Word ZorgMies bij jou in de regio

Flexibel en dankbaar werk dat aansluit bij jouw situatie

Ben jij op zoek naar betekenisvol werk? Heb jij een luisterend oor en een verzorgend hart? Ga dan aan de slag als zorgverlener bij ZorgMies. 

Wij kijken altijd uit naar ZorgMiesen, waar je ook woont. Laat vrijblijvend je gegevens achter bij de ZorgMies-vestiging in jouw regio en ontvang meer informatie.

Video afspelen

Vul het sollicitatieformulier in

Ga aan de slag als zorgverlener in jouw regio

In welke regio wilt u werken?

Voornaam en achternaam

Geboortedatum

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

E-mailadres

Telefoonnummer

Heeft u een rijbewijs B?

Wat is uw beschikbaarheid?

Welke werkzaamheden wilt u uitvoeren?

Waarom wilt u ZorgMies worden?

Als uw familie en vrienden u zouden moeten omschrijven. Wat zullen zij dan over u zeggen?

Hoe bent u bij ZorgMies terecht gekomen?

//
//

Wat doet een ZorgMies?

Aandacht voor de ander

Als ZorgMies help je bij de niet-medische ondersteuning, zoals: boodschappen doen, huishoudelijk ondersteuning, individuele begeleiding, begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles wat een mantelzorger ook kan doen. Zo kan de mantelzorger met een gerust hart naar zijn werk of iets leuks doen met andere gezinsleden.

ZorgMies Academy

Zo blijf je leren

Als ZorgMies kun je gebruik maken van het online platform ‘ZorgMies Academy’. Op dit platform kun je online trainingen volgen en informatie opdoen die passen bij jouw werkzaamheden.

Wat is onze werkwijze?

Persoonlijk & op maat

Wij kennen onze ZorgMiesen allemaal persoonlijk. Daarom komen wij graag bij jou langs om kennis met elkaar te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek staan wij stil bij jouw verwachtingen, zo kunnen wij de beste match tussen cliënt en zorgverlener maken.

Ga je aan de slag als ZorgMies? Wij vergoeden maandelijks de gewerkte uren tegen een overeengekomen uurtarief. Het uurtarief kan verschillen per dienst. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met de ZorgMies-vestiging bij jou in de regio. 

Meer informatie?

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als ZorgMies, maar heb je toch nog wat vragen? Laat je terugbellen wanneer het jou uitkomt. De ZorgMies-vestiging bij jou in de regio beantwoord met alle liefde jouw vragen.