Welkom bij ZorgMies Alkmaar

Op zoek naar vervangende of ondersteunde mantelzorg in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk? ZorgMies Alkmaar biedt hulp aan huis,  zodat u of uw naaste(n) langer, prettig thuis kan wonen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over hulp in huis, gezinshulp, gezelschap, 24-uurs zorg, ondersteuning bij dementie of andere vragen over aanvullende mantelzorg in de regio Alkmaar. 

Ellen Böhm

Verbinden, begeleiden, ver- en ontzorgen is waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

Gezelschap in Alkmaar

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Alkmaar biedt gezelschap aan jong en oud om eenzaamheid te voorkomen in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

Hulp in Huis Alkmaar

Langer thuiswonen in Alkmaar kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Alkmaar of zelf een recensie schrijven.

 • plezierig, persoonlijk, zakelijk op orde
  Ik heb Evelien van Zorgmies Alkmaar een maand of 3 geleden leren kennen nadat ik had gereageerd op een vacature op Indeed. Snel, adequaat, persoonlijk contact. En snel aan de slag bij een klant van haar. Ook in de vervolgcontacten en de contacten met cliënten is Evelien snel, prettig en zakelijk.
  Jeroen
  Review voor ZorgMies Alkmaar
 • Heel prettige samenwerking met de opdrachtgever!
  Ik ervaar een heel prettige samenwerking met/voor Zorgmies. Mijn opdrachtgever/contactpersoon, Evelien, communiceert heel vriendelijk en duidelijk en bij vragen is er snel een antwoord. Ook de manier van werken, als zelfstandige, maar toch ook met collegae bevalt mij erg goed!
  Liesbeth
  Review voor ZorgMies Alkmaar
 • En top organisatie
  Mijn ervaring bij de Zorgmies is dat het een goed georganiseerde organisatie is. Wel ben ik er achter gekomen dat de doelgroep niet helemaal bij mij past. Zelf kom ik uit de LVB gehandicaptenzorg en daar ligt toch wel meer mijn hart.
  Karin
  Review voor ZorgMies Alkmaar
 • Geweldig
  ZorgMies Alkmaar denkt mee wanneer de zorgen mij boven mijn hoofd rijzen. Evelien is een geweldige kracht met een groot netwerk. Hierdoor voelt de zorg als gedeelde zorg, waardoor ik toekom aan mijn ontspanning. En thuiswonen van mijn dochter nog aan de orde blijft.
  Janneke
  Review voor ZorgMies Alkmaar
 • Via deze zorg op maat woont mijn cliënt (86) nog zelfstandig
  Werken voor ZorgMies Alkmaar is voor mij perfect in te passen naast mijn andere baan. Evelien Kraakman, de vestigingsmanager heeft haar zaken tip top op orde. Ze reageert snel en adequaat op berichten en voelt heel goed aan wat een goede match is tussen zorgvrager en zorggever. Waar mogelijk organiseert zij bijscholingen en werkoverleg voor haar zorgverleners, zelfs in de corona tijd. Ze heeft me al een paar keer verrast met kleine attenties wat een stimulerend werkt. Kortom Evelien is een professionele vestigingsmanager met aandacht voor de mens, zowel voor cliënt als professional.
  Judith Peereboom de Wit
  Review voor ZorgMies Alkmaar
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Alkmaar

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Alkmaar e.o. kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Alkmaar

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Alkmaar ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Alkmaar?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Alkmaar

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Alkmaar brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Alkmaar

ZorgMies helpt gezinnen in Alkmaar en omgeving. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Alkmaar

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Alkmaar biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.