Welkom bij ZorgMies Haarlemmermeer

Zoekt u persoonlijke thuishulp voor uw naaste(n) of zoekt u ondersteuning voor uzelf? ZorgMies Haarlemmermeer biedt hulp aan huis, aanvullend op de reguliere thuiszorg in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en omliggende dorpskernen.

Suzanne Rietveld

Bij ZorgMies Haarlemmermeer staat de mens vanzelfsprekend centraal. Bijdragen aan de kwaliteit van leven voor ouderen en zorgbehoevenden, maar ook verlichting van de zorgtaken van mantelzorgers geeft Suzanne een enorme voldoening.

Gezelschap in Haarlemmermeer

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Haarlemmermeer biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en omliggende dorpskernen.

Hulp in Huis in Haarlemmermeer

Langer thuiswonen in de regio Haarlemmermeer kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Haarlemmermeer of zelf een recensie schrijven.

 • Fantastisch
  Een echte steun in slechte tijden. Mijn dementerende moeder heeft zo veel plezier met de zorgmies, echt zo fijn. Het is zo waardevol. Niets is te veel. Echt grote toppers!
  Natalie Den Bak
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
 • Super blij met de zorg van ZorgMies!
  Erik
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
 • Zorgmies en ZorgMoos in één
  Zo blij dat ik dat ten tijde van de corona crisis en in combinatie met mijn eigen veeleisende baan in de zorg, in contact ben gekomen met Zorgmies Haarlemmermeer. Een match uit duizenden! Pascale ontzorgt mij met praktische zaken en brengt mijn moeder naast regelmaat en overzicht enorm prettig gezelschap. Wekelijks kijkt zij uit naar haar komst, de uitstapjes, de taartjes en haar zorghond Moos. Ik zie een blije moeder, die ondanks haar Alzheimer, enorm geniet van het zelfstandig kunnen blijven wonen en haar liefde voor dieren. Bedankt Pascale en Moos # ZorgMies Haarlemmermeer ❤
  Wendie Overbeek
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
 • Zorgen en ontzorgen!!!
  De afgelopen maanden hebben we een stuk zorg voor mijn vader uit handen kunnen geven aan ZorgMies. Wij hebben dit als bijzonder prettig ervaren!! Een heel stuk ontzorgen voor ons als gezin en het belangrijkste natuurlijk is dat mijn vader het ook als heel prettig heeft ervaren. Mijn vader kreeg de zorg die hij nodig had en wij als mantelzorgers werden ontzorgt. Groot compliment voor de ZorgMies medewerkers en dank voor jullie zorg en gezelschap!!
  Han
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Prima organisatie
  Komt afspraken snel en goed na Betrouwbare zorg
  G
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Haarlemmermeer

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Haarlemmermeer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Haarlemmermeer

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Haarlemmermeer ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Haarlemmermeer?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Haarlemmermeer

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Haarlemmermeer brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Haarlemmermeer

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Haarlemmermeer. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Haarlemmermeer

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Haarlemmermeer  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶