Langer thuis wonen met ondersteuning bij Dementie aan huis

Dementiezorg gaat dag en nacht door. De zorg dragen voor iemand met dementie is heel mooi, maar het kan ook erg zwaar zijn voor de mantelzorger. ZorgMies kan u helpen bij de zorg voor uw naaste(n), zodat u niet overbelast raakt. Onze ZorgMiesen hebben ervaring met dementie en zorgen voor stabiliteit, zodat uw naaste(n) lang zelfstandig thuis kan blijven wonen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een ZorgMies-vestiging in uw regio.

Zorg bij dementie aan huis

Hulp in huis

Wij helpen ouderen met dementie bij licht huishoudelijke taken, voorzien van een goede maaltijd en een boodschap.

Gezelschap voor ouderen mantelzorg senioren thuishulp

Gezelschap

ZorgMies laat u niet vereenzamen. Een vertrouwde ZorgMies voorziet u van een luisterend oor en goed gezelschap.

slaap waak service zorgmies ouderenzorg thuiszorg

Nachtzorg

ZorgMies ondersteunt ouderen met dementie in de nacht. Bijvoorbeeld als u ondersteuning nodig heeft bij een toiletbezoek.

Persoonlijke verzorging ouderen

Persoonlijke verzorging

Kom fris en fruitig voor de dag! Uw ZorgMies helpt u bij de persoonlijke verzorging, aanvullend op de thuiszorg.

Dementiezorg met altijd een vertrouwd gezicht

ZorgMies ondersteunt al jaren mantelzorgers en ouderen door heel Nederland. Onze ZorgMiesen worden door elke vestiging zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen wij altijd de juiste match voor u en/ of uw naaste(n) maken. Met ZorgMies-vestigingen door heel Nederland kunnen wij iedereen de zorg bieden die zij verdient met een regionale aanpak. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over de financiering? Neem vrijblijvend contact op met een ZorgMies-vestiging bij u in de buurt.

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Nederland.

 • Professioneel, meelevend zorgzaam,luisterend oor.
  We hebben de zorg als warm ervaren. Deskundig veilig en discreet. Aandacht en een luisterend oor. We zijn heel goed door een moeilijke periode geholpen. Alle lof, zowel voor de leiding als verzorgende. Er werd gezocht naar iemand die bij ons paste. Dat is prima gelukt. Hartelijk dank daarvoor.
  Mieke
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Proffesionele hulp
  Ik heb een paar maanden zorgmies kunnen krijgen en dat heeft zij uitstekend gedaan! Ik ben dankbaar voor al haar hulp!
  Gaby
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Liefdevolle flexibiliteit
  Snel liefdevolle ondersteuning gevonden voor mijn moeder. Er wordt meegedacht met onze, en met mijn moeders behoeften.
  Frank
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Beter dan dit ga je niet tegenkomen...
  Marcel
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Fijne werkgever, werkomgeving
  Ik heb heel veel verschillende werkgevers/banen gehad, maar Zorgmies steekt hier echt bovenuit. De sollicitatieprocedure gaat naar mijn mening op eenhele persoonlijke wijze. Ik vind dit erg fijn,zodat het 1 op 1 contact ook soepeler/makkelijker kan verlopen,omdat het zo persoonlijk is vind ik het erg voel je je ook geen “nummertje”. Angelique en Jaques zijn beide fijne mensen om mee samen te werken al met al zeer tevreden!
  Aaliyah
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • De gezelligste uurtjes van de dag!
  De ZorgMiezen zorgen meermaals per week voor de gezelligste uurtjes van de dag bij mijn vader. Ook helpen ze met verschillende to do’s in of rondom huis. We zijn heel blij met hun aanwezigheid.
  Thomas van Hees
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
 • Een betrokken en professionele organisatie die i
  Vanaf de eerste kennismaking tot aan de ervaring met de aanvullende mantelzorgers die bij onze ouders aan huis kwamen, uitsluitend zeer positief! Met name omdat ZorgMies Venlo e.o. ondanks de druk ivm de tekorten in de zorg, en het feit dat voor velen de zorg een verdienmodel lijkt te zijn geworden, zij de menselijke maat weten te handhaven!
  Doreen van den Bosch
  Review voor ZorgMies Venlo
 • Betrokken
  We konden gebruik maken van respijt mantelzorg vanuit de Gemeente Zwijndrecht. Er waren onmiddellijk hele lieve en deskundige dames geregeld om bij onze moeder op bezoek te gaan. Er werd ook op sympathieke wijze gecommuniceerd via een wattsapp groep. Mijn moeder heeft genoten van de warme aandacht en hulpvaardigheid. Kortom hartelijk dank
  Suze
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Shintia is fantastisch
  Shintia bleek precies de goede match voor mijn moeder. Ze heeft haar een fantastische tijd bezorgd en zal haar enorm missen. Wij vonden het contact ook heel fijn..
  Sabine
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Zo fijn om de dag van je cliënt een stukje mooier te maken!
  Het voelt zo goed om iets voor anderen te kunnen betekenen, haal er zoveel energie uit! Ga met veel plezier naar de cliënten en met een heel voldaan gevoel naar huis . Ook het contact met Marjo en Sienke ervaar ik als prettig!
  Erna
  Review voor ZorgMies Midden-Salland
24 uur zorgtelefoon mantelzorg

Altijd bereikbaar

mantelzorg nieuws

Mantelzorg Nieuws