Welkom bij ZorgMies Brabantse Wal

ZorgMies Brabantse Wal biedt ondersteuning in de regio’s Bergen op Zoom, Woensdrecht en Hoogerheide. Wilt u langer zelfstandig in uw vertrouwde woning blijven of zoekt u als mantelzorger ondersteuning bij uw zorgtaken? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Miranda den Braven

Tijdens deze overgangsperiode werd ik zelf door omstandigheden mantelzorger voor een lieve vriendin en mijn schoonmoeder

Gezelschap in de regio Brabantse Wal

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Brabantse Wal biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Bergen op Zoom, Woensdrecht en Hoogerheide.

Hulp in Huis in de regio Brabantse Wal

Langer thuiswonen in de regio Brabantse Wal kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Brabantse Wal of zelf een recensie schrijven.

 • Geweldig
  Lieve dames die hun hand nergens voor omdraaien
  Patty
  Review voor ZorgMies Eindhoven
 • Liefdevolle betrokken zorg in een professionele jas
  Goede ervaringen met zorg Mies voor ons. Even zoeken naar de juiste match en de juiste mensen maar daar hielp de coördinator ons fijn mee. Daarna heel tevreden over de geleverde zorg. Fijn dat de miesen onderling dingen opvangen en regelen wat betreft vrije dagen of ziek zijn.
  Henri Rongen
  Review voor ZorgMies Venlo
 • Goede, heldere en flexibele organisatie
  Zorgmies is een heel plezierige en nette partij om in huis te hebben.
  Ben
  Review voor ZorgMies Venlo
 • Dank voor jullie flexibiliteit in een lastige situatie met onze moeder
  Ria
  Review voor ZorgMies Deurne
 • Uitstekend
  Ergbehulpzaam
  Lente leyssen
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in de regio Brabantse Wal

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Brabantse Wal kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in de regio Brabantse Wal

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Brabantse Wal ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Brabantse Wal?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in de regio Brabantse Wal

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Brabantse Wal brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in de regio Brabantse Wal

ZorgMies helpt gezinnen in de Brabantse Wal. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in de regio Brabantse Wal

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Brabantse Wal biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶