Preventieve zorg samen met huisartspraktijken

Als praktijkondersteuner heeft u regelmatig ouderen of mantelzorgers tegenover u zitten die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. ZorgMies staat in heel Nederland voor uw patiënten klaar. Omdat wij een regionale aanpak hebben, vinden wij goed contact met huisartspraktijken belangrijk om complexere thuiszorg te voorkomen en tijdig door tijdig te ondersteunen. Vraag vrijblijvend informatie aan in uw regio. 

Hoe wij uw patiënten kunnen ondersteunen

Gezelschap

Heeft uw personeel geen tijd meer voor gezelschap? Onze ZorgMiesen drinken graag een kopje koffie met de cliënt.

Hulp in huis

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

24 uurs zorg aan huis aanvullend op de thuiszorg particuliere thuishulp

24-uurs zorg

Als uw cliënt bijvoorbeeld wacht op een plek in een verzorgingshuis en 24-uur per dag ondersteuning aan huis nodig heeft.

slaap waak service zorgmies ouderenzorg thuiszorg

Slaap- & Waakservice

Moet uw cliënt  in de nacht gewekt worden na een operatie of heeft de cliënt  in de nacht ondersteuning nodig om uit bed te komen?

begeleid-vervoer

Begeleid vervoer

Een bezoek aan de huisarts of een gezellig uitje naar een museum? Onze ZorgMiesen brengen uw cliënt veilig van A naar B.

Gezinshulp

Een kind met een verstandelijke of lichamelijke beperking die meer ondersteuning nodig heeft? ZorgMies helpt graag!

Ondersteuning bij Dementie

Voor mensen met dementie is het extra belangrijk om in hun vertrouwde omgeving te wonen. Wij kunnen hierbij ondersteunen. 

Mantelzorg & Corona

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

Dementiezorg met altijd een vertrouwd gezicht

In Nederland leven naar schatting 290.000 mensen met dementie. Omdat we steeds ouder worden, stijgt dat aantal in 2040 naar ruim 500.000. Mensen leven gemiddeld acht jaar met dementie, waarvan de eerste zes jaar thuis. Als praktijkondersteuner kunt u niet altijd de gewenste niet-medische zorg bij mensen met dementie leveren. Dit vraagt om een nauwere samenwerking tussen formele en informele zorg. ZorgMies is een verlengstuk voor de huisartsenposten zodat de gewenste zorg toch geleverd kan worden aan de cliënt. Want juist bij dementie is het belangrijk dat uw patiënten in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen met een vertrouwd gezicht die hen de zorg kan bieden die zij nodig hebben. 

Zoek via de onderstaande balk een ZorgMies-vestiging in uw regio voor meer informatie over een samenwerking. 

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies in heel Nederland.

 • Proffesionele hulp
  Ik heb een paar maanden zorgmies kunnen krijgen en dat heeft zij uitstekend gedaan! Ik ben dankbaar voor al haar hulp!
  Gaby
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Liefdevolle flexibiliteit
  Snel liefdevolle ondersteuning gevonden voor mijn moeder. Er wordt meegedacht met onze, en met mijn moeders behoeften.
  Frank
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Beter dan dit ga je niet tegenkomen...
  Marcel
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Fijne werkgever, werkomgeving
  Ik heb heel veel verschillende werkgevers/banen gehad, maar Zorgmies steekt hier echt bovenuit. De sollicitatieprocedure gaat naar mijn mening op eenhele persoonlijke wijze. Ik vind dit erg fijn,zodat het 1 op 1 contact ook soepeler/makkelijker kan verlopen,omdat het zo persoonlijk is vind ik het erg voel je je ook geen “nummertje”. Angelique en Jaques zijn beide fijne mensen om mee samen te werken al met al zeer tevreden!
  Aaliyah
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • De gezelligste uurtjes van de dag!
  De ZorgMiezen zorgen meermaals per week voor de gezelligste uurtjes van de dag bij mijn vader. Ook helpen ze met verschillende to do’s in of rondom huis. We zijn heel blij met hun aanwezigheid.
  Thomas van Hees
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
 • Een betrokken en professionele organisatie die i
  Vanaf de eerste kennismaking tot aan de ervaring met de aanvullende mantelzorgers die bij onze ouders aan huis kwamen, uitsluitend zeer positief! Met name omdat ZorgMies Venlo e.o. ondanks de druk ivm de tekorten in de zorg, en het feit dat voor velen de zorg een verdienmodel lijkt te zijn geworden, zij de menselijke maat weten te handhaven!
  Doreen van den Bosch
  Review voor ZorgMies Venlo
 • Betrokken
  We konden gebruik maken van respijt mantelzorg vanuit de Gemeente Zwijndrecht. Er waren onmiddellijk hele lieve en deskundige dames geregeld om bij onze moeder op bezoek te gaan. Er werd ook op sympathieke wijze gecommuniceerd via een wattsapp groep. Mijn moeder heeft genoten van de warme aandacht en hulpvaardigheid. Kortom hartelijk dank
  Suze
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Shintia is fantastisch
  Shintia bleek precies de goede match voor mijn moeder. Ze heeft haar een fantastische tijd bezorgd en zal haar enorm missen. Wij vonden het contact ook heel fijn..
  Sabine
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Zo fijn om de dag van je cliënt een stukje mooier te maken!
  Het voelt zo goed om iets voor anderen te kunnen betekenen, haal er zoveel energie uit! Ga met veel plezier naar de cliënten en met een heel voldaan gevoel naar huis . Ook het contact met Marjo en Sienke ervaar ik als prettig!
  Erna
  Review voor ZorgMies Midden-Salland
 • Zorgzaam, betrokken en een snelle en accurate reactie op vragen.
  Sinds eind vorig jaar heb ik te maken met ZorgMies Midden-Salland en ik ben zeer tevreden. Aardige mensen en heel behulpzaam.
  Monique
  Review voor ZorgMies Midden-Salland

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

ZorgMies staat 24 uur per dag voor u klaar

Heeft u een vraag waar u meer informatie over wilt ontvangen? Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar. Ook voor spoed kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via e-mail of stuur een bericht via WhatsApp.