Welkom bij ZorgMies Brabantse Wal

ZorgMies Brabantse Wal biedt ondersteuning in de regio’s Bergen op Zoom, Woensdrecht en Hoogerheide. Wilt u langer zelfstandig in uw vertrouwde woning blijven of zoekt u als mantelzorger ondersteuning bij uw zorgtaken? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Miranda den Braven

Tijdens deze overgangsperiode werd ik zelf door omstandigheden mantelzorger voor een lieve vriendin en mijn schoonmoeder

Gezelschap in de regio Brabantse Wal

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Brabantse Wal biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Bergen op Zoom, Woensdrecht en Hoogerheide.

Hulp in Huis in de regio Brabantse Wal

Langer thuiswonen in de regio Brabantse Wal kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Brabantse Wal of zelf een recensie schrijven.

 • Superfijne hulp
  Superfijne vaste hulp. Zeer goede en duidelijke communicatie via app en info caren. Ook veel hulp gekregen met regelen van de WMO en SVB. Naar alle tevredenhid word alles schoon gemaakt. Het sociale aspect is er ook iedere week
  Sandra Donker
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Zeer persoonlijke en efficiënte zorg
  In wat voor stemming mijn moeder van 93 ook is, Lorette weet precies aan te voelen wat er op een dag mogelijk is. Ze is gevoelig en flexibel. Daarnaast ook nog vakkundig in welke begeleiding dan ook. Echt heel blij met haar wekelijkse bezoeken!
  Harriet
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Leuke enthousiaste meiden die van aanpakken weten
  Heel blij met de hulp die zij ons bieden met het verzorgen van mijn moeder
  Daphne
  Review voor ZorgMies Wassenaar-Voorschoten
 • Behulpzaam
  Fijne behulpzame mensen die goede zorg leveren
  Dorothe
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Zeer goed
  Goede afspraken kunnen Als er een afspraak niet door ging werd dut gemist. De bezoekje waar gezellig.
  Wim
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in de regio Brabantse Wal

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Brabantse Wal kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in de regio Brabantse Wal

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Brabantse Wal ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Brabantse Wal?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in de regio Brabantse Wal

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Brabantse Wal brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in de regio Brabantse Wal

ZorgMies helpt gezinnen in de Brabantse Wal. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in de regio Brabantse Wal

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Brabantse Wal biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.