Welkom bij ZorgMies Breda

Aanvullende mantelzorg en thuishulp voor ouderen en gezinnen in de gemeenten Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. Benieuwd wat ZorgMies Breda voor uw situatie kan betekenen?

Annette van Bergen

Vanuit mijn eigen werkervaring in de thuiszorg heb ik meegemaakt dat ik gezicht nummer vijftien was in één week. Bij ZorgMies Breda zien cliënten één vast gezicht.

Gezelschap in Breda

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Breda biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeenten Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. 

Hulp in Huis in de regio Breda

Langer thuiswonen in de regio Breda kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 
Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Breda of zelf een recensie schrijven.

 • Zeer professioneel en behulpzaam
  Mijn ervaring met Annet van Zorgmies Breda heb ik als zeer fijn en prettig ervaren.Zij is een zeer professionele vrouw/zorgverlener met heel veel kennis en ervaring en goed advies! Precies wat we nodig hebben,flexibiliteit en maatwerk heeft ze hoog in het vaandel staan en die cliënt staat echt op nr.1 en dat is tegenwoordig helaas een zeldzaamheid in de zorg! Helaas door complexe andere bijkomstigheden kunnen we op dit moment nog geen gebruik maken van haar diensten maar we zijn hard bezig dat op te lossen.Wij kunnen iig niet wachten om de benodigde zorg aan haar over te laten hopelijk gaat dat zsm veranderen.
  Miranda
  Review voor ZorgMies Breda
 • Betrokken
  Annet en Tilly stonden altijd klaar toen we de hulp hard nodig hadden, ook op ongewone tijdstippen. We kregen goede tips en het gevoel dat ze er voor ons waren
  Ingeborg
  Review voor ZorgMies Breda
 • Maatwerk ten top
  Vanuit een crisis moment terecht gekomen bij ZorgMies Breda, s'middags gebeld voor avond en nachtzorg voor mijn neef net uit het ziekenhuis Thuiszorg organisaties konden niets betekenen, ZorgMies Breda direct? Ongeloof maar waar Annet heeft zichzelf ingezet en ons begeleid in de wet en regelgeving en ons voorgesteld aan een mantelzorgmakelaar. Wat een verademing om zó fantastisch geholpen te worden. Ondertussen een top team gerealiseerd om mijn neef 3 weken de ondersteuning en begeleiding te geven in de avond en nacht. Neef kan niet zelfstandig douchen nog, ook geen probleem. Bedankt Annet en je ZorgMiesen!!
  Anna
  Review voor ZorgMies Breda
 • Fantastisch
  Zorgmies is erg goed bevallen. Hele vriendelijk dame die me te woord stond. In overleg kan heel veel mbt tijd en activiteit. Ook kunnen ze je helpen mbt andere instanties voor hulp en of advies . Ik zou ze zo weer inschakelen mocht het weer nodig zijn.
  Colinda
  Review voor ZorgMies Breda
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Breda

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Breda kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Breda

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Breda ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Breda ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Breda

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Breda brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Breda

ZorgMies helpt gezinnen in Breda. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Breda

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Breda  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.