Aanvullend op de reguliere thuiszorg

Is persoonlijke aandacht voor uw cliënten door de hoge werkdruk niet meer mogelijk? ZorgMies werkt in heel Nederland aanvullend op de regionale thuiszorg. Samen zorgen wij ervoor dat de cliënt langer zelfstandig in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Meer informatie hoe u als thuiszorgorganisatie ZorgMiesen kunt inzetten? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Hoe wij uw cliënten en personeel kunnen ondersteunen

Gezelschap

Heeft uw personeel geen tijd meer voor gezelschap? Onze ZorgMiesen drinken graag een kopje koffie met de cliënt.

Hulp in huis

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

24 uurs zorg aan huis aanvullend op de thuiszorg particuliere thuishulp

24-uurs zorg

Als uw cliënt bijvoorbeeld wacht op een plek in een verzorgingshuis en 24-uur per dag ondersteuning aan huis nodig heeft.

slaap waak service zorgmies ouderenzorg thuiszorg

Slaap- & Waakservice

Moet uw cliënt  in de nacht gewekt worden na een operatie of heeft de cliënt  in de nacht ondersteuning nodig om uit bed te komen?

begeleid-vervoer

Begeleid vervoer

Een bezoek aan de huisarts of een gezellig uitje naar een museum? Onze ZorgMiesen brengen uw cliënt veilig van A naar B.

Gezinshulp

Een kind met een verstandelijke of lichamelijke beperking die meer ondersteuning nodig heeft? ZorgMies helpt graag!

Ondersteuning bij Dementie

Voor mensen met dementie is het extra belangrijk om in hun vertrouwde omgeving te wonen. Wij kunnen hierbij ondersteunen. 

Mantelzorg & Corona

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

Zorg aan huis met altijd een vertrouwd gezicht

Het is een onderwerp dat al heel lang speelt: personeelstekort en hoge werkdruk bij thuiszorgorganisaties. Gelukkig zijn er veel initiatieven zoals ZorgMies die flexibele ondersteuning kunnen bieden aan huis. Wij vullen de thuiszorg aan, zodat uw cliënten langer zelfstandig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. 

Zoek via de onderstaande balk een ZorgMies-vestiging in uw regio voor meer informatie over een samenwerking. 

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies in heel Nederland.

 • Prima, maar was al gewent om in deze sector te werken
  Fijne werkomgeving, ik doe alleen maar gezelschap, dus mensen bezig houden. Boodschapjes doen, kletsen koken, spelletjes doen.
  Adje
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Persoonlijk en betrokken
  Werken voor Zorgmies heb ik ervaren als een persoonlijk en betrokken werkgever/organisatie. Ik heb met veel plezier gewerkt voor Zorgmies. Henk biedt een luisterend oor wanneer nodig en denkt met je mee. Hij is gedreven, betrokken en zorgt voor een persoonlijke touch (denk aan verjaardagen enz).
  Julie
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Wij zijn enorm tevreden met onze “Mies”
  Elke week wordt mijn man opgehaald door Hennie van de Zalm. Samen maken zij een wandeling door bos, duinen of gewoon door een groot tuin centrum. Ze drinken bij terugkomst een bakkie met mij. Mijn man geniet van deze momenten, te meer Hennie ook een echte Noordwijkerhout is met veel kennis van de inwoners. Dit klikt heel leuk, Wij zijn blij met hem
  Nico en Nettie
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Warm
  Wat een liefdevolle warme zorg heeft mijn vader zijn laatste weken mogen ontvangen. Er werd steeds gezocht naar kwaliteit van leven, met respect voor mijn vaders grenzen. Zeker een organisatie die ik van harte kan aanbevelen.
  Esther
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Warme zorg
  Hele prettige samenwerking met ZorgMies Kampen. Eigenaresse heeft hart voor de zaak en heeft veel kennis op meerdere vlakken. Cliënt heeft de zorg gekregen welke hij verdiende met dank aan ZorgMies.
  Janita van der Graaf
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Zeer betrokken. Niets was teveel
  Wij zijn zeer tevreden over de inzet van Zorgmies voor onze dementerende moeder. Wij vonden het belangrijk dat ‘ons mam’ zich er goed bij voelde. Toen er met een van de dames geen ‘klik’ bleek te zijn, heeft Maaike een andere dame gezocht. Tot volle tevredenheid! De dames waren heel betrokken en liefdevol. Zij zochten onderling naar vervanging bij afwezigheid. Waren ook altijd bereid bij te springen op momenten dat dat onverwacht nodig was. Wij zijn echt heel blij dat wij Zorgmies hebben kunnen inzetten.
  Inge
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Mijn zorghart maakt een sprongetje!
  Recent heb ik mijn eerste opdracht als ZorgMies afgerond. En wat geeft het veel voldoening! Ik heb ruim 25 jaar als doktersassistente in een ziekenhuis gewerkt maar door de steeds groeiende administratie rompslomp, miste ik het echte zorgen. Eens een zorghart, altijd een zorghart. Paulien van ZorgMies Lingewaard maakte een fijne match met een mooi gezin. Zij voelde goed aan dat ik daar op mijn plek zou zijn. En nu.....op naar de volgende opdracht!
  Jessica
  Review voor ZorgMies Lingewaard
 • Geweldig!
  Snel geregeld en mijn moeder is heel blij met de Mies. Als mantelzorger heb ik nu echt rust.
  Marijke
  Review voor ZorgMies Hoeksche Waard
 • zeer tevreden en meedenkend
  Zeer tevreden , korte lijnen en zeer persoonlijk
  Beelen
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Geweldig
  Lieve dames die hun hand nergens voor omdraaien
  Patty
  Review voor ZorgMies Eindhoven

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

ZorgMies staat dagelijks per dag voor u klaar

Heeft u een vraag waar u meer informatie over wilt ontvangen? Onze klantenservice staat voor u klaar. Ook voor spoed kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via e-mail of stuur een bericht via WhatsApp.