Word ondernemer in de zorg

Heb jij altijd al de droom gehad om zelfstandig ondernemer te worden in de zorg? In 2015 is ZorgMies gestart met een vestiging in Zwijndrecht. Inmiddels is ZorgMies door heel Nederland een groeiende formule met meer dan 50 vestigingen. Ons doel is dan ook dat iedereen in Nederland de zorg krijgt die zij verdient. Ben jij die creatieve, gemotiveerde ondernemer die een ZorgMies-vestiging wil starten jouw regio? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. 

Start een ZorgMies-vestiging in jouw regio!

Marketeers, officemanagers – wij hebben een mooie, diverse groep van licentienemers in Nederland die hun eigen ZorgMies-vestiging zijn gestart. Lijkt het jou een uitdaging om een match te maken tussen cliënten en ZorgMiesen? Met een ZorgMies-vestiging in jouw regio maak je dagelijks het verschil voor mantelzorgers en eenzame ouderen. Samen gaan wij voor landelijke dekking! Bekijk de openstaande regio’s en vraag vrijblijvend informatie aan.

Want iedereen in Nederland verdient een zorgzame en liefdevolle ZorgMies!

ZorgMies-vestiging training ondernemers

Openstaande regio's

Word zorgondernemer in jouw regio!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

ZorgMies staat 24 uur per dag voor u klaar

Heeft u een vraag waar u meer informatie over wilt ontvangen? Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar. Ook voor spoed kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via e-mail of stuur een bericht via WhatsApp.