Extra inzet in een verzorgingshuis

Extra ondersteuning van onze ZorgMiesen is een uitstekende oplossing voor wanneer de verpleging tijdelijk capaciteit tekort komt. Bij ZorgMies kunt u rekenen op invulling van ondersteunend personeel binnen enkele uren met vaste gezichten die voor 2 uur per week tot 24 uur per dag in te schakelen zijn voor o.a. één-op-één begeleiding.

Hoe wij de bewoners van een verzorgingshuis ondersteunen

Gezelschap

Gezelschap is belangrijk voor het welzijn van uw bewoners. Onze ZorgMiesen doen graag een spelletje met uw bewoners of gaan buiten een wandeling maken. 

Maaltijdondersteuning

Voor, tijdens en na de maaltijd zijn een extra paar handen vaak meer dan gewenst. Onze ZorgMiesen helpen bij het (voor)bereiden van de maaltijd, dekt de tafel en ondersteunen de bewoners tijdens het eten. 

begeleid-vervoer

Begeleid vervoer

Onze ZorgMiesen begeleiden bewoners van verpleeghuizen naar een ziekenhuisbezoek of een andere afspraak buiten de deur.

slaap waak service zorgmies ouderenzorg thuiszorg

Slaap- & Waakservice

Moet uw bewoner in de nacht gewekt worden of heerst er door ziekte onrust bij de bewoner? Onze ZorgMiesen bieden nachtzorg. 

Persoonlijke aandacht

Onze liefdevolle ZorgMiesen bieden warmte en een luisterend oor aan uw bewoners. 

Een vertrouwd gezicht

Wacht u op een plek in een verzorgingshuis en heeft u 24 uur per dag thuishulp nodig, aanvullend op de reguliere thuiszorg? 

Zorg in verpleeghuizen met altijd een vertrouwd gezicht

ZorgMies biedt verzorgingshuizen extra ondersteuning om het welzijn van bewoners te verbeteren. Een extra paar handen in de huiskamer, meer persoonlijke aandacht, nachtzorg en begeleid vervoer naar afspraken buiten het verpleeghuis. Zodoende creëren we samen een prettige leefomgeving waar bewoners zich sneller op hun gemak voelen en meer zingeving en levensgeluk ervaren. 

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies in heel Nederland.

 • Supersnel ging zorgmies voor ons op zoek
  Zorgmies ging meteen voor ons op zoek en vond al gauw een geschikte kandidaat. Zorgmies was flexibel en dacht met ons mee over welke zorg het beste bij ons zou passen en hoe we de zorg het best konden inpassen in onze weekplanning.
  Linda
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • Prima, maar was al gewent om in deze sector te werken
  Fijne werkomgeving, ik doe alleen maar gezelschap, dus mensen bezig houden. Boodschapjes doen, kletsen koken, spelletjes doen.
  Adje
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Persoonlijk en betrokken
  Werken voor Zorgmies heb ik ervaren als een persoonlijk en betrokken werkgever/organisatie. Ik heb met veel plezier gewerkt voor Zorgmies. Henk biedt een luisterend oor wanneer nodig en denkt met je mee. Hij is gedreven, betrokken en zorgt voor een persoonlijke touch (denk aan verjaardagen enz).
  Julie
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Wij zijn enorm tevreden met onze “Mies”
  Elke week wordt mijn man opgehaald door Hennie van de Zalm. Samen maken zij een wandeling door bos, duinen of gewoon door een groot tuin centrum. Ze drinken bij terugkomst een bakkie met mij. Mijn man geniet van deze momenten, te meer Hennie ook een echte Noordwijkerhout is met veel kennis van de inwoners. Dit klikt heel leuk, Wij zijn blij met hem
  Nico en Nettie
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Warm
  Wat een liefdevolle warme zorg heeft mijn vader zijn laatste weken mogen ontvangen. Er werd steeds gezocht naar kwaliteit van leven, met respect voor mijn vaders grenzen. Zeker een organisatie die ik van harte kan aanbevelen.
  Esther
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Warme zorg
  Hele prettige samenwerking met ZorgMies Kampen. Eigenaresse heeft hart voor de zaak en heeft veel kennis op meerdere vlakken. Cliënt heeft de zorg gekregen welke hij verdiende met dank aan ZorgMies.
  Janita van der Graaf
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Zeer betrokken. Niets was teveel
  Wij zijn zeer tevreden over de inzet van Zorgmies voor onze dementerende moeder. Wij vonden het belangrijk dat ‘ons mam’ zich er goed bij voelde. Toen er met een van de dames geen ‘klik’ bleek te zijn, heeft Maaike een andere dame gezocht. Tot volle tevredenheid! De dames waren heel betrokken en liefdevol. Zij zochten onderling naar vervanging bij afwezigheid. Waren ook altijd bereid bij te springen op momenten dat dat onverwacht nodig was. Wij zijn echt heel blij dat wij Zorgmies hebben kunnen inzetten.
  Inge
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Mijn zorghart maakt een sprongetje!
  Recent heb ik mijn eerste opdracht als ZorgMies afgerond. En wat geeft het veel voldoening! Ik heb ruim 25 jaar als doktersassistente in een ziekenhuis gewerkt maar door de steeds groeiende administratie rompslomp, miste ik het echte zorgen. Eens een zorghart, altijd een zorghart. Paulien van ZorgMies Lingewaard maakte een fijne match met een mooi gezin. Zij voelde goed aan dat ik daar op mijn plek zou zijn. En nu.....op naar de volgende opdracht!
  Jessica
  Review voor ZorgMies Lingewaard
 • Geweldig!
  Snel geregeld en mijn moeder is heel blij met de Mies. Als mantelzorger heb ik nu echt rust.
  Marijke
  Review voor ZorgMies Hoeksche Waard
 • zeer tevreden en meedenkend
  Zeer tevreden , korte lijnen en zeer persoonlijk
  Beelen
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

ZorgMies staat dagelijks voor u klaar

Heeft u een vraag waar u meer informatie over wilt ontvangen? Onze klantenservice staat u klaar. Ook voor spoed kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via e-mail of stuur een bericht via WhatsApp.