Heb jij hart voor de zorg? Word ZorgMies!

ZorgMies is in heel Nederland actief en altijd op zoek naar gemotiveerde zorgverleners in de verschillende regio’s. Als ZorgMies kom je bij de mensen thuis en ondersteun je mantelzorgers bij de zorg voor hun naaste – dit kan zijn bij een gezin waarin je de ouders ondersteuning biedt bij de zorg voor hun kind met aangeboren hersenletsel. Of bij ouderen die door jouw zorg langer zelfstandig in hun vertrouwde huis kunnen blijven wonen. 

Lijkt het jou mooi om betekenisvol werk te doen? Reageer direct via de onderstaande button voor meer informatie over de beschikbaarheid in jouw regio.

Betekenisvol werk in de zorg

Als ZorgMies werk je een flexibel aantal uren in de week die aansluiten bij jouw situatie. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen tijdens schooltijden te werken, zodat je het makkelijk kunt combineren met jouw gezinsleven. Of juist in de weekenden of nachten als je dit goed past. Door onze flexibiliteit kun je het werk als ZorgMies goed combineren met jouw huidige baan. 

Geen diploma nodig
Lijkt het jou mooi en dankbaar om als ZorgMies in jouw regio te werken, maar denk je nu: ‘ik heb geen diploma in de zorg’? Geen probleem! Onze ZorgMiesen hebben niet altijd de juiste diploma’s, maar hebben wel een groot hart voor de zorg voor hun medemens. Zo zijn er ZorgMiesen in heel Nederland die bijvoorbeeld uit de horeca komen of het bedrijfsleven met een verzorgend karakter met allemaal één overeenkomst: een echt zorghart

ZorgMies Academy 
Als ZorgMies kun je gebruik maken van het online platform ‘ZorgMies Academy‘. Op dit platform kun je online trainingen volgen en informatie opdoen die passen bij jouw werkzaamheden.

Freelance of ZZP’er
ZorgMies werkt niet met een vast dienstverband of loondienst. Ga je aan de slag bij één van onze vestigingen in Nederland? Dan kan dit als freelancer of ZZP’er. Als freelancer hoef je niet ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de ZorgMies-vestiging bij jou in de regio. 

Altijd op zoek naar zorgverleners in heel Nederland
ZorgMies is altijd op zoek naar gemotiveerde zorgverleners. Je kan de spoed oproepen bekijken op onze website of vrijblijvend reageren bij één van de ZorgMies-vestigingen in jouw regio. Meer informatie? Klik hier.

 

Video afspelen

Hoe werkt het?

Laat jouw gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking

Laat je gegevens achter bij de ZorgMies-vestiging in jouw regio.

Er wordt telefonisch contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

ZorgMies komt bij jou thuis langs voor een kennismaking.

Ga aan de slag als ZorgMies!

Oproepen

Ga direct aan de slag als zorgverlener in jouw regio