Behoud uw zelfstandigheid met begeleid vervoer op maat

Begeleiding nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies biedt het gemak van begeleid vervoer.
Heeft u zin om er eens fijn op uit te gaan? Bijvoorbeeld naar uw favoriete museum met een vriend of vriendin of gezellig een wandeling maken aan het strand met uw ZorgMies? Wij maken het allemaal voor mogelijk met altijd één vertrouwd gezicht. Zo blijft u lekker mobiel! 

Benieuwd wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem contact op met ZorgMies en ontdek alle gemakken van begeleid vervoer.

Veilig van 'A naar B' met ondersteunend vervoer

begeleid-vervoer

Huisarts of ziekenhuis

Een vaste ZorgMies brengt u naar het ziekenhuis of naar de huisarts en kan verslag uitbrengen aan de mantelzorgers.

museum ouderen op pad maatje

Gezellig uitje

Heeft u behoefte aan een gezellig uitje of wilt u graag een bezoek brengen een een vriendin. ZorgMies gaat met u op pad!

Begeleid vervoer met altijd een vertrouwd gezicht

ZorgMies ondersteunt al jaren mantelzorgers en ouderen door heel Nederland. Onze ZorgMiesen worden door elke vestiging zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen wij altijd de juiste match voor u en/ of uw naaste(n) maken. Met ZorgMies-vestigingen door heel Nederland kunnen wij iedereen de zorg bieden die zij verdient met een regionale aanpak. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over de financiering? Neem vrijblijvend contact op met een ZorgMies-vestiging bij u in de buurt.

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Nederland.

 • Fantastisch!
  Antoinette
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Uitstekend!
  Acute zorgvraag; hulp met koken en gezelschap voor vier avonden in de week voor mijn moeder, snel ingevuld door Maaike van Zorgmies Maas en Peel. Julia en Annemiek zijn zeer toegewijde, betrokken en plezierige zorgverleners. We zijn ontzettend blij met de ondersteuning, we voelen ons op deze avonden echt ontzorgd!
  Sylvie
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Laagdrempelig, persoonlijk en vertrouwd
  Na een kennismakingsgesprek direct duidelijk dat de organisatie laagdrempelig is en maatwerk kan leveren met mensen die vanuit overtuiging en hun hart werken. Dit hebben we in de praktijk ook zo ervaren. Geen wisselingen of uitzonderingen, heel betrouwbaar in afspraken. Ontzorgend voor mantelzorg. Heel fijn!
  Heidy
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Fantastische zorg, betrokken, geweldige ondersteuning
  Dankzij de oudere verpleegkundige in juni 2021 in contact gekomen met Maaike van ZorgMies Maas en Peel. Maaike voelde bij de intake gelijk aan waar de zorgbehoefte lag en wie de geschikte ZorgMies voor mijn ouders kon zijn. Sinds juli 2021 komt "onze" ZorgMies Annelies wekelijks bij mijn ouders. De klik was er meteen en mijn ouders kijken wekelijks uit naar het bezoekje van onze "ZorgMies". Ze maakt het persoonlijk, geeft enorm veel vertrouwen, denkt mee en ze is een gewoon een fantastische en lieve ondersteuning voor mijn ouders. Wij zijn ontzettend blij met ZorgMies!
  Linda
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Zeer betrokken en flexibel
  Onze ervaring is dat ze allen zeer betrokken zijn, begrip hebben voor de uitdagingen en zeker op vele vlakken ontzorgen.
  inez
  Review voor ZorgMies Amsterdam
 • Fantastische zorg!!!
  Beste Frank, Hetty en Marion, Ik wil jullie namens de familie hartelijk danken voor de fantastische zorg die jullie mijn moedertje hebben gegeven. Zoals jullie samen ons ontzorgd hebben en de fijn lieve aandacht voor mijn moeder was hartverwarmend. Dank!! Familie Vinken Someren
  Ruud
  Review voor ZorgMies Geldrop
 • Veilig en rustig gevoel dat er nachtzorg geleverd kan worden.
  Goede communicatie en een veilig gevoel dat er nachtzorg achter de hand is mocht het nodig zijn.
  Fred
  Review voor ZorgMies Horst a/d Maas
 • Prettig en adequaat geholpen, korte lijntjes!
  Wij kwamen in contact met Veerle Vos van ZorgMies toen wij op zoek waren naar een hulp. Veerle heeft ons thuis bezocht en het klikte meteen! Haar persoonlijke ervaring maakte dat we elkaar goed begrepen. Al snel had Veerle een hulp gevonden en stelde haar aan ons voor. Door haar inzet hebben we nu een fijne hulp! Janneke
  Janneke
  Review voor ZorgMies Nijmegen
 • Enorm betrokken en klantgericht
  Zo liefdevol en warme aandacht. Heel positief en liefdevol.
  Géke Mulder
  Review voor ZorgMies Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk
 • Binnen 1 dag enorm geholpen!
  Mijn zelfstandig wonende tante lag al een week ziek op bed. Via de huisarts werd ik op ZorgMies gewezen. Binnen 1 dag werd geregeld dat Hanneke langs kwam. Wat een service! Mijn tante enorm geholpen en voor mij een zorg minder. Dank jullie wel!
  Francie
  Review voor ZorgMies Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk
24 uur zorgtelefoon mantelzorg

Altijd bereikbaar

mantelzorg nieuws

Mantelzorg Nieuws