Welkom bij ZorgMies Breda

Aanvullende mantelzorg en thuishulp voor ouderen en gezinnen in de gemeenten Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. Benieuwd wat ZorgMies Breda voor uw situatie kan betekenen?

Annette van Bergen

Vanuit mijn eigen werkervaring in de thuiszorg heb ik meegemaakt dat ik gezicht nummer vijftien was in één week. Bij ZorgMies Breda zien cliënten één vast gezicht.

Gezelschap in Breda

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Breda biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeenten Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. 

Hulp in Huis in de regio Breda

Langer thuiswonen in de regio Breda kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 
Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Breda of zelf een recensie schrijven.

 • Comfortabel en warm
  Ik ben deze zomer 32 dagen bij zorg Mies Breda geweest. Ik ben fantastisch verzorgd. Ik kwam vanuit een knie operatie en een traumatisch verblijf bij huize Raffi, in een schone frisse en comfortabele omgeving met deskundige medische dames die er alles aan hebben gedaan om mij te laten herstellen. Ik denk met veel warmte terug aan die zomer weken. Als ik volledig ben hersteld ga ik vrijwilligers werk doen om mijn dankbaarheid te tonen. Lieve groeten. Annie Broekhuizen
  Annie
  Review voor ZorgMies Breda
 • Fantaaaaastisch
  Mijn vader leed aan dementie en is de laatste 8 maanden van zijn leven verzorgd door Annette en haar team van Zorgmies Breda eo. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een enorm geluk was in een lastige tijd. De persoonlijke aandacht en zorg maar vooral liefde die hij van hun heeft gekregen heeft ervoor gezorgd dat mijn vader ondanks zijn achteruitgang 8 fantastische maanden heeft gehad. Het betekende vooral ook voor de familie een enorme opluchting en besef dat hij het niet beter had kunnen treffen. We zijn ontzettend dankbaar. Ik kan iedereen Annette en haar team aanbevelen. Tom van Dijck
  Tom
  Review voor ZorgMies Breda
 • Prima
  Thebe thuiszorg heeft samen met zorg Mies zorg verleend bij een cliënt. Zorg Mies deed de lichamelijke verzorging en Thebe de wondzorg. Het was in het begin moeilijk om elkaar goed op de hoogte te brengen. Een schrift ter plaatsen bij de cliënt was hiervoor een goede oplossing. Thebe doet alles digitaal. Daar er nog een andere partij bij betrokken was gaf dit in het begin wat mis communicatie. Toen er bij zorg Mies een mogelijk was om de zorg uit te breiden verliep de zorg meteen veel beter. Beide partijen leerde elkaar ook beter kennen en het was hierdoor een fijne samenwerking. Fijne overleg met Annette
  Ingrid de Man
  Review voor ZorgMies Breda
 • Super goede verzorging, weet de cliënten goed te motiveren
  Doordat ik voor een oudere mevrouw gezelschap dame was. Ben ik in contact gekomen met Zorgmies. Ik heb mevrouw van een hoopje ellende vanuit een revalidatiecentrum zien thuis zien komen. Door Zorgmies is mevrouw na anderhalve maand 80 % opgeknapt.
  Marla Willems
  Review voor ZorgMies Breda
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Breda

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Breda kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Breda

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Breda ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Breda ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Breda

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Breda brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Breda

ZorgMies helpt gezinnen in Breda. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Breda

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Breda  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.