Welkom bij ZorgMies Bollenstreek

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning voor uw naaste(n) of bent u op zoek naar thuishulp voor uzelf? ZorgMies Bollenstreek biedt hulp aan huis, aanvullend op de thuiszorg in de gemeenten Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. 

Helène Geerlings

In de periode van mantelzorg voor mijn (schoon)ouders besefte ik dat mantelzorg niet altijd zo vanzelfsprekend en voor handen is.

Gezelschap in de Bollenstreek

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Bollenstreek biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeenten Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen

Hulp in Huis in de Bollenstreek

Langer thuiswonen in de Bollenstreek kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Bollenstreek of zelf een recensie schrijven.

 • Heel prettig, er wordt meegedacht en ze komen afspraken na.
  Als je als mantelzorger een week weg wil, is het heerlijk als je weet dat er iemand regelmatig langs komt. Kinderen komen ook wel maar die hebben het vaak te druk, met werk en gezin. Dan is de druk voor hun groot.
  ada van der Salm
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Heel prettig
  Mijn moeder is heel happy met Helen van ZorgMies! Iedere week is zijn mijn zus en moeder weer verrast dat ze zo fijn geholpen worden.
  Ingeborg
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • goede persoonlijke aandacht
  optimale aandacht voor mij als mantelzorger en geeft me de mogelijkheid te ontspannen en in de running te blijven
  jaap
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • we hebben een goede klik
  ik ervaar de hulp als heel plezierig en nuttig
  co
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in de Bollenstreek

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Bollenstreek kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in de Bollenstreek

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Bollenstreek ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de Bollenstreek ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in de Bollenstreek

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Bollenstreek brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in de Bollenstreek

ZorgMies helpt gezinnen in de Bollenstreek. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in de Bollenstreek

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Bollenstreek  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶