Welkom bij ZorgMies Krimpenerwaard

Op zoek naar ondersteunde mantelzorg in de regio Krimpenerwaard? ZorgMies Krimpenerwaard biedt hulp aan huis,  zodat u of uw naaste(n) langer, prettig thuis kan wonen. 

Anke van den IJssel

De uitdaging voor mij is het samenbrengen van de bestaande liefde en medemenselijkheid in onze samenleving en de behoefte hieraan. Ik ben ervan overtuigd dat er prachtig passende matches gemaakt kunnen worden tussen ZorgMiesen en cliënten

Gezelschap in Krimpenerwaard

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Krimpenerwaard biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de regio Krimpenerwaard. 

Hulp in Huis in Krimpenerwaard

Langer thuiswonen in de regio Krimpenerwaard kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Krimpenerwaard of zelf een recensie schrijven.

 • Heel veel baat van de persoonlijke zorg die krijg.
  Ik heb een zeer goede ervaring met de hulp die ik krijg. Niets is haar te veel. Ontzettend behulpzaam op alle gebieden. Hulp bij de was. Overhemden strijken. Schoonmaken toiletten en de vloeren in het toilet en badkamer schoonmaken. Een heel goed gesprek waar ik veel innerlijke rust van krijg. Ik heb weer een paar nachten aardig kunnen slapen zonder waanvoorstellingen. Ik kan niet tegen alleen zijn en kijk dan ook uit wanneer ze weer komt. Kortom een geweldig persoon die ik graag wat extra in zou willen huren. Mvrgr. Aart van Wijnen.
  Aart
  Review voor ZorgMies Krimpenerwaard
 • Geweldig
  Lieve dames die hun hand nergens voor omdraaien
  Patty
  Review voor ZorgMies Eindhoven
 • Liefdevolle betrokken zorg in een professionele jas
  Goede ervaringen met zorg Mies voor ons. Even zoeken naar de juiste match en de juiste mensen maar daar hielp de coördinator ons fijn mee. Daarna heel tevreden over de geleverde zorg. Fijn dat de miesen onderling dingen opvangen en regelen wat betreft vrije dagen of ziek zijn.
  Henri Rongen
  Review voor ZorgMies Venlo
 • Goede, heldere en flexibele organisatie
  Zorgmies is een heel plezierige en nette partij om in huis te hebben.
  Ben
  Review voor ZorgMies Venlo
 • Dank voor jullie flexibiliteit in een lastige situatie met onze moeder
  Ria
  Review voor ZorgMies Deurne
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Krimpenerwaard

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Krimpenerwaard kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Krimpenerwaard

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Krimpenerwaard ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Krimpenerwaard ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Krimpenerwaard

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Krimpenerwaard brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Krimpenerwaard

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Krimpenerwaard. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Krimpenerwaard

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Krimpenerwaard  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶