Welkom bij ZorgMies Alkmaar

Op zoek naar vervangende of ondersteunde mantelzorg in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Bergen, Egmond, Uitgeest, Castricum en Limmen? ZorgMies Alkmaar biedt hulp aan huis,  zodat u of uw naaste(n) langer, prettig thuis kan wonen. 

Evelien Kraakman

Ik maak van dichtbij mee hoe zwaar de zorg voor een zieke geliefde kan zijn. Mijn moeder zorgt namelijk voor mijn lieve vader met Parkinson en dementie. Dat ik met ZorgMies het leven leuker én makkelijker mag maken geeft mij ontzettend veel voldoening.

Gezelschap in Alkmaar

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Alkmaar biedt gezelschap aan jong en oud om eenzaamheid te voorkomen in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Bergen, Egmond, Uitgeest, Castricum en Limmen.

Hulp in Huis Alkmaar

Langer thuiswonen in Alkmaar kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Alkmaar of zelf een recensie schrijven.

 • Geweldig
  ZorgMies Alkmaar denkt mee wanneer de zorgen mij boven mijn hoofd rijzen. Evelien is een geweldige kracht met een groot netwerk. Hierdoor voelt de zorg als gedeelde zorg, waardoor ik toekom aan mijn ontspanning. En thuiswonen van mijn dochter nog aan de orde blijft.
  Janneke
  Review voor ZorgMies Alkmaar
 • Warm en betrokken...
  Ik raakte met Evelien/zorgmies in gesprek, ze luistert echt wat jou wensen zijn en wat je graag zou willen en niet wilt en zoekt samen met jou naar de juiste mensen en kijkt ook echt goed wie past er bij elkaar...ik heb hier door lieve mensen ontmoet waar ik nu een warme band mee heb... Evelien is een topper in haar vak
  A A Van Buuren
  Review voor ZorgMies Alkmaar
 • Evelien van ZorgMies Alkmaar vond voor mij snel een passende begeleider
  Evelien van ZorgMies Alkmaar, heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd. Zij vond al snel iemand die precies aan mijn verwachtingen voldoet. Mijn begeleider en ik wandelen elke week en we hebben een hele goede klik met elkaar. Dankzij ZorgMies heb ik een stukje vrijheid terug gekregen.
  Yvonne
  Review voor ZorgMies Alkmaar
 • Evelien is altijd bereikbaar en ondersteunt mij uitstekend
  Zie bovenstaand
  Joke
  Review voor ZorgMies Alkmaar
 • Een goede hulp die de tijd voor je heeft.
  Als zorgverlener merk je tegenwoordig veel druk. Alles moet snel, aangepast aan de kosten en bijna automatisch. Het mooiste aan de zorg is echter dat je er voor een ander kan zijn en je best kan doen die persoon te geven wat hij of zij verdient. Daarom werk ik zo graag bij Zorgmies. Het heeft het hart wat de zorg verdient.
  Joery
  Review voor ZorgMies Alkmaar
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Alkmaar

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Alkmaar e.o. kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Alkmaar

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Alkmaar ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Alkmaar?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Alkmaar

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Alkmaar brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Alkmaar

ZorgMies helpt gezinnen in Alkmaar en omgeving. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Alkmaar

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Alkmaar biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Wij werken graag samen!

Bekijk de samenwerkingen van ZorgMies Alkmaar