Welkom bij ZorgMies De Ronde Venen

Zoekt u aanvullende mantelzorg of zorg voor uzelf, aanvullend op de regionale thuiszorg? ZorgMies De Ronde Venen biedt thuishulp voor jong en oud in Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, De Hoef, Waverveen en Amstelhoek. Benieuwd wat wij voor uw situatie kunnen betekenen?

Brigitte Wassenaar & Daphne de Haan

Hoe belangrijk goede zorg en aandacht is, weten wij uit eigen ervaring bij onze vader, gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer.

Gezelschap in de Ronde Venen

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies De Ronde Venen biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, De Hoef, Waverveen en Amstelhoek

Hulp in Huis in De Ronde Venen

Langer thuiswonen in de regio De Ronde Venen kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies De Ronde Venen of zelf een recensie schrijven.

 • Prettig, Persoonlijk en Zorgvuldig
  Mijn vader (87), beginnend dement, had veel moeite met het alleen thuis zijn waardoor mijn moeder (81) steeds minder mogelijkheden kreeg om even te ontspannen met vriendinnen. Via Brigitte en Daphne is er snel een oplossing gevonden door de inzet van een Zorgmies. Zelfs in vakanties is er een uiterst prettige vervanging geregeld waar mijn vader de laatste maanden veel plezier aan heeft beleefd. Mijn vader is afgelopen maand helaas overleden maar tot het laatst waren wij erg te spreken over het contact, de inzet en oprechte interesse vanuit de Zorgmies en Daphne en Brigitte.
  Martijn
  Review voor ZorgMies De Ronde Venen
 • Heel prettig, er wordt meegedacht en ze komen afspraken na.
  Als je als mantelzorger een week weg wil, is het heerlijk als je weet dat er iemand regelmatig langs komt. Kinderen komen ook wel maar die hebben het vaak te druk, met werk en gezin. Dan is de druk voor hun groot.
  ada van der Salm
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Zeer goede samenwerking
  Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Marieke Prey!
  Frits Lutz
  Review voor ZorgMies Assen
 • Bij ZorgMies troffen we luisterende oren, open harten en integere hulp
  Toen de zorg voor mijn vader teveel werd voor mijn moeder en ons als kinderen, en we toch heel graag de wens van mijn ouders wilden vervullen dat ze samen thuis konden blijven wonen, vonden we bij ZorgMies een stuk passende ondersteuning tot het moment waarop intensievere zorg nodig was. De Miesen boden geduldige en liefdevolle aandacht voor vader, waarmee moeilijk te communiceren was door o.a. afasie en dementie. Tegelijkertijd verlichtten zij de mantelzorg van moeder, en daarmee van ons. Marieke (coödinator) voelde goed aan welke Miesen zouden passen bij onze ouders. Er werd steeds goed afgestemd over de mogelijkheden. Het was waardevol om zo een poosje samen op te trekken in de zorg rond vader.
  Hilde
  Review voor ZorgMies Assen
 • Heel prettig, voelt heel warm.
  Voor mijn bejaarde vader die bedlegerig was geworden en die we graag thuis wilden laten blijven zochten we aanvullende hulp om mijn moeder en ons kinderen als mantelzorgers te ontlasten. Thuiszorg ging afschalen ivm personeelstekort en het voelde als heel moeilijk om mijn vader inderdaad thuis te houden. Vanaf het eerste contact met Zorgmies Hoeksche Waard voelde het heel prettig. Er was begrip en hulp zoals wij die nodig hadden was mogelijk en snel geregeld. De pgb-aanvraag werd geduldig afgewacht. Kortom: helemaal niets op aan te merken, erg fijn!
  Linda
  Review voor ZorgMies Hoeksche Waard
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in De Ronde Venen

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies De Ronde Venen kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in De Ronde Venen

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies De Ronde Venen ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio De Ronde Venen?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in De Ronde Venen

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies De Ronde Venen brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in De Ronde Venen

ZorgMies helpt gezinnen in de regio De Ronde Venen. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in De Ronde Venen

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies De Ronde Venen  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.