Langer, zelfstandig thuis wonen met 24 uur per dag ondersteuning

Heeft u 24 uur per dag zorg nodig? ZorgMies zorgt voor een vast team met vertrouwde gezichten om u dag en nacht te ondersteunen als aanvulling op de thuiszorg. Heeft u zojuist een operatie achter de rug en heeft u ondersteuning nodig bij de dagelijkse activiteiten? Of kunt u niet langer zelfstandig thuis wonen, maar wacht u op een plek in een zorginstelling? Wat uw situatie ook is; ZorgMies biedt 24-uurs zorg. Hierdoor blijft u langer, gelukkig thuis wonen met dag en nacht ondersteuning.

24-uurs zorg aan huis die past bij uw situatie

Persoonlijke verzorging ouderen

Zorginstelling

Wacht u of uw naaste op een plek in een verzorgingshuis? ZorgMies helpt mantelzorgers bij de zorg aan huis.

24 uurs zorg aan huis aanvullend op de thuiszorg particuliere thuishulp

Na een operatie

Heeft u tijdelijk 24-uurs zorg nodig, bijvoorbeeld na een operatie? Wij zullen u dag en nacht ondersteunen, aanvullend op de thuiszorg.

Alzheimer

Heeft uw naaste dementie? Dan is het prettig om zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving te blijven wonen. 

palliatieve zorg laatste wens thuiszorg mantelzorg ondersteuning 24-uurs zorg

Palliatieve zorg

Heeft u de wens om uw laatste dagen door te brengen in uw vertrouwde huis? ZorgMies ondersteunt aanvullend op de reguliere zorg.

24-uurs zorg met altijd een vast team met vertrouwde gezichten

ZorgMies ondersteunt al jaren mantelzorgers en ouderen door heel Nederland. Onze ZorgMiesen worden door elke vestiging zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen wij altijd de juiste match voor u en/ of uw naaste(n) maken. Met ZorgMies-vestigingen door heel Nederland kunnen wij iedereen de zorg bieden die zij verdient met een regionale aanpak. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over de financiering? Neem vrijblijvend contact op met een ZorgMies-vestiging bij u in de buurt.

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Nederland.

 • Supersnel ging zorgmies voor ons op zoek
  Zorgmies ging meteen voor ons op zoek en vond al gauw een geschikte kandidaat. Zorgmies was flexibel en dacht met ons mee over welke zorg het beste bij ons zou passen en hoe we de zorg het best konden inpassen in onze weekplanning.
  Linda
  Review voor ZorgMies De Bilt, Zeist & Utrecht
 • Persoonlijk en betrokken
  Werken voor Zorgmies heb ik ervaren als een persoonlijk en betrokken werkgever/organisatie. Ik heb met veel plezier gewerkt voor Zorgmies. Henk biedt een luisterend oor wanneer nodig en denkt met je mee. Hij is gedreven, betrokken en zorgt voor een persoonlijke touch (denk aan verjaardagen enz).
  Julie
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Prima, maar was al gewent om in deze sector te werken
  Fijne werkomgeving, ik doe alleen maar gezelschap, dus mensen bezig houden. Boodschapjes doen, kletsen koken, spelletjes doen.
  Adje
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • Wij zijn enorm tevreden met onze “Mies”
  Elke week wordt mijn man opgehaald door Hennie van de Zalm. Samen maken zij een wandeling door bos, duinen of gewoon door een groot tuin centrum. Ze drinken bij terugkomst een bakkie met mij. Mijn man geniet van deze momenten, te meer Hennie ook een echte Noordwijkerhout is met veel kennis van de inwoners. Dit klikt heel leuk, Wij zijn blij met hem
  Nico en Nettie
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Warm
  Wat een liefdevolle warme zorg heeft mijn vader zijn laatste weken mogen ontvangen. Er werd steeds gezocht naar kwaliteit van leven, met respect voor mijn vaders grenzen. Zeker een organisatie die ik van harte kan aanbevelen.
  Esther
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Warme zorg
  Hele prettige samenwerking met ZorgMies Kampen. Eigenaresse heeft hart voor de zaak en heeft veel kennis op meerdere vlakken. Cliënt heeft de zorg gekregen welke hij verdiende met dank aan ZorgMies.
  Janita van der Graaf
  Review voor ZorgMies Kampen-Dronten
 • Zeer betrokken. Niets was teveel
  Wij zijn zeer tevreden over de inzet van Zorgmies voor onze dementerende moeder. Wij vonden het belangrijk dat ‘ons mam’ zich er goed bij voelde. Toen er met een van de dames geen ‘klik’ bleek te zijn, heeft Maaike een andere dame gezocht. Tot volle tevredenheid! De dames waren heel betrokken en liefdevol. Zij zochten onderling naar vervanging bij afwezigheid. Waren ook altijd bereid bij te springen op momenten dat dat onverwacht nodig was. Wij zijn echt heel blij dat wij Zorgmies hebben kunnen inzetten.
  Inge
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Mijn zorghart maakt een sprongetje!
  Recent heb ik mijn eerste opdracht als ZorgMies afgerond. En wat geeft het veel voldoening! Ik heb ruim 25 jaar als doktersassistente in een ziekenhuis gewerkt maar door de steeds groeiende administratie rompslomp, miste ik het echte zorgen. Eens een zorghart, altijd een zorghart. Paulien van ZorgMies Lingewaard maakte een fijne match met een mooi gezin. Zij voelde goed aan dat ik daar op mijn plek zou zijn. En nu.....op naar de volgende opdracht!
  Jessica
  Review voor ZorgMies Lingewaard
 • Geweldig!
  Snel geregeld en mijn moeder is heel blij met de Mies. Als mantelzorger heb ik nu echt rust.
  Marijke
  Review voor ZorgMies Hoeksche Waard
 • zeer tevreden en meedenkend
  Zeer tevreden , korte lijnen en zeer persoonlijk
  Beelen
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
24 uur zorgtelefoon mantelzorg

Altijd bereikbaar

mantelzorg nieuws

Mantelzorg Nieuws