Welkom bij ZorgMies De Langstraat

ZorgMies De Langstraat biedt mantelzorgondersteuning in de gemeenten Loon op Zand, Waalwijk, Heusden en Dongen

Wilt u meer informatie over thuishulp in de regio De Langstraat? ZorgMies De Langstraat biedt mantelzorgondersteuning die bij uw situatie past. Neem direct contact op met Mieke Boons en bespreek uw wensen voor de juiste ondersteuning.

‘Zoals ik zelf behandeld zou willen worden’

19 mrt 2021

‘Bij mijn tante in het verpleeghuis zitten mensen die zelden familie op bezoek krijgen. Ik zou dat zelf niet over mijn hart kunnen verkrijgen. Zelfs nu mijn tante mij nauwelijks...

Lees meer →
ZorgMies De Langstraat ondersteunt en ontzorgt. Wat voor zorgvraag u ook heeft wij gaan ermee aan de slag. Of het nu 2 uur per week is of 24/7.

Over ZorgMies regio De Langstraat

02 nov 2020

Mieke Boons van ZorgMies De Langstraat heeft een verpleegkundige achtergrond en als zodanig velen jaren ervaring in ziekenhuis, verpleeghuis en thuiszorg. Maar ook als mantelzorgster. Zo heeft zij ervaren dat...

Lees meer →

ZorgMies biedt ondersteuning die bij u past

Mantelzorgondersteuning die bij uw situatie past

Hulp in huis

Begeleid vervoer

24-uurs zorg

Slaap- en waakservice

Reviews van ZorgMies De Langstraat

"Wij hebben helaas maar 2 weken gebruik kunnen maken vanZorgMies maar wij waren uiterst tevreden over de verleendezorg, de communicatie daarover en de keuze van degene die bijmijn schoonmoeder zou zijn. De ZorgMies voelde de sfeer goedaan en handelde zeer adequaat toen de nood ineens hoog was.Kortom, wij zijn zeer blij geweest met ZorgMies en kunnen henvan harte aanbevelen!"

Mw. V. Smulders

"Erg goede ervaring, enorm bedankt!"

Mw D. Jansen

"Onze ZorgMies hebben wij ervaren als een zeer plezierige, flexibele en meelevende dame die de week hulp volgens onze verwachtingen en ten volle tevredenheid heeft ingevuld. Ook onze dank aan Mieke die ons verzoek in een voor ons zeer lastige situatie vlot heeft ingevuld en met ons heeft meegedacht. Bedankt!!! 

Mw. L. van Wieringen

"Het klinkt allemaal echt heel erg fijn! Ik ben al zo lang bezig tezoeken naar een passende oplossing, kan het gewoon bijna nietgeloven dat het nu echt gelukt is! Ik ben zo blij dat ik jullie hebgevonden!"

Mw. N. Dekkers

Kies voor de voordelen van ZorgMies

Meer informatie?

Neem direct contact op met ZorgMies De Langstraat!

Lees de privacyvoorwaarden van ZorgMies Nederland.

Werken bij ZorgMies De Langstraat?

Heeft u hart voor de zorg  en lijkt het u een mooi beroep om mantelzorgers te ondersteunen bij de zorg van hun ouder of kind? Bekijk de vacatures in de regio De Langstraat

 

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Persoonlijke zorg in uw regio

ZorgMies is door bijna heel Nederland actief. Met vestigingen in verschillende regio’s door Nederland kunnen wij u voorzien van mantelzorg ondersteuning. 

Benieuwd wie uw contactpersoon in de regio is? Zoek hier direct op uw postcode of woonplaats.

Vind uw regio