Welkom bij ZorgMies Amstelveen & De Ronde Venen

Wilt u langer zelfstandig in uw woning wonen of zoekt u als mantelzorger ondersteuning voor uw naaste(n)? ZorgMies Amstelveen-Buitenveldert & De Ronde Venen biedt thuishulp, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Simone Born

Wij laten ons bij de invulling van de hulpvraag altijd leiden door de wensen van de cliënt. Vervolgens komen wij met een maatwerkoplossing.

Gezelschap in Amstelveen & De Ronde Venen

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Amstelveen & De Ronde Venen biedt gezelschap aan jong en oud om eenzaamheid te voorkomen in Amstelveen, Buitenveldert en De Ronde Venen. 

Hulp in Huis in Amstelveen & De Ronde Venen

Langer thuiswonen in Amstelveen, Buitenveldert en De Ronde Venen kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Amstelveen & De Ronde Venen of zelf een recensie schrijven.

 • Superfijne hulp
  Superfijne vaste hulp. Zeer goede en duidelijke communicatie via app en info caren. Ook veel hulp gekregen met regelen van de WMO en SVB. Naar alle tevredenhid word alles schoon gemaakt. Het sociale aspect is er ook iedere week
  Sandra Donker
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Zeer persoonlijke en efficiënte zorg
  In wat voor stemming mijn moeder van 93 ook is, Lorette weet precies aan te voelen wat er op een dag mogelijk is. Ze is gevoelig en flexibel. Daarnaast ook nog vakkundig in welke begeleiding dan ook. Echt heel blij met haar wekelijkse bezoeken!
  Harriet
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Leuke enthousiaste meiden die van aanpakken weten
  Heel blij met de hulp die zij ons bieden met het verzorgen van mijn moeder
  Daphne
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Behulpzaam
  Fijne behulpzame mensen die goede zorg leveren
  Dorothe
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Zeer goed
  Goede afspraken kunnen Als er een afspraak niet door ging werd dut gemist. De bezoekje waar gezellig.
  Wim
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Amstelveen & De Ronde Venen

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Amstelveen & De Ronde Venen kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Amstelveen & De Ronde Venen

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Amstelveen & De Ronde Venen ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Amstelveen & De Ronde Venen ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Amstelveen & De Ronde Venen

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Amstelveen & De Ronde Venen brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger.  

Gezinshulp in Amstelveen & De Ronde Venen

ZorgMies helpt gezinnen in Amstelveen & De Ronde Venen. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Amstelveen & De Ronde Venen

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Amstelveen & De Ronde Venen biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Dag van de Mantelzorg

Waar zorg is, is Mantelzorg

In gesprek met Paula Bierma; Buurtwerker welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop; over het Mantelzorgnetwerk. Het Mantelzorgnetwerk – sinds 2012 de plek voor alle mantelzorgers in

Lees meer ⟶