Welkom bij ZorgMies Breda

Aanvullende mantelzorg en thuishulp voor ouderen en gezinnen in de gemeenten Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. Benieuwd wat ZorgMies Breda voor uw situatie kan betekenen?

Annette van Bergen

Vanuit mijn eigen werkervaring in de thuiszorg heb ik meegemaakt dat ik gezicht nummer vijftien was in één week. Bij ZorgMies Breda zien cliënten één vast gezicht.

Gezelschap in Breda

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Breda biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeenten Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. 

Hulp in Huis in de regio Breda

Langer thuiswonen in de regio Breda kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 
Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Breda of zelf een recensie schrijven.

 • Fantastisch
  Zorgmies is erg goed bevallen. Hele vriendelijk dame die me te woord stond. In overleg kan heel veel mbt tijd en activiteit. Ook kunnen ze je helpen mbt andere instanties voor hulp en of advies . Ik zou ze zo weer inschakelen mocht het weer nodig zijn.
  Colinda
  Review voor ZorgMies Breda
 • Snel handelend, accuraat en vriendelijk
  Na mijn verzoek op tweede Kerstdag om een alleenstaande zieke vriend bij te staan werd er ondanks de feestdagen snel opgetreden. Na een kennismakingsgesprek werd er door ZorgMies snel orde op zaken gesteld. Dit alles in zéér goed onderling overleg. Ook het medisch dossier direct afgestemd met de huisarts en andere behandelaars. ZorgMies heeft in alle opzichten een goede coördinerende rol vervult.
  Gerard van den Berg
  Review voor ZorgMies Breda
 • Behulpzaam, betrokken en zorgzaam
  Els
  Review voor ZorgMies Breda
 • dat er naar mij geluisterd wordt.
  Omdat ik alleen woon, had ik er behoefte aan om uit te spreken wat mij bezig houdt. De afgelopen maanden ben ik heel blij iemand gevonden te hebben die tijd heeft om naar mij te luisteren. Het helpt het alleen zijn dragelijk te maken.
  Jo
  Review voor ZorgMies Breda
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Breda

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Breda kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Breda

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Breda ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Breda ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Breda

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Breda brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Breda

ZorgMies helpt gezinnen in Breda. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Breda

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Breda  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.