Welkom bij ZorgMies Leidschendam-Voorburg & Voorschoten

Persoonlijke zorg aan huis zodat u of uw naaste(n) zelfstandig in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen? ZorgMies Leidschendam-Voorburg & Voorschoten biedt aanvullende mantelzorg en thuishulp op maat. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. 

Marion Schmied

Laten we de wereld een beetje mooier maken, door te zorgen voor elkaar

Gezelschap in Leidschendam-Voorburg & Voorschoten

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Leidschendam-Voorburg & Voorschoten biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, Leidschendam-Voorburg & Voorschoten.

Hulp in Huis in Leidschendam-Voorburg & Voorschoten

Langer thuiswonen in Leidschendam-Voorburg & Voorschotenkan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven.
Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Leidschendam-Voorburg & Voorschoten of zelf een recensie schrijven.
 • Zorgvuldig & Betrokken.
  Om mensen aan elkaar te kunnen koppelen is heel veel mensenkennis en inlevingsvermogen nodig. Vooral als mensen extra kwetsbaar zijn doordat ze hulp nodig hebben en hun persoonlijkheid verandert. ZorgMies Zeist heeft mij toen het moment kwam waarin ik het allemaal niet meer alleen aankon, op een rustige en respectvolle manier door alles heen geloodst. Met mijn hulp Renée kan ik lezen en schrijven. Een intelligente jonge vrouw wie nooit iets te veel is.
  Janny M. Hinfelaar
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Geweldig!
  De perfecte match wat het leven mijn moeder enorm verrijkt.
  Paddy
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • we hebben een goede klik
  ik ervaar de hulp als heel plezierig en nuttig
  co
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Wat een geweldige ondersteuning .
  We zijn blij met Onze zorgSiem. Een echte kanjer! Hij heeft oog voor zorg die mijn man en ik nodig hebben. Hij activeert mijn man en maant ook op tijd tot rust. Ze puzzelen en doen samen klusjes in en rondom het huis of gaan er even bij zitten om te puzzelen of wat te drinken. Echt top. Dat verlicht mij enorm en zo kunnen we samen lekker langer thuis blijven wonen. Klasse is ook dat hij graag kookt… daarmee word ik dan nog eens extra verrast. Echt heel fijn dat zorgSiem er voor ons samen is.
  Trudy
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Hadden we dit maar eerder geweten…..
  Wat doe je wanneer je ouders ouder worden en steeds vaker een beroep op je moeten doen? Samen met mijn broer en zus kostte het steeds meer moeite om naast ons werk en de zorg voor ons gezin er voldoende voor onze ouders te kunnen zijn. Via de casemanager en toevallig ook de huisarts werden wij gewezen op ZorgMies. Een belletje en een dag later kwamen Margriet en Jeannette bij ons thuis om kennis te maken. Zorg op maat wanneer het mijn ouders uitkomt, een vast gezicht dat is wat ze ons beloofden. Dezelfde week was het geregeld en meer dan dat. We zijn zo dankbaar voor de geweldige ZorgMies die ons helpt. Niet alleen wij als kinderen van maar ook voor mijn ouders is het een geweldige match!
  Diana
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Leidschendam-Voorburg & Voorschoten

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Leidschendam-Voorburg & Voorschoten kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Leidschendam-Voorburg & Voorschoten

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies regio Drechtstreek ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Leidschendam-Voorburg & Voorschoten?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Leidschendam-Voorburg & Voorschoten

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Leidschendam-Voorburg & Voorschoten brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger.

Gezinshulp in Leidschendam-Voorburg & Voorschoten

ZorgMies helpt gezinnen in Leidschendam-Voorburg & Voorschoten. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Leidschendam-Voorburg & Voorschoten

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Leidschendam-Voorburg & Voorschoten biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.