Welkom bij ZorgMies De Ronde Venen

Zoekt u aanvullende mantelzorg of zorg voor uzelf, aanvullend op de regionale thuiszorg? ZorgMies De Ronde Venen biedt thuishulp voor jong en oud in Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, De Hoef, Waverveen en Amstelhoek. Benieuwd wat wij voor uw situatie kunnen betekenen?

Brigitte Wassenaar & Daphne de Haan

Hoe belangrijk goede zorg en aandacht is, weten wij uit eigen ervaring bij onze vader, gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer.

Gezelschap in de Ronde Venen

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies De Ronde Venen biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, De Hoef, Waverveen en Amstelhoek

Hulp in Huis in De Ronde Venen

Langer thuiswonen in de regio De Ronde Venen kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies De Ronde Venen of zelf een recensie schrijven.

 • Wij hebben de betrokkenheid en verzorging van Zorgmies de Ronde Venen als zeer positief ervaren.
  Dankzij de liefdevolle verzorging door de dames van Zorgmies de Ronde Venen hebben wij de wens van onze moeder om thuis te sterven kunnen volbrengen.
  Ria Van Diemen-Smets
  Review voor ZorgMies De Ronde Venen
 • Prettig, Persoonlijk en Zorgvuldig
  Mijn vader (87), beginnend dement, had veel moeite met het alleen thuis zijn waardoor mijn moeder (81) steeds minder mogelijkheden kreeg om even te ontspannen met vriendinnen. Via Brigitte en Daphne is er snel een oplossing gevonden door de inzet van een Zorgmies. Zelfs in vakanties is er een uiterst prettige vervanging geregeld waar mijn vader de laatste maanden veel plezier aan heeft beleefd. Mijn vader is afgelopen maand helaas overleden maar tot het laatst waren wij erg te spreken over het contact, de inzet en oprechte interesse vanuit de Zorgmies en Daphne en Brigitte.
  Martijn
  Review voor ZorgMies De Ronde Venen
 • Fantastisch
  Een echte steun in slechte tijden. Mijn dementerende moeder heeft zo veel plezier met de zorgmies, echt zo fijn. Het is zo waardevol. Niets is te veel. Echt grote toppers!
  Natalie Den Bak
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
 • Een positieve, eerlijke en betrokken zorgaanbieder!
  Wij waren op zoek naar 'persoonlijke verzorging' voor onze gehandicapte dochter. Ondanks het feit dat Zorgmies met name zorg aanbiedt rondom het sociale aspect, deed Henk zijn uiterste best een zorgverlener te vinden die aan onze wensen voldeed. En ... dit lukte. Helaas gaat zorgverlener nu andere studie volgen. De open en eerlijke gesprekken met Henk waren heel plezierig. En als hij geen oplossing had, dan probeerde hij mij op een ander spoor te zetten om toch de hulp te vinden die we nodig hebben. Als moeder voelde ik me altijd heel erg gesteund! Hoop in de toekomst weer met Zorgmies te kunnen samenwerken....
  Margaret
  Review voor ZorgMies De Langstraat
 • Super blij met de zorg van ZorgMies!
  Erik
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in De Ronde Venen

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies De Ronde Venen kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in De Ronde Venen

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies De Ronde Venen ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio De Ronde Venen?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in De Ronde Venen

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies De Ronde Venen brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in De Ronde Venen

ZorgMies helpt gezinnen in de regio De Ronde Venen. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in De Ronde Venen

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies De Ronde Venen  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶