Bewindvoerders en mentoren

ZorgMies werkt regelmatig voor cliënten die onder (vrijwillige) bewindvoering en/of mentorschap vallen. Bijvoorbeeld omdat ze dementie hebben of niet aangeboren hersenletsel. Wij werken samen met diverse bewindvoeringskantoren in heel Nederland. Zo kunnen wij samen de beste zorg bieden aan de cliënt.

Hoe wij uw cliënten kunnen ondersteunen

Gezelschap

Heeft uw personeel geen tijd meer voor gezelschap? Onze ZorgMiesen drinken graag een kopje koffie met de cliënt.

Hulp in huis

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

24 uurs zorg aan huis aanvullend op de thuiszorg particuliere thuishulp

24-uurs zorg

Als uw cliënt bijvoorbeeld wacht op een plek in een verzorgingshuis en 24-uur per dag ondersteuning aan huis nodig heeft.

slaap waak service zorgmies ouderenzorg thuiszorg

Slaap- & Waakservice

Moet uw cliënt  in de nacht gewekt worden na een operatie of heeft de cliënt  in de nacht ondersteuning nodig om uit bed te komen?

begeleid-vervoer

Begeleid vervoer

Een bezoek aan de huisarts of een gezellig uitje naar een museum? Onze ZorgMiesen brengen uw cliënt veilig van A naar B.

Gezinshulp

Een kind met een verstandelijke of lichamelijke beperking die meer ondersteuning nodig heeft? ZorgMies helpt graag!

Ondersteuning bij Dementie

Voor mensen met dementie is het extra belangrijk om in hun vertrouwde omgeving te wonen. Wij kunnen hierbij ondersteunen. 

Mantelzorg & Corona

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

Zorg aan huis met altijd een vertrouwd gezicht

ZorgMies biedt aanvullende zorg aan huis, eventueel aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo kan uw cliënt zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven wonen. Heeft u als bewindvoerder vragen over thuishulp van ZorgMies? Zoek via de onderstaande balk een ZorgMies-vestiging in uw regio voor meer informatie over een samenwerking. 

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies in heel Nederland.

 • Positief!
  Ik ben heel blij met de goede zorg voor mijn ouders. Communicatie met de zorgmedewerkers verloopt ook erg goed. Ben blij met signalering als er iets aan de hand is en de creatieve oplossingen.
  .
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Super ervaring
  Ik ben ontzettend goed geholpen door deze organisatie! Ze hebben me goed geholpen om weer een net en schoon huisje te krijgen. Ik heb Annie als zeer fijn persoon ervaren! Ze heeft me goed opweg geholpen en stond ook klaar om een praatje met mij te maken wat mij zeer goed bevallen is. Ik ben haar erg dankbaar voor alles wat ze voor mij betekend heeft!
  Ellen
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Fijne communicatie en een fantastische zorgverleenster!
  Met Henk van Zorgmies is er goed contact, hij heeft ons ontzettend geholpen. Dankzij hem hebben wij een fantastische zorgverleenster en hulp voor onze dochter. Ze doet meer dan we hadden kunnen hopen en is vooral ontzettend lief. Ik raad Zorgmies aan omdat het met je meekijkt naar de mogelijkheden en je ontzorgd.
  Laura
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Zorgzaam en betrokken
  ZorgMies begreep precies de hulpvraag die we hadden en was telkens in staat snel een ZorgMies te vinden die goed bij ons gezin past. Zowel Angelique als Jacques zijn erg prettig in de omgang en denken goed met je mee. Ze zijn goed bereikbaar en schakelen snel. Ze checkten vaak of alles nog goed liep en geven je echt het gevoel dat ze er voor je zijn!
  Mirjam
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • Betrokken
  Maaike is erg betrokken bij haar miesjes
  Bertie Spierings
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Warm en liefdevol geholpen!
  Super tevreden over alles! Vanaf het eerste contact, heel begripvol en snel geholpen. Ook alle lof aan de dames die er waren voor de zorg van mijn vader. Echt liefdevol en warm geholpen! Een aanrader voor iedereen om op deze manier zorg in te zetten! Nogmaals hartelijk dank!
  Marijke Swinkels
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Zeer goede ervaring
  Zeer grote Betrokkenheid bij de verzorging.
  Richard
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Toppers uit de zorg
  Marja
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Mooie zorg op maat
  Al professioneel mentor heb ik veel te maken met cliënten die geen betrokken naast hebben. Zorgmies biedt een maatje op maat zogezegd. Er wordt goed gekeken naar de wensen van de cliënt. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!
  Monique
  Review voor ZorgMies Venlo
 • Meedenkender en zorgzamer kan niet; 100 procent betrokkenheid!
  Wat een prachtige groep mensen bij ZorgMies! Hun toewijding en zorgzaamheid zijn werkelijk bewonderenswaardig. In een tijd die vaak al ingewikkeld genoeg is, waren ze altijd beschikbaar, wat een enorme geruststelling was. De mensen die voor mijn moeder zorgden, waren echt fantastisch. Altijd aanwezig wanneer nodig, en omringd door een overvloed aan liefde. Dankzij ZorgMies werd het leven voor mijn moeder Mies zo veel aangenamer gemaakt. Hun onvermoeibare inzet en warmte zijn werkelijk onbetaalbaar.
  Guido
  Review voor ZorgMies Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

ZorgMies staat dagelijks voor u klaar

Heeft u een vraag waar u meer informatie over wilt ontvangen? Onze klantenservice staat voor u klaar. Ook voor spoed kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via e-mail of stuur een bericht via WhatsApp.