Onze ZorgMiesen

Persoonlijk, betrouwbaar en betrokken - altijd één vast gezicht

ZorgMies Nederland levert mantelzorgondersteuning. Onze zorg sluit aan bij het gewenste dagritme van de mantelzorger en cliënt. Persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect staan daarbij voorop. Want wij geloven in de persoonlijke klik. Dat is niet alleen prettig, maar in onze ogen van essentieel belang. Wij stellen alles in het werk om de juiste ZorgMies matchen aan de zorgvrager. Zij of hij ondersteunt bij het uitvoeren en begeleiden van de dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten.

Flexibele zorg

'Nee' is voor ons geen optie. Of je nu 2 uur per week ondersteuning nodig heeft of 24-uurs zorg - ZorgMies gaat door waar andere thuishulp organisaties stoppen.

één vertrouwd gezicht

Een goede match tussen u en onze ZorgMiesen vinden wij erg belangrijk. Daarom krijg je bij ZorgMies altijd één vertrouwd gezicht in huis.

Altijd bereikbaar

Met spoed mantelzorg ondersteuning nodig? ZorgMies staat ook 's avonds en in het weekend klaar om te helpen. Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Meer informatie?

Laat u gegevens achter en er wordt direct contact opgenomen!

Lees de privacyvoorwaarden van ZorgMies Nederland.

Wij werken graag samen!

Samen staan wij sterker

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Persoonlijke zorg in uw regio

ZorgMies is door bijna heel Nederland actief. Met vestigingen in verschillende regio’s door Nederland kunnen wij u voorzien van mantelzorg ondersteuning. 

Benieuwd wie uw contactpersoon in de regio is? Zoek hier direct op uw postcode of woonplaats.

Vind uw regio

Werken bij ZorgMies?

Heeft u hart voor de zorg  en lijkt het u een mooi beroep om mantelzorgers te ondersteunen bij de zorg van hun ouder of kind? Bekijk de vacatures in uw regio.