Welkom bij ZorgMies Assen

Op zoek naar hulp aan huis als aanvulling op de reguliere thuiszorg? ZorgMies Assen biedt ondersteuning aan ouderen, gezinnen en mantelzorgers in de regio Assen. Met altijd één vast gezicht over de vloer zorgen wij voor persoonlijke zorg. 

Marieke Sprey

Als ZorgMies-ondernemer lever ik wat u zoekt en zoek ik wat u geleverd wilt hebben: een passende ZorgMies of ZorgSiem, met de juiste instelling en aansluiting bij uw persoonlijke situatie.

Gezelschap in Assen

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Assen biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Assen en omgeving. 

Hulp in Huis in Assen

Langer thuiswonen in Assen kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Assen of zelf een recensie schrijven.

 • Persoonlijke soepele steun
  Persoonlijke en soepele intake en snel hulp geregeld. Hulp lijkt adequaat
  Wendy
  Review voor ZorgMies Assen
 • Gezellig bezoekmaatje gevonden voor vader
  Het bezoekmaatje die ZorgMies Assen vond, sluit goed aan bij de leefwereld en interesses van mijn vader. Marieke Sprey heeft een goed oog voor wie bij welke persoon past. De intake en afwikkeling zijn prettig en duidelijk. Er is goede onderlinge afstemming tussen het maatje, ZorgMies en ik.
  Eline
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zeer betrokken, meedenkend en vakkundig.
  Mijn ervaring met ZorgMies is top! Na reeds een lang pad te hebben bewandeld in de zorgwereld als mantelzorger, kwam ik per toeval bij ZorgMies Assen terecht. Meteen was er een klik en voelde ik dat zij wisten waar ze over praatten; ik voelde mij gezien en gehoord in mijn zoektocht naar goede zorg voor mijn moeder. Onze situatie was complex en ik heb ontzettend veel steun ervaren van de ZorgMiesen als mantelzorger, maar uiteraard ook mijn moeder, waar het immers om draaide, heeft ondanks de verdrietige omstandigheden waarin we verkeerden nog veel geluksmomenten mogen kennen dankzij de goede zorgen van ZorgMies. ZorgMies Assen kan ik absoluut aanraden!
  Melissa
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zeer blij met de ontzoeging
  Zeer positief
  Felix
  Review voor ZorgMies Assen
 • Snel hulp gekregen
  Er is op mijn verzoek snel passende hulp geboden. Ook is er goed gekeken of er een match was tussen hulpverlener en patiënt. Ook krijg ik goede feedback van Marieke
  Henk-Jan
  Review voor ZorgMies Assen
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Assen

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Assen kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Assen

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Assen ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Assen ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Assen

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Assen brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Assen

ZorgMies helpt gezinnen in Assen. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Assen

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Assen  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.