Welkom bij ZorgMies Zwolle

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning bij de zorg voor uw ouder(s) of kind(eren)? ZorgMies Zwolle biedt thuishulp, aanvullend op de reguliere thuiszorg, in Zwolle, Meppel, Steenwijkerland, Westerveld, Hattem, Heerde en Oldebroek.

Majanka Heesemans & Gineke Meering

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe.

De ZorgMies kan, de dingen die het leven leuk maken, haalbaar maken

Gezelschap in Zwolle

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Zwolle biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Zwolle, Meppel, Steenwijkerland, Westerveld, Hattem, Heerde en Oldebroek..

Hulp in Huis in Zwolle

Langer thuiswonen in de regio Zwolle kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Zwolle of zelf een recensie schrijven.

 • Beter dan dit ga je niet tegenkomen...
  Marcel
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Fijne mensen, super flexibel
  Ik heb een hele goede ervaring met ZorgMies Zwolle. Ontzettend fijne mensen om mee te werken en super flexibel. Kon mij geen betere hulp(en) wensen. Echt een aanrader wat mij betreft!
  Maarten
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Fantastisch
  We zijn erg tevreden met de Zorgmiesen die 2x per week bij onze moeder komen. Ze zijn erg zorgzaam en maken het mijn moeder altijd naar de zin met leuke uitjes. Ook is de communicatie erg prettig, we krijgen elke week een uitgebreid verslag van de dag met leuke foto's erbij. Het is fijn dat onze moeder op deze manier langer thuis kan blijven wonen in haar vertrouwde omgeving.
  Susanne
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Heel erg goed!
  Altijd zorgzaam en meelevend. Indien nodig wordt er ook altijd voor vervanging gezorgd.
  Annemarie
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Het werken bij zorgmies is erg leuk
  Goede begeleiding, persoonlijk, leuke waardering.
  Hennie
  Review voor ZorgMies Zwolle
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Zwolle

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Zwolle kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Zwolle

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Zwolle ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Zwolle ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Zwolle

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Zwolle brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Zwolle

ZorgMies helpt gezinnen in Zwolle. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Zwolle

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Zwolle  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶
ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶