Welkom bij ZorgMies Alphen aan den Rijn

Langer, prettig thuiswonen in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Waddinxveen en omgeving?  ZorgMies Alphen aan den Rijn biedt persoonlijke, aanvullende thuishulp voor ouderen, gezinnen en mantelzorgers.

Gaby Verbeek

Door mijn eigen ervaring, was ik zo enthousiast over de zorg die ZorgMies aanbiedt, dat ik dit iedereen gun! Inmiddels ben ik zelf per 1 september 2020 gestart met dit prachtige initiatief in de regio Alphen aan den Rijn.

Gezelschap in Alphen aan den Rijn

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Alphen aan den Rijn biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Waddinxveen en omgeving

Hulp in Huis in Alphen aan den Rijn

Langer thuiswonen in Alphen aan den Rijn kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Alphen aan den Rijn of zelf een recensie schrijven.

 • Superfijne hulp
  Superfijne vaste hulp. Zeer goede en duidelijke communicatie via app en info caren. Ook veel hulp gekregen met regelen van de WMO en SVB. Naar alle tevredenhid word alles schoon gemaakt. Het sociale aspect is er ook iedere week
  Sandra Donker
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Zeer persoonlijke en efficiënte zorg
  In wat voor stemming mijn moeder van 93 ook is, Lorette weet precies aan te voelen wat er op een dag mogelijk is. Ze is gevoelig en flexibel. Daarnaast ook nog vakkundig in welke begeleiding dan ook. Echt heel blij met haar wekelijkse bezoeken!
  Harriet
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Leuke enthousiaste meiden die van aanpakken weten
  Heel blij met de hulp die zij ons bieden met het verzorgen van mijn moeder
  Daphne
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Behulpzaam
  Fijne behulpzame mensen die goede zorg leveren
  Dorothe
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Zeer goed
  Goede afspraken kunnen Als er een afspraak niet door ging werd dut gemist. De bezoekje waar gezellig.
  Wim
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Effiziente samenwerking
  Goede communicatie, direkte aanpak. Een goed inschatten wat mogelijk is en alles gebaseerd op goede vakkennis
  Jacques
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zeer tevreden, een geweldige aanvulling voor onze vader.
  Vanaf het intake gesprek tot op heden alleen maar lof. Niet alleen voor de geleverde diensten maar ook voor de communicatie welke plaatsvindt, altijd helder en duidelijk.
  Bert van de Belt
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zorgmies bezorgt onze 91 jarige vader tweemaal per week een gezellige middag vol aandacht .
  Vader geniet van de bezoekjes, kan zijn vele verhalen goed kwijt en komt van de bank voor een wandelingetje in de buurt, terwijl hij heerlijk verder kan vertellen.
  Marja Kok-van de Belt
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zorgmies ondersteunt de klient en de familie.
  Zorgmies heeft met veel geduld het vertrouwen van onze schoonzus gewonnen en daardoor laat ze zich steeds meer helpen. Vooral als het ons te zwaar wordt kan ze door een opbeurende zin en veel begrip ons opbeuren. Wij en onze schoonzus hebben het getroffen met haar.
  Ria
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Top mensen
  Wij hebben het heel erg prettig ervaren dat de Zorgmiesen mijn tante de juiste ondersteuning hebben geboden. . Mijn tante vond het heel fijn dat zij er waren. Ze dachten mee in oplossingen en toen het nodig was zijn zij zelfs s’nachts bij mijn tante gebleven. Echt super lief. Zonder hen hadden wij sommige dingen niet voor elkaar gekregen. Ze krijgen van mij een dikke 10
  Ellie
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Alphen aan den Rijn

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Alphen aan den Rijn kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Alphen aan den Rijn

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Alphen aan den Rijn ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Alphen aan den Rijn ?

Heeft u passie voor de zorg en bent u op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij u echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteunt u mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen wij er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie uw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Alphen aan den Rijn

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Alphen aan den Rijn brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Alphen aan den Rijn

ZorgMies helpt gezinnen in Alphen aan den Rijn. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Alphen aan den Rijn

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Alphen aan den Rijn biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.