van uitstekende kwaliteit. Veerle begrijpt goed wat er nodig is en slaagt erin dit spoedig en correct aan te sturen in haar team. De zorgverlening is ons zo goed bevallen dat we nu alleen nog Zorgmiesjes afnemen en niet meer met andere zorgbureaus. Elk mogelijk probleem, wordt gekeken naar oplossingen wat voor beide partijen werkt. Echt top!
  Sam Fernandez Plaza
  Review voor ZorgMies Nijmegen
 • Liefdevolle en adequate zorg voor mijn moeder, ontzorgen voor mij. Zo fijn.
  Mw A.
  Review voor ZorgMies Nijmegen
 • ZorgMies doet wat het belooft
  ZorgMies gaat voor de persoonlijke aanpak. Ze komen voor een intake bij je thuis om te kijken of er een klik is tussen de zorgverlener en de klant. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Verder is het gemakkelijk afspraken maken met ZorgMies. Ze komen op tijd en houden zich aan hun afspraken. En als er een keer geschoven moet worden met de tijd dan is dat ook geen probleem. Kortom, ik zou zo weer kiezen voor Zorgmies.
  Cornelie
  Review voor ZorgMies Nijmegen
 • Heel erg goed
  Wij zijn in contact gekomen met ZorgMies om ondersteuning voor mij, als mantelzorger voor mijn moeder met dementie. Het eerste telefonische contact was al heel erg prettig en kreeg er meteen een goed gevoel bij. De kennismaking met eigenaresse, een erg betrokken spontane vrouw, was erg prettig. Ze heeft ons geholpen aan een goede persoon, een erg lief net meisje, die mij nu ondersteund met mijn moeder. We hadden dit al jaren eerder moeten doen!
  Jos Patrizia Smitjes
  Review voor ZorgMies Nijmegen
 • Prettig en adequaat geholpen, korte lijntjes!
  Wij kwamen in contact met Veerle Vos van ZorgMies toen wij op zoek waren naar een hulp. Veerle heeft ons thuis bezocht en het klikte meteen! Haar persoonlijke ervaring maakte dat we elkaar goed begrepen. Al snel had Veerle een hulp gevonden en stelde haar aan ons voor. Door haar inzet hebben we nu een fijne hulp! Janneke
  Janneke
  Review voor ZorgMies Nijmegen
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Nijmegen

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Nijmegen kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Nijmegen

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Nijmegen ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Nijmegen?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Nijmegen

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Nijmegen brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Nijmegen

ZorgMies helpt gezinnen in Nijmegen. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Nijmegen

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Nijmegen biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶