Welkom bij ZorgMies Oldenzaal

Op zoek naar ondersteunde mantelzorg in de regio Oldenzaal? ZorgMies Oldenzaal biedt hulp aan huis,  zodat u of uw naaste(n) langer, prettig thuis kan wonen. 

Linda Hazewinkel

Ik sta graag voor u en uw dierbaren klaar!

Gezelschap in Oldenzaal

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Oldenzaal biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de regio Oldenzaal.

Hulp in Huis in Oldenzaal

Langer thuiswonen in Oldenzaal kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Oldenzaal of zelf een recensie schrijven.

 • Snelle en goede bemiddeling
  Linda Hazewinkel van Zorgmies Oldenzaal heeft heel snel onze hulpvraag kunnen invullen, met een lieve en betrokken medewerkster waarmee mijn moeder direct een goede klik had. Verder is alles vlot en prettig afgehandeld.
  Ingrid Engberts
  Review voor ZorgMies Oldenzaal
 • Fantastisch
  Een echte steun in slechte tijden. Mijn dementerende moeder heeft zo veel plezier met de zorgmies, echt zo fijn. Het is zo waardevol. Niets is te veel. Echt grote toppers!
  Natalie Den Bak
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
 • Een positieve, eerlijke en betrokken zorgaanbieder!
  Wij waren op zoek naar 'persoonlijke verzorging' voor onze gehandicapte dochter. Ondanks het feit dat Zorgmies met name zorg aanbiedt rondom het sociale aspect, deed Henk zijn uiterste best een zorgverlener te vinden die aan onze wensen voldeed. En ... dit lukte. Helaas gaat zorgverlener nu andere studie volgen. De open en eerlijke gesprekken met Henk waren heel plezierig. En als hij geen oplossing had, dan probeerde hij mij op een ander spoor te zetten om toch de hulp te vinden die we nodig hebben. Als moeder voelde ik me altijd heel erg gesteund! Hoop in de toekomst weer met Zorgmies te kunnen samenwerken....
  Margaret
  Review voor ZorgMies De Langstraat
 • Super team van zorgmies Tilburg!
  Wij hebben het getroffen met ons team van drie geweldige dames, die ons als dochters zoveel zorg uithanden nemen. Moeder kijkt er elke dag naar uit dat er een Mies komt, een Mies die voor haar een ontbijtje maakt, met haar kletst, wandelt, beetje huishouden enz. .. Ik heb zoveel vertouwen in onze miezen dat ik mijn moeder met een gerust hart achterlaat bij hun. Heerlijk, dat mede door zorgmies onze moeder van 93 in haar eigen huis kan blijven wonen. Een dikke 10 voor jullie!
  Jacqueline Broos
  Review voor ZorgMies Tilburg
 • Super blij met de zorg van ZorgMies!
  Erik
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Oldenzaal

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Oldenzaal kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Oldenzaal

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Oldenzaal ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Oldenzaal?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Oldenzaal

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Oldenzaal brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Oldenzaal

ZorgMies helpt gezinnen in Oldenzaal. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Oldenzaal

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Oldenzaal  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶