Welkom bij ZorgMies Midden-Limburg

Senioren die langer, zelfstandig in hun vertrouwde omgeving willen wonen. Of mantelzorgers die ondersteuning zoeken bij de zorg voor hun naaste(n) – u kan terecht bij ZorgMies Midden-Limburg. U krijgt zorg die bij uw situatie past met een vertrouwd gezicht in Beesel, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond of Weert.

Henk Jacobs

Het voelt nu alsof ik op mijn reisbestemming ben aangekomen en me verdienstelijk kan maken voor de ander door bemiddeling tussen zorgvrager/mantelzorger en zorgverlener.

Gezelschap in Midden-Limburg

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Midden-Limburg biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Beesel, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond of Weert.

Hulp in Huis in Midden-Limburg

Langer thuiswonen in Midden-Limburg kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Midden-Limburg of zelf een recensie schrijven.

 • Vol vertrouwen de zorg voor mijn moeder overgedragen
  De kennismaking met onze zorgMies verliep zeer prettig. Er was gelijk een klik, zowel met mijn moeder als met mij. Vol vertrouwen hebben we de zorg overgedragen aan haar. Zo fijn dat ik als mantelzorger ook even voor mezelf kon kiezen, terwijl de zorg liefdevol verder ging.
  Anita
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Fantastisch
  ZorgMies biedt ons een persoonlijke ondersteuning. De hulpverlener is vriendelijk, aardig en zeer betrokken. De gesprekken met ZorgMies vooraf waren aangenaam. We zijn zeer tevreden over ZorgMies.
  Petra Verhaegh-Vaessen
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • De zorgmies verzorgt mijn vader heel goed en gaat regelmatig lekker met hem naar buiten.
  We zijn erg blij met Margareth als zorgmies. Ze is zorgzaam en gezellig. Het is ook fijn dat zij een constante factor is in het leven van mijn vader. De zuster in huis wisselt namelijk om de 2 à 3 maanden. We raden het iedereen aan om indien mogelijk een zorgmies in te schakelen. Het onlast de mantelzorgers enorm en brengt positiviteit en vrolijkheid met zich mee. De zorg wordt gewoon veel minder zwaar en er is weer tijd voor leuke dingen.
  Aline ten Kate
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Ik ben tevreden met zorgmies.
  Ik ben tevreden met de zorg die geleverd wordt. Ook de uitwisseling met organisatie en medewerkers verloopt prettig.
  Marlou Boonstra
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Super
  Ik ervaar dat er een hele goeie klik is tussen De ZorgMies en Mw. Mw. geniet van het een op een moment. Als we benoemen dat de ZorgMies die ochtend komt kijkt Mw. er naar uit tot ze komt. De ZorgMies heeft heel veel meerwaarde voor de bewoner maar ook om het ontlasten van de verzorging. Er is zorgvuldig gekeken welke ZorgMies voor deze Mw. Ingezet kon worden.
  Marlie
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Midden-Limburg

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Midden-Limburg kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Midden-Limburg

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Midden-Limburg ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Midden-Limburg?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Midden-Limburg

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Midden-Limburg brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Midden-Limburg

ZorgMies helpt gezinnen in Midden-Limburg. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Midden-Limburg

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Midden-Limburg biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.