Welkom bij ZorgMies Amsterdam

Heeft u als mantelzorger ondersteuning nodig bij de zorg voor uw naaste(n) of zoekt u thuishulp voor uzelf? ZorgMies Amsterdam staat voor u klaar in  de regio Amsterdam. Wij hebben geen wachtlijsten en kunnen direct voor u aan de slag met thuishulp die bij uw situatie past. 

Marrit Akkerman & Annebel Wegdam

Echt iets kunnen betekenen voor iemand, daar staan wij voor! Iedereen moet de aandacht krijgen die hij verdient.

Gezelschap in Amsterdam

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Amsterdam biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Amsterdam

Hulp in Huis in Amsterdam

Langer thuiswonen in Amsterdam kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Amsterdam of zelf een recensie schrijven.

  • Wat een geluk voor Kees en ons (als familie) dat ZorgMies Amsterdam op ons pad kwam.
    Frans van Alebeek (zwager Kees)
    Review voor ZorgMies Amsterdam
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Amsterdam

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Amsterdam kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Amsterdam

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Amsterdam ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Amsterdam?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Amsterdam

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Amsterdam brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Amsterdam

ZorgMies helpt gezinnen in Amsterdam. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Amsterdam

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Amsterdam  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Dag van de Mantelzorg

Waar zorg is, is Mantelzorg

In gesprek met Paula Bierma; Buurtwerker welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop; over het Mantelzorgnetwerk. Het Mantelzorgnetwerk – sinds 2012 de plek voor alle mantelzorgers in

Lees meer ⟶