Welkom bij ZorgMies Bollenstreek

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning voor uw naaste(n) of bent u op zoek naar thuishulp voor uzelf? ZorgMies Bollenstreek biedt hulp aan huis, aanvullend op de thuiszorg in de gemeenten Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. 

Helène Geerlings

In de periode van mantelzorg voor mijn (schoon)ouders besefte ik dat mantelzorg niet altijd zo vanzelfsprekend en voor handen is.

Gezelschap in de Bollenstreek

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Bollenstreek biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeenten Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen

Hulp in Huis in de Bollenstreek

Langer thuiswonen in de Bollenstreek kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Bollenstreek of zelf een recensie schrijven.

 • Zeer goed en zeker mooi dat zorgmies voor de ouderen zijn
  Goed en vakkundig De ouderen zijn er zeker heel blij mee.
  Kees
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Erg behulpzaam en mee denkend
  Het is een betrouwbare organisatie die taken en een stukje zorg overneemt waardoor wij als mantelzorgers ontlast worden
  Helga
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Ik vind het erg leuk om voor anderen te zorgen.
  Het geeft mij veel voldoening om anderen te verzorgen.
  Linda
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Hele fijne samenwerking
  Ik ben pas twee maanden werkzaam voor ZorgMies en het bevalt prima. Alles gaat in goed overleg. Het is voelt eigenlijk helemaal niet als werk. Het is gewoon heel fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen.
  Karin
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in de Bollenstreek

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Bollenstreek kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in de Bollenstreek

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Bollenstreek ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de Bollenstreek ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in de Bollenstreek

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Bollenstreek brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in de Bollenstreek

ZorgMies helpt gezinnen in de Bollenstreek. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in de Bollenstreek

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Bollenstreek  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.