Welkom bij ZorgMies Teylingen-Oegstgeest

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in uw regio? Karin biedt met ZorgMies Teylingen-Oegstgeest mantelzorgondersteuning die bij u past met een persoonlijke aanpak. Meer informatie over onze diensten of tarieven? Neem vrijblijvend contact op met ZorgMies Teylingen-Oegstgeest.

Karin Verbeek

Heel graag wil ik zorgen voor mooie verbindingen tussen de mensen die wat extra zorg nodig hebben en de mensen die meer voor andere mensen wil betekenen.

Gezelschap in Teylingen-Oegstgeest

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Teylingen-Oegstgeest biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de regio Teylingen en Oegstgeest.

Hulp in Huis in Teylingen-Oegstgeest

Langer thuiswonen in de regio Teylingen-Oegstgeest kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven.
Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Teylingen-Oegstgeest of zelf een recensie schrijven.
 • Proffesionele hulp
  Ik heb een paar maanden zorgmies kunnen krijgen en dat heeft zij uitstekend gedaan! Ik ben dankbaar voor al haar hulp!
  Gaby
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Liefdevolle flexibiliteit
  Snel liefdevolle ondersteuning gevonden voor mijn moeder. Er wordt meegedacht met onze, en met mijn moeders behoeften.
  Frank
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Beter dan dit ga je niet tegenkomen...
  Marcel
  Review voor ZorgMies Zwolle
 • Fijne werkgever, werkomgeving
  Ik heb heel veel verschillende werkgevers/banen gehad, maar Zorgmies steekt hier echt bovenuit. De sollicitatieprocedure gaat naar mijn mening op eenhele persoonlijke wijze. Ik vind dit erg fijn,zodat het 1 op 1 contact ook soepeler/makkelijker kan verlopen,omdat het zo persoonlijk is vind ik het erg voel je je ook geen “nummertje”. Angelique en Jaques zijn beide fijne mensen om mee samen te werken al met al zeer tevreden!
  Aaliyah
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • De gezelligste uurtjes van de dag!
  De ZorgMiezen zorgen meermaals per week voor de gezelligste uurtjes van de dag bij mijn vader. Ook helpen ze met verschillende to do’s in of rondom huis. We zijn heel blij met hun aanwezigheid.
  Thomas van Hees
  Review voor ZorgMies Haarlemmermeer
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Teylingen-Oegstgeest

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Teylingen-Oegstgeest kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg.

Slaap- en Waakservice in Teylingen-Oegstgeest

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Teylingen-Oegstgeest ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht.

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Teylingen-Oegstgeest

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Teylingen-Oegstgeest

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Teylingen-Oegstgeest brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger.

Gezinshulp in Teylingen-Oegstgeest

ZorgMies helpt gezinnen in Teylingen-Oegstgeest. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Teylingen-Oegstgeest

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Teylingen-Oegstgeest biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶