Welkom bij ZorgMies Midden-Salland

ZorgMies Midden-Salland biedt aanvullende mantelzorg met altijd een vertrouwd gezicht. Zoekt u ondersteuning als mantelzorger? Of kunt u zelf wel wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij een revalidatie? Wij staan voor u klaar in de gemeenten Raalte, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn en Olst/Wijhe.

Marjo Zwakenberg & Sienke Aukema

We weten dat het voor iedereen belangrijk is om een zinvolle en fijne dagbesteding te hebben, dit draagt ten slotte bij aan kwaliteit van leven.

Gezelschap in Midden-Salland

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Midden-Salland biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen in de gemeenten Raalte, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn en Olst/Wijhe.

Hulp in Huis in Midden-Salland

Langer thuiswonen in de regio Midden-Salland kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Midden-Salland of zelf een recensie schrijven.

 • Zo fijn om de dag van je cliënt een stukje mooier te maken!
  Het voelt zo goed om iets voor anderen te kunnen betekenen, haal er zoveel energie uit! Ga met veel plezier naar de cliënten en met een heel voldaan gevoel naar huis . Ook het contact met Marjo en Sienke ervaar ik als prettig!
  Erna
  Review voor ZorgMies Midden-Salland
 • Zorgzaam, betrokken en een snelle en accurate reactie op vragen.
  Sinds eind vorig jaar heb ik te maken met ZorgMies Midden-Salland en ik ben zeer tevreden. Aardige mensen en heel behulpzaam.
  Monique
  Review voor ZorgMies Midden-Salland
 • Werken voor zorgmies biedt zoveel mogelijkheden!
  Sinds augustus 2023 werk ik voor zorgmies en ik heb geen moment spijt gehad, de cliënten die je mag ondersteunen met dagelijkse leven, de opdrachtgevers die altijd snel en fijn communiceren, de diversiteit en vrijheid tijdens je werk en last but not least: de lieve cliënten die ontzettend dankbaar zijn voor wat je doet. Ik heb het leukste baantje dat er is en hoop dit nog een paar jaar te mogen doen! Bedankt Marjo en Sienke voor de fijne begeleiding! ~Domène
  Domène
  Review voor ZorgMies Midden-Salland
 • Professioneel, zorgzaam en betrokken
  We hebben tijdelijk gebruik gemaakt van de diensten van ZorgMies Midden-Salland en zijn enorm tevreden. Bij de eerste kennismaking voelde het gelijk goed. ZorgMies heeft ons op professionele wijze kunnen ontzorgen door een aantal nachten per week bij ons te slapen en te zorgen voor onze dementerende vader. Dank je wel Marjo en Sienke
  Gemma
  Review voor ZorgMies Midden-Salland
 • Positief!
  Ik ben heel blij met de goede zorg voor mijn ouders. Communicatie met de zorgmedewerkers verloopt ook erg goed. Ben blij met signalering als er iets aan de hand is en de creatieve oplossingen.
  .
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Midden-Salland

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Midden-Salland kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Midden-Salland

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Midden-Salland ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht.

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Midden-Salland?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Midden-Salland

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Midden-Salland brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger.

Gezinshulp in Midden-Salland

ZorgMies helpt gezinnen in Midden-Salland. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Midden-Salland

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Midden-Salland biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶