Aanvullende mantelzorg en het coronavirus

Het coronavirus is al ruime tijd in ons midden en zal voorlopig onder ons blijven. De crisis rondom corona zorgt voor veel onrust. Voor ons is het dan ook belangrijk dat wij kwetsbare groepen niet uit oog verliezen. ZorgMies volgt nauwlettend de berichtgeving en ontwikkelingen rondom het coronavirus, zodat wij aanvullende mantelzorg kunnen bieden volgens de richtlijnen van het RIVM.

Thuishulp volgens de richtlijnen van het RIVM

Boodschappen

Kan of mag u de deur niet uit voor een boodschap? ZorgMies brengt het met liefde de boodschappen bij u langs.

maaltijd ouderen koken

Koken

Heeft uw mantelzorger corona en zoekt u tijdelijk iemand die een maaltijd voor u kan bereiden? 

Licht huishoudelijk

Juist nu is een goede hygiëne belangrijk. ZorgMies ondersteunt u bij huishoudelijke taken voor een schoon en fris huis. 

Ondersteuning bij Dementie

Heeft u dag en nacht ondersteuning nodig, maar is uw verzorger besmet met het coronavirus? Wij helpen u graag! 

Persoonlijke verzorging ouderen

Persoonlijke verzorging

Fris en fruitig voor de dag komen? ZorgMies ondersteunt u bij de persoonlijke verzorging, aanvullend op de thuiszorg.

Gezelschap voor ouderen mantelzorg senioren thuishulp

Gezelschap

Een gezellige wandeling of een kopje koffie. Onze ZorgMiesen zijn een luisterend oor die graag met u op pad gaan! 

Tijdelijke zorg aan huis

Is uw mantelzorger besmet door het coronavirus? ZorgMies kan de zorg (tijdelijk) opvangen. Onze zorgverleners staan dag en nacht voor u klaar en werken volgens protocollen die aansluiten bij de richtlijnen van het RIVM. Zo kunnen wij veilig en verantwoord aanvullende mantelzorg bieden aan ouderen (met dementie), gezinnen of andere kwetsbare groepen die dit nodig hebben. Zoek aanvullende zorg bij u in de regio via de onderstaande zoekbalk. 

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Alphen aan den Rijn of zelf een recensie schrijven.

 • Positief!
  Ik ben heel blij met de goede zorg voor mijn ouders. Communicatie met de zorgmedewerkers verloopt ook erg goed. Ben blij met signalering als er iets aan de hand is en de creatieve oplossingen.
  .
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Super ervaring
  Ik ben ontzettend goed geholpen door deze organisatie! Ze hebben me goed geholpen om weer een net en schoon huisje te krijgen. Ik heb Annie als zeer fijn persoon ervaren! Ze heeft me goed opweg geholpen en stond ook klaar om een praatje met mij te maken wat mij zeer goed bevallen is. Ik ben haar erg dankbaar voor alles wat ze voor mij betekend heeft!
  Ellen
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Fijne communicatie en een fantastische zorgverleenster!
  Met Henk van Zorgmies is er goed contact, hij heeft ons ontzettend geholpen. Dankzij hem hebben wij een fantastische zorgverleenster en hulp voor onze dochter. Ze doet meer dan we hadden kunnen hopen en is vooral ontzettend lief. Ik raad Zorgmies aan omdat het met je meekijkt naar de mogelijkheden en je ontzorgd.
  Laura
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Zorgzaam en betrokken
  ZorgMies begreep precies de hulpvraag die we hadden en was telkens in staat snel een ZorgMies te vinden die goed bij ons gezin past. Zowel Angelique als Jacques zijn erg prettig in de omgang en denken goed met je mee. Ze zijn goed bereikbaar en schakelen snel. Ze checkten vaak of alles nog goed liep en geven je echt het gevoel dat ze er voor je zijn!
  Mirjam
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • Betrokken
  Maaike is erg betrokken bij haar miesjes
  Bertie Spierings
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Warm en liefdevol geholpen!
  Super tevreden over alles! Vanaf het eerste contact, heel begripvol en snel geholpen. Ook alle lof aan de dames die er waren voor de zorg van mijn vader. Echt liefdevol en warm geholpen! Een aanrader voor iedereen om op deze manier zorg in te zetten! Nogmaals hartelijk dank!
  Marijke Swinkels
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Zeer goede ervaring
  Zeer grote Betrokkenheid bij de verzorging.
  Richard
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Toppers uit de zorg
  Marja
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Mooie zorg op maat
  Al professioneel mentor heb ik veel te maken met cliënten die geen betrokken naast hebben. Zorgmies biedt een maatje op maat zogezegd. Er wordt goed gekeken naar de wensen van de cliënt. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!
  Monique
  Review voor ZorgMies Venlo
 • Meedenkender en zorgzamer kan niet; 100 procent betrokkenheid!
  Wat een prachtige groep mensen bij ZorgMies! Hun toewijding en zorgzaamheid zijn werkelijk bewonderenswaardig. In een tijd die vaak al ingewikkeld genoeg is, waren ze altijd beschikbaar, wat een enorme geruststelling was. De mensen die voor mijn moeder zorgden, waren echt fantastisch. Altijd aanwezig wanneer nodig, en omringd door een overvloed aan liefde. Dankzij ZorgMies werd het leven voor mijn moeder Mies zo veel aangenamer gemaakt. Hun onvermoeibare inzet en warmte zijn werkelijk onbetaalbaar.
  Guido
  Review voor ZorgMies Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk
24 uur zorgtelefoon mantelzorg

Altijd bereikbaar

mantelzorg nieuws

Mantelzorg Nieuws