Welkom bij ZorgMies Drechtstreek

Op zoek naar ondersteunde mantelzorg in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Heerjansdam? ZorgMies regio Drechtstreek biedt hulp aan huis,  zodat u of uw naaste(n) langer, prettig thuis kan wonen. 

Margriet Melles & Jeannette Kooiman

Wanneer een cliënt ons belt, weten wij wie we aan de lijn hebben, omdat wij hem of haar persoonlijk kennen en bekend zijn met de thuissituatie.

Gezelschap in de regio Drechtstreek

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies regio Drechtstreek biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Heerjansdam. 

Hulp in Huis in de regio Drechtstreek

Langer thuiswonen in de regio Drechtstreek kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Drechtstreek of zelf een recensie schrijven.

 • Hadden we dit maar eerder geweten…..
  Wat doe je wanneer je ouders ouder worden en steeds vaker een beroep op je moeten doen? Samen met mijn broer en zus kostte het steeds meer moeite om naast ons werk en de zorg voor ons gezin er voldoende voor onze ouders te kunnen zijn. Via de casemanager en toevallig ook de huisarts werden wij gewezen op ZorgMies. Een belletje en een dag later kwamen Margriet en Jeannette bij ons thuis om kennis te maken. Zorg op maat wanneer het mijn ouders uitkomt, een vast gezicht dat is wat ze ons beloofden. Dezelfde week was het geregeld en meer dan dat. We zijn zo dankbaar voor de geweldige ZorgMies die ons helpt. Niet alleen wij als kinderen van maar ook voor mijn ouders is het een geweldige match!
  Diana
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Dankbaar dat ZorgMies op mijn pad is gekomen!
  Mijn vader kreeg een delier en was hierdoor zo in de war dat mijn moeder die ook al op leeftijd is zich er geen raad mee wist. Mijn zus en ik hebben allebei een gezin en een drukke baan. Onze huisarts vertelde over ZorgMies. Margriet en Jeannette zijn dezelfde dag nog bij ons langs gekomen. Fantastisch hoe zij de juiste match wisten te maken en altijd bereikbaar zijn voor raad en daad. Onze 2 ZorgMiesen zijn toppers. Zonder hen was het onmogelijk geweest dat onze vader thuis zou kunnen blijven wonen, geweldig! Bij ZorgMies draait het om de mensen!
  Anke
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Mijn moeder krijgt eindelijk de aandacht die ze verdient.
  Zo fijn, de hulp die ZorgMies biedt bij mijn moeder. Omdat ik zelf niet in de buurt woon schiet ik gevoelsmatig vaak te kort. Maar nu met de hulp van ZorgMies krijgt mijn moeder begeleiding en aandacht van een hele lieve ZorgMies. Mijn moeder wilde er eigenlijk niets van weten maar nu denken wij beiden, hadden we dit maar eerder gedaan. Iedereen verdient een ZorgMies!
  Janneke
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Fantastisch!
  Na de prettige kennismaking met de zeer betrokken dames van ZorgMies Drechtstreek, is er een geweldige match gerealiseerd. De ondersteuning geeft ons zoveel rust op alle fronten. Zij doen waar ze voorstaan. Maatwerk op de momenten dat wij het willen.
  Anne
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Zonder ZorgMies weet ik mij geen raad....
  Als enige dochter van mijn ouders en dan ook nog eens ver weg wonend valt het niet mee als mantelzorger. In het verleden lag ik soms nachten wakker van de zorgen. Sinds een half jaar komt er een geweldige ZorgMies die er voor zorgt dat mijn ouders de aandacht en hulp krijgen die ze zo hard nodig hebben. Na ieder bezoek krijg ik een uitgebreid verslag. Ze kijken elke keer weer uit naar het bezoek. Wanneer ik zelf wel in de gelegenheid ben om te komen ervaar ik nu de rust. Niet meer alles te hoeven regelen maar echt even genieten!
  Anneke
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in de Drechtstreek

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies regio Drechtstreek kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in de regio Drechtstreek

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies regio Drechtstreek ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Drechtstreek ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in de regio Drechtstreek

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies regio Drechtstreek brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in de regio Drechtstreek

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Drechtstreek. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in de regio Drechtstreek

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies regio Drechtstreek  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶