Langer, gelukkig thuis wonen met gezelschap in huis

Behoefte aan gezelschap in huis? ZorgMies biedt u een vertrouwd gezicht voor de gezelligheid. Zo kunt u samen op pad met de thuishulp van ZorgMies of een oude hobby oppakken. Soms kan een luisterend oor onder het genot van een kopje thee of koffie al voldoende zijn. Zo blijft u of uw naaste(n) sociaal betrokken en bouwt een mooie band op met onze ZorgMies. Zo voorkomen wij eenzaamheid bij ouderen.

Gezelschap in huis voor senioren

museum ouderen op pad maatje

Samen op pad

Een museum bezoeken met uw ZorgMies of een gezellige wandeling langs het strand. ZorgMies maakt het leven leuker.

Hobby & Activiteiten

Heeft u ondersteuning nodig bij uw hobby, zoals schilderen? Of zoekt u iemand waarmee een potje kunt schaken? 

Persoonlijke aandacht

Soms hebben mantelzorgers geen tijd of wonen ver van hun ouders. ZorgMies geeft ouderen de aandacht die zij verdienen.

Gezelschap voor ouderen mantelzorg senioren thuishulp

Luisterend oor

Ouderen die alleen wonen vinden het fijn om iemand te hebben waarmee zij kunnen praten. Onze ZorgMiesen zijn een luisterend oor. 

Gezelschap in huis met altijd een vertrouwd gezicht

ZorgMies ondersteunt al jaren mantelzorgers en ouderen door heel Nederland. Onze ZorgMiesen worden door elke vestiging zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen wij altijd de juiste match voor u en/ of uw naaste(n) maken. Met ZorgMies-vestigingen door heel Nederland kunnen wij iedereen de zorg bieden die zij verdient met een regionale aanpak. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over de financiering? Neem vrijblijvend contact op met een ZorgMies-vestiging bij u in de buurt.

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Nederland.

 • Positief!
  Ik ben heel blij met de goede zorg voor mijn ouders. Communicatie met de zorgmedewerkers verloopt ook erg goed. Ben blij met signalering als er iets aan de hand is en de creatieve oplossingen.
  .
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Super ervaring
  Ik ben ontzettend goed geholpen door deze organisatie! Ze hebben me goed geholpen om weer een net en schoon huisje te krijgen. Ik heb Annie als zeer fijn persoon ervaren! Ze heeft me goed opweg geholpen en stond ook klaar om een praatje met mij te maken wat mij zeer goed bevallen is. Ik ben haar erg dankbaar voor alles wat ze voor mij betekend heeft!
  Ellen
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Fijne communicatie en een fantastische zorgverleenster!
  Met Henk van Zorgmies is er goed contact, hij heeft ons ontzettend geholpen. Dankzij hem hebben wij een fantastische zorgverleenster en hulp voor onze dochter. Ze doet meer dan we hadden kunnen hopen en is vooral ontzettend lief. Ik raad Zorgmies aan omdat het met je meekijkt naar de mogelijkheden en je ontzorgd.
  Laura
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Zorgzaam en betrokken
  ZorgMies begreep precies de hulpvraag die we hadden en was telkens in staat snel een ZorgMies te vinden die goed bij ons gezin past. Zowel Angelique als Jacques zijn erg prettig in de omgang en denken goed met je mee. Ze zijn goed bereikbaar en schakelen snel. Ze checkten vaak of alles nog goed liep en geven je echt het gevoel dat ze er voor je zijn!
  Mirjam
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • Betrokken
  Maaike is erg betrokken bij haar miesjes
  Bertie Spierings
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Warm en liefdevol geholpen!
  Super tevreden over alles! Vanaf het eerste contact, heel begripvol en snel geholpen. Ook alle lof aan de dames die er waren voor de zorg van mijn vader. Echt liefdevol en warm geholpen! Een aanrader voor iedereen om op deze manier zorg in te zetten! Nogmaals hartelijk dank!
  Marijke Swinkels
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Zeer goede ervaring
  Zeer grote Betrokkenheid bij de verzorging.
  Richard
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Toppers uit de zorg
  Marja
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Mooie zorg op maat
  Al professioneel mentor heb ik veel te maken met cliënten die geen betrokken naast hebben. Zorgmies biedt een maatje op maat zogezegd. Er wordt goed gekeken naar de wensen van de cliënt. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!
  Monique
  Review voor ZorgMies Venlo
 • Meedenkender en zorgzamer kan niet; 100 procent betrokkenheid!
  Wat een prachtige groep mensen bij ZorgMies! Hun toewijding en zorgzaamheid zijn werkelijk bewonderenswaardig. In een tijd die vaak al ingewikkeld genoeg is, waren ze altijd beschikbaar, wat een enorme geruststelling was. De mensen die voor mijn moeder zorgden, waren echt fantastisch. Altijd aanwezig wanneer nodig, en omringd door een overvloed aan liefde. Dankzij ZorgMies werd het leven voor mijn moeder Mies zo veel aangenamer gemaakt. Hun onvermoeibare inzet en warmte zijn werkelijk onbetaalbaar.
  Guido
  Review voor ZorgMies Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk
24 uur zorgtelefoon mantelzorg

Altijd bereikbaar

mantelzorg nieuws

Mantelzorg Nieuws