Welkom bij ZorgMies Bollenstreek

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning voor uw naaste(n) of bent u op zoek naar thuishulp voor uzelf? ZorgMies Bollenstreek biedt hulp aan huis, aanvullend op de thuiszorg in de gemeenten Noordwijk, Hillegom en Lisse. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. 

Helène Geerlings

In de periode van mantelzorg voor mijn (schoon)ouders besefte ik dat mantelzorg niet altijd zo vanzelfsprekend en voor handen is.

Gezelschap in de Bollenstreek

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Bollenstreek biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeenten Noordwijk, Hillegom en Lisse.

Hulp in Huis in de Bollenstreek

Langer thuiswonen in de Bollenstreek kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Bollenstreek of zelf een recensie schrijven.

 • Geweldige zorg
  Heel fijn om mijn moeder 1 keer in de week te ontlasten van mantelzorg voor mijn vader. En goede match met waar mijn vader behoefte aan heeft.
  L
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Fijne ondersteuning voorons mantelzorgers
  Wij, als kinderen zijn heel blij met de ZorgMies voor onze moeder. Zij eet 2 x per week samen met onze moeder, waardoor zij in ieder geval een warme maaltijd krijgt, beter eet door haar gezelschap en wij niet in de spits naar haar moeten om voor eten te zorgen, wat ons weer even ontlast van mantelzorg.
  Ismonda
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Heel prettig, er wordt meegedacht en ze komen afspraken na.
  Als je als mantelzorger een week weg wil, is het heerlijk als je weet dat er iemand regelmatig langs komt. Kinderen komen ook wel maar die hebben het vaak te druk, met werk en gezin. Dan is de druk voor hun groot.
  ada van der Salm
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Heel prettig
  Mijn moeder is heel happy met Helen van ZorgMies! Iedere week is zijn mijn zus en moeder weer verrast dat ze zo fijn geholpen worden.
  Ingeborg
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in de Bollenstreek

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Bollenstreek kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in de Bollenstreek

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Bollenstreek ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de Bollenstreek?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in de Bollenstreek

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Bollenstreek brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in de Bollenstreek

ZorgMies helpt gezinnen in de Bollenstreek. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in de Bollenstreek

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Bollenstreek  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶