Welkom bij ZorgMies Zwolle

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning bij de zorg voor uw ouder(s) of kind(eren)? ZorgMies Zwolle biedt thuishulp, aanvullend op de reguliere thuiszorg, in Zwolle, Meppel, Steenwijkerland, De Noordoostpolder en Kampen.

Majanka Heesemans & Gineke Meering

De ZorgMies kan, de dingen die het leven leuk maken, haalbaar maken

Gezelschap in Zwolle

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Zwolle biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Zwolle, Meppel, Steenwijkerland, De Noordoostpolder en Kampen.

Hulp in Huis in Zwolle

Langer thuiswonen in de regio Zwolle kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Zwolle of zelf een recensie schrijven.

 • Heel goede ervaringen Heb t erg naar mijn zin bij deze organisatie waar ik nogniet zolang werk
  Goede begeleiding Dankbaar werk met natuurlijk je verantwoordelijkheden maar voelt zeer ontspannen
  Irene
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Warm bad
  Prettige werksfeer vooral door de dames die “ Zorgmies “ aansturen . Ik werk er fijn!
  Brigitte
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Het werken bij zorgmies is erg leuk
  Goede begeleiding, persoonlijk, leuke waardering.
  Hennie
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Fijne leidinggevenden en een prettige werk sfeer.
  Altijd een luisterend door Gineke of Marjanja tevens oplossing gericht.
  Ineje van Nieuwenhoven
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Warme organisatie met veel oog voor de werknemer en de klant
  Fijne organisatie, korte lijntjes. Denkt goed mee met de cliënt en zoekt naar een goede match. Voor de werknemer prettig om te werken. Veel vrijheid om samen met de cliënt invulling te geven aan de zorgvraag.
  Thérèse
  Review voor ZorgMies Zwolle
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Zwolle

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Zwolle kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Zwolle

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Zwolle ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Zwolle ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Zwolle

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Zwolle brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Zwolle

ZorgMies helpt gezinnen in Zwolle. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Zwolle

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Zwolle  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.