Welkom bij ZorgMies Midden-Limburg

Mantelzorgers die ondersteuning nodig hebben, individuele welzijnszorg en thuishulp voor iedereen met een beperking in de breedste zin van het woord, mensen die eenzaam zijn of gezinnen. ZorgMies Midden-Limburg biedt dit thuis of in een instelling en vooral zorg die past bij jouw situatie. Een vertrouwd gezicht is vanzelfsprekend en dat doen we in Beesel, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond of Weert.

Henk Jacobs

Het is wrang en tegelijkertijd mooi om nu anderen te kunnen helpen vanuit mijn eerdere rol als mantelzorger.

Gezelschap in Midden-Limburg

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Midden-Limburg biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Beesel, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond of Weert.

Hulp in Huis in Midden-Limburg

Langer thuiswonen in Midden-Limburg kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Midden-Limburg of zelf een recensie schrijven.

 • Het "zorgmies"zijn geeft een enorme voldoening en is leerzaam tegelijkertijd.
  Ik heb een aantal jaren zorgmies mogen zijn en dat was een ontzettend fijne ervaring. Het is heerlijk om iets voor ouderen te kunnen betekenen als dit voor de familie te moeilijk is of door omstandigheden helemaal niet meer lukt. Je voelt je nuttig en gewenst op dat moment. Ook wanneer je je "klant"leert kennen en een band opbouwt, doe je veel ervaring op over mensen, verleden, denkwijzen en leefwijzen wat weer bijdraagt tot je eigen persoonlijke ontwikkeling. Kortom: Zorgmies zijn is een aanrader voor iedereen die ouderen een warm hart toedraagt!
  Nicole
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Zorgeloze zorg
  M.
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Voortdurend liefdevol contact met persoon in eindfase Dementie
  Linda
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Geweldig!
  De perfecte match wat het leven mijn moeder enorm verrijkt.
  Paddy
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Rots in de (mijn) branding
  Zeer fijn om te kunnen rekenen op de hulp van zorgmies die verder gaat dan alleen je het gevoel te geven dat je een nummertje bent. Je bent hier geen nummer maar gewoon echt een mens waar naar geluisterd word en weten ze even iets niet dan gaan ze kijken of ze er iets over kunnen vinden om je te helpen. Een luisterend oor, vriendelijkheid, fijne poets hulp en echt het gevoel hebben dat je gewoon mag zijn wie je bent en je nergens voor hoeft te schamen als iets niet lukt. Dat maakt zorgmies anders dan andere zorginstanties
  Natasja
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Midden-Limburg

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Midden-Limburg kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Midden-Limburg

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Midden-Limburg ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Midden-Limburg?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Midden-Limburg

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Midden-Limburg brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Midden-Limburg

ZorgMies helpt gezinnen in Midden-Limburg. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Midden-Limburg

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Midden-Limburg biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Organisaties die ZorgMies Midden-Limburg aanbevelen

Samen staat ZorgMies Midden-Limburg sterker