ZorgMies kan extra ondersteuning bieden bij logeerzorg

Werkt u als organisatie met Zorg Au-Pairs? Een inwonende Zorg Au-pair heeft recht op vrije dagen en vakanties. Soms is dit, met de grote tekorten in de zorg, lastig in te vullen voor organisaties. Gelukkig kan ZorgMies hierbij ondersteuning bieden. Onze zorgverleners kunnen alle niet-medische zorg overnemen van de Au-Pair. Bijvoorbeeld een vast aantal uur in de week, een weekend of tijdelijk. Wilt u meer informatie wat ZorgMies voor uw organisatie kan betekenen? Vraag vrijblijvend informatie aan bij de ZorgMies-vestiging in uw regio.

Wat doet een ZorgMies?

Aandacht voor de ander

Onze ZorgMiesen helpen bij de niet-medische ondersteuning, zoals: boodschappen doen, huishoudelijk ondersteuning, individuele begeleiding, begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles wat een mantelzorger ook kan doen. Zo kan de mantelzorger met een gerust hart naar zijn werk of iets leuks doen met andere gezinsleden. Onze zorgverleners zijn in het bezit van een VOG. 

"Ik heb weer ruimte voor ontspanning"

Het verhaal van een mantelzorger

Lenie Otten is mantelzorger voor haar man Henk. Haar man heeft Alzheimer en heeft veel zorg en aandacht nodig. Nu zij ZorgMies heeft ingeschakeld heeft zij weer ruimte voor ontspanning. 

Lees het verhaal ⟶

Wat is onze werkwijze?

Persoonlijk & op maat

Wij kennen onze zorgverleners persoonlijk. Zo kunnen wij betrouwbare, aanvullende zorg bieden met één vertrouwd gezicht (of team). ZorgMies komt altijd eerst langs voor een vrijblijvende kennismaking. Het is natuurlijk belangrijk dat er een persoonlijke klik is tussen de ZorgMies en de cliënt. 

De inzet van ZorgMies is flexibel, zodat deze altijd goed aansluit bij de zorgvraag. Bijvoorbeeld twee uur in de week of juist zorg in de nacht – samen kijken wij met de cliënt en mantelzorger wat nodig is om de juiste zorg te bieden. Is er ook medische zorg nodig? Bijvoorbeeld het aantrekken van steunkousen? Dan werken wij aanvullend op de thuiszorg. 

De diensten van ZorgMies kunnen vergoed worden vanuit een PGB (Persoonsgebonden Budget), WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of particulier betaald worden. Vraag vrijblijvend de tarieven op bij de ZorgMies-vestiging in uw regio via het onderstaande formulier. 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wat kan ZorgMies betekenen voor uw organisatie?

Aanhef

Over welke regio wilt u meer informatie ontvangen?

Wat is de naam van uw organisatie?

Voornaam en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Hoe bent u bij ZorgMies terecht gekomen?

Heeft u een specifieke vraag of opmerking?

Lees de privacyvoorwaarden van ZorgMies Nederland.
Lees de privacyvoorwaarden van ZorgMies Nederland.

ZorgMies wordt beoordeeld met een 9.6!

Feedback over onze diensten en werkwijze vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan onze cliënten, mantelzorgers, zorgverleners en samenwerkende partijen om hun ervaring te delen via het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.