Welkom bij ZorgMies Midden-Limburg

Mantelzorgers die ondersteuning nodig hebben, individuele welzijnszorg en thuishulp voor iedereen met een beperking in de breedste zin van het woord, mensen die eenzaam zijn of gezinnen. ZorgMies Midden-Limburg biedt dit thuis of in een instelling en vooral zorg die past bij jouw situatie. Een vertrouwd gezicht is vanzelfsprekend en dat doen we in Beesel, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond of Weert.

Henk Jacobs

Het is wrang en tegelijkertijd mooi om nu anderen te kunnen helpen vanuit mijn eerdere rol als mantelzorger.

Gezelschap in Midden-Limburg

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Midden-Limburg biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Beesel, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond of Weert.

Hulp in Huis in Midden-Limburg

Langer thuiswonen in Midden-Limburg kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Midden-Limburg of zelf een recensie schrijven.

 • Uitstekend
  Ergbehulpzaam
  Lente leyssen
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Fijne communicatie en een fantastische zorgverleenster!
  Met Henk van Zorgmies is er goed contact, hij heeft ons ontzettend geholpen. Dankzij hem hebben wij een fantastische zorgverleenster en hulp voor onze dochter. Ze doet meer dan we hadden kunnen hopen en is vooral ontzettend lief. Ik raad Zorgmies aan omdat het met je meekijkt naar de mogelijkheden en je ontzorgd.
  Laura
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Zeer goed
  Goede afspraken kunnen Als er een afspraak niet door ging werd dut gemist. De bezoekje waar gezellig.
  Wim
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Beste service en begeleiding!
  Er word nauwkeurig gezocht naar de juiste personen die bij jouw situatie passen. Dit maakt het zo goed. Daarbij word je bij alles geholpen omtrent aanvragen en het invullen van lijsten. Kortom, een topbedrijf met mensen op de juiste plaats. Waar je je geen nummer, maar een mens voelt!
  Kristel
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Ik vond ZorgMies een hele fijne kans voor mij om meer ervaring op te doen.
  Ik ben hier gekomen om meer ervaring op te doen in de zorg, en om meer uren te maken. Ik heb hier ongeveer 8 maanden gewerkt, en ik heb het echt als heel fijn ervaren. Ik heb een fijne band gehad met de cliënt, en voelde mij echt thuis. Ik kon bij vragen altijd bij ZorgMies terecht, en ik voelde mij echt ondersteund. De reden dat ik wegga is om op mijn andere werk meer uren te werken, maar ik vind het zeker heel jammer, dit is echt een fijne plek om te werken!
  Keely
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Midden-Limburg

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Midden-Limburg kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Midden-Limburg

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Midden-Limburg ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Midden-Limburg?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Midden-Limburg

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Midden-Limburg brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Midden-Limburg

ZorgMies helpt gezinnen in Midden-Limburg. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Midden-Limburg

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Midden-Limburg biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Organisaties die ZorgMies Midden-Limburg aanbevelen

Samen staat ZorgMies Midden-Limburg sterker