Welkom bij ZorgMies regio Assen

Op zoek naar hulp aan huis als aanvulling op de reguliere thuiszorg? ZorgMies regio Assen biedt ondersteuning aan ouderen, gezinnen en mantelzorgers in de regio Assen, Aa & Hunze, Borger-Odoorn en Tynaarlo. Met altijd één vast gezicht over de vloer zorgen wij voor persoonlijke zorg. 

Marieke Sprey

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe.

Als ZorgMies-ondernemer lever ik wat u zoekt en zoek ik wat u geleverd wilt hebben: een passende ZorgMies of ZorgSiem, met de juiste instelling en aansluiting bij uw persoonlijke situatie.

Gezelschap in de regio Assen

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Assen e.o. biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Assen, Aa & Hunze, Borger-Odoorn en Tynaarlo.

Hulp in Huis in de regio Assen

Langer thuiswonen in de regio Assen kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies regio Assen of zelf een recensie schrijven.

 • Effiziente samenwerking
  Goede communicatie, direkte aanpak. Een goed inschatten wat mogelijk is en alles gebaseerd op goede vakkennis
  Jacques
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zorgmies bezorgt onze 91 jarige vader tweemaal per week een gezellige middag vol aandacht .
  Vader geniet van de bezoekjes, kan zijn vele verhalen goed kwijt en komt van de bank voor een wandelingetje in de buurt, terwijl hij heerlijk verder kan vertellen.
  Marja Kok-van de Belt
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zeer tevreden, een geweldige aanvulling voor onze vader.
  Vanaf het intake gesprek tot op heden alleen maar lof. Niet alleen voor de geleverde diensten maar ook voor de communicatie welke plaatsvindt, altijd helder en duidelijk.
  Bert van de Belt
  Review voor ZorgMies Assen
 • Zorgmies Assen heeft mijn leven als mantelzorger weer leefbaar gemaakt.
  Marieke van ZorgMies Assen is betrokken, snel en precies. Zij kan goed inschatten wat voor Zorgmies past bij mijn man. Wij zijn heel blij met haar en de Zorgmiesen. Alles verloopt vlot en soepel. Een hele zorg minder.
  Cokky
  Review voor ZorgMies Assen
 • Lieve mensen en snel geregeld
  Voor mijn oma woonachtig in Assen in een moeilijke tijd extra begeleiding nodig voor wat dagelijkse zaken en o.a. samen de stad in. Was lekker snel geregeld en prima kontakt gehad. Tot aan haar laatste dagen dit kunnen regelen. Inzet en kontakt was top. Kijk er met warme gevoelens op terug.
  frits
  Review voor ZorgMies Assen
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in de regio Assen

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies regio Assen kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in de regio Assen

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies regio Assen ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Assen en omgeving?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in de regio Assen

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies regio Assen brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulpin de regio Assen

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Assen. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in de regio Assen

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies regio Assen  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶