Welkom bij ZorgMies De Bilt & Zeist

Langer zelfstandig in uw vertrouwde omgeving wonen in De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Westbroek en Groenekan, Zeist, Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide of Austerlitz? Kies voor ondersteuning aan huis voor uzelf of als mantelzorger, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Angelique Kalverda

ZorgMies De Bilt & Zeist staat voor persoonlijk contact én voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige mantelzorg zodat alle cliënten passende hulp kunnen krijgen in De Bilt & Zeist

Gezelschap in De Bilt & Zeist

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies De Bilt & Zeist biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Westbroek en Groenekan, Zeist, Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Austerlitz.

Hulp in Huis in De Bilt & Zeist

Langer thuiswonen in De Bilt & Zeist kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies De Bilt & Zeist of zelf een recensie schrijven.

 • Zorgvuldig & Betrokken.
  Om mensen aan elkaar te kunnen koppelen is heel veel mensenkennis en inlevingsvermogen nodig. Vooral als mensen extra kwetsbaar zijn doordat ze hulp nodig hebben en hun persoonlijkheid verandert. ZorgMies Zeist heeft mij toen het moment kwam waarin ik het allemaal niet meer alleen aankon, op een rustige en respectvolle manier door alles heen geloodst. Met mijn hulp Renée kan ik lezen en schrijven. Een intelligente jonge vrouw wie nooit iets te veel is.
  Janny M. Hinfelaar
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Maatwerk, persoonlijk aandacht en service!
  Na een zoektocht voor activerende begeleiding voor mijn echtgenote zijn we bij Angelique & Jacques van Zorgmies De Bilt/Zeist uitgekomen. Dat is een goede keuze geweest. Mijn vrouw en ik hebben mogen ervaren dat service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan bij beiden. Ze zijn goed bereikbaar en als een zorgverlener minder past of uitvalt zorgen beiden dat er snel een goede vervanger klaar staat. Ze leveren maatwerk. Je bent een KLANT en géén nummer! Wij zijn daarom zeer tevreden en kunnen Zorgmies in de personen van Angelique en Jacques dan ook van harte aanbevelen.
  Jan
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • ZorgMies maakt ons leven zonniger en makkelijker!
  Angelique is een fijne, kundige, doortastende, warme, zonnige persoonlijkheid. Zij straalt energie en goede zin uit en vervult haar werkzaamheden als ZorgMies en als coördinator met verve uit! Heel fijn is ook de oplossingsgerichtheid, de vanzelfsprekendheid, toegankelijkheid, in alles wordt meegedacht. Wij zijn heel blij dat Angelique en de ZorgMiesen sinds mei 2020 in ons leven zijn, het neemt een zorg van onze schouders en maakt het leven voor ieder van ons zonniger en makkelijker!
  Myrthe
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • ZorgMies is een leuke en betrouwbare organisatie om voor te werken.
  Ruim een jaar ben ik werkzaam geweest als ZorgMies. Altijd was er een korte lijn met de organisatie. Een luisterend oor of advies indien nodig. Ook administratief werkt alles uitstekend! Kortom een heel prettige, sociale werkgever.
  Anneke
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Betrouwbaar, snel schakelen, behulpzaam
  Onze eerste ervaring met ZorgMies was meteen raak. Angelique vertelde duidelijk wat we konden verwachten en heeft er alles aan gedaan om zo snel mogelijk hulp in huis te krijgen. Angelique doet wat ze zegt en is daardoor erg betrouwbaar. Wat fijn dat onze ZorgMies er is!
  Inge
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in De Bilt & Zeist

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies De Bilt & Zeist kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in De Bilt & Zeist

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies De Bilt & Zeist ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in De Bilt & Zeist ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in De Bilt & Zeist

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies De Bilt & Zeist brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in De Bilt & Zeist

ZorgMies helpt gezinnen in De Bilt & Zeist. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in De Bilt & Zeist

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies De Bilt & Zeist biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶