ZorgMies wordt beoordeeld met een 9.6!

ZorgMies zet zich dagelijks, door heel Nederland, in om de beste zorg te bieden aan iedereen die dit nodig heeft. Het is voor ons ontzettend belangrijk om te horen of wij dat ook voor u waar maken. Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn met onze vestigingen. Met deze beoordelingen kunnen wij onze diensten blijven verbeteren en heeft u een goed beeld van wie wij zijn.

Zorg aan huis met altijd een vertrouwd gezicht

ZorgMies ondersteunt mantelzorgers door heel Nederland. Onze ZorgMiesen worden door elke vestiging zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen wij altijd de juiste match voor u en/ of uw naaste(n) maken. Met ZorgMies-vestigingen door heel Nederland kunnen wij iedereen de zorg bieden die zij verdient met een regionale aanpak. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een ZorgMies-vestiging bij u in de buurt.

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

 • Zorgvuldig & Betrokken.
  Om mensen aan elkaar te kunnen koppelen is heel veel mensenkennis en inlevingsvermogen nodig. Vooral als mensen extra kwetsbaar zijn doordat ze hulp nodig hebben en hun persoonlijkheid verandert. ZorgMies Zeist heeft mij toen het moment kwam waarin ik het allemaal niet meer alleen aankon, op een rustige en respectvolle manier door alles heen geloodst. Met mijn hulp Renée kan ik lezen en schrijven. Een intelligente jonge vrouw wie nooit iets te veel is.
  Janny M. Hinfelaar
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Geweldig!
  De perfecte match wat het leven mijn moeder enorm verrijkt.
  Paddy
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • we hebben een goede klik
  ik ervaar de hulp als heel plezierig en nuttig
  co
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Wat een geweldige ondersteuning .
  We zijn blij met Onze zorgSiem. Een echte kanjer! Hij heeft oog voor zorg die mijn man en ik nodig hebben. Hij activeert mijn man en maant ook op tijd tot rust. Ze puzzelen en doen samen klusjes in en rondom het huis of gaan er even bij zitten om te puzzelen of wat te drinken. Echt top. Dat verlicht mij enorm en zo kunnen we samen lekker langer thuis blijven wonen. Klasse is ook dat hij graag kookt… daarmee word ik dan nog eens extra verrast. Echt heel fijn dat zorgSiem er voor ons samen is.
  Trudy
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Hadden we dit maar eerder geweten…..
  Wat doe je wanneer je ouders ouder worden en steeds vaker een beroep op je moeten doen? Samen met mijn broer en zus kostte het steeds meer moeite om naast ons werk en de zorg voor ons gezin er voldoende voor onze ouders te kunnen zijn. Via de casemanager en toevallig ook de huisarts werden wij gewezen op ZorgMies. Een belletje en een dag later kwamen Margriet en Jeannette bij ons thuis om kennis te maken. Zorg op maat wanneer het mijn ouders uitkomt, een vast gezicht dat is wat ze ons beloofden. Dezelfde week was het geregeld en meer dan dat. We zijn zo dankbaar voor de geweldige ZorgMies die ons helpt. Niet alleen wij als kinderen van maar ook voor mijn ouders is het een geweldige match!
  Diana
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Maatwerk, persoonlijk aandacht en service!
  Na een zoektocht voor activerende begeleiding voor mijn echtgenote zijn we bij Angelique & Jacques van Zorgmies De Bilt/Zeist uitgekomen. Dat is een goede keuze geweest. Mijn vrouw en ik hebben mogen ervaren dat service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan bij beiden. Ze zijn goed bereikbaar en als een zorgverlener minder past of uitvalt zorgen beiden dat er snel een goede vervanger klaar staat. Ze leveren maatwerk. Je bent een KLANT en géén nummer! Wij zijn daarom zeer tevreden en kunnen Zorgmies in de personen van Angelique en Jacques dan ook van harte aanbevelen.
  Jan
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • We zochten dringend hulp en kwamen direct bij de juiste persoon
  Onze ervaring met Miranda van Zorgmies Horst aan de Maas, is in een paar woorden, een mooi warm mens, persoonlijk, betrokken en begripvol. We zijn vrij plotseling in een zorgsituatie terecht gekomen, wisten niet goed waar we moesten zoeken voor hulp. We werden begrepen en gehoord in de situatie waarin we terecht waren gekomen. Ze heeft ons echt in de juiste richting geholpen, in heel veel zaken, en er veel tijd en energie in gestoken. Inmiddels hebben we een hele fijne zorgmies dankzij haar, de hulp en zorg loopt heel erg prettig. We zijn heel tevreden en dankbaar dat we dit contact gekregen hebben.
  Anja
  Review voor ZorgMies Horst a/d Maas
 • Super
  De zorgmies van mijn moeder doet leuke uitstapjes met mijn moeder wat mij dan ontlast en ik wat voor mezelf kan doen . Ze is een topper
  Claudia
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Korte lijnen, vaste gezichten, geweldige hulp
  Wij waren op zoek naar gezinshulp, dit door gebroken been bij mij. Druk gezin met oa kleintje van 3 maanden. Contact gemaakt met Marjan, snelle en korte lijnen zorgde voor een afspraak en een vaste zorgverlener. Zij was vertrouwd voor mij maar ook voor mijn gezin, heel waardevol!
  Marianne
  Review voor ZorgMies Westland
 • Snel inzetbare, professionele, persoonsgerichte en flexibele hulpverlening.
  De medewerkster van ZorgMies waarmee ik te maken had, was een enthousiaste, vriendelijke en zeer ervaren vrouw met de bereidheid om mee te denken, praktisch ingesteld, oplossingsgericht en erg betrokken. Absoluut iemand aan wie je je geliefden toevertrouwt en die de mantelzorg reëel ontlast.
  Peter
  Review voor ZorgMies Maas & Peel

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

ZorgMies staat 24 uur per dag voor u klaar

Heeft u een vraag waar u meer informatie over wilt ontvangen? Onze klantenservice staat voor u klaar. Ook voor spoed kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via e-mail of stuur een bericht via WhatsApp.