Zorg op maat in de regio Nijmegen. Kies voor thuishulp van ZorgMies

Over ZorgMies Nijmegen

Aanvullende mantelzorg en persoonlijke thuishulp voor ouderen en gezinnen.

De cliënt die weer levenslust krijgt wanneer deze even minder was, die weer zin heeft in een gezellige dag met zijn of haar Mies. Daar doen wij het voor! Een kopje koffie, een praatje, een maatje maar ook iemand die helpt bij de dagelijkse bezigheden zoals het doen van de boodschappen of het koken van een maaltijd.
U kunt bij ons terecht voor al uw zorgvragen, voor jong en oud. Een Mies kan overal bij helpen, maatwerk noemen wij dat. Het woord ‘nee’ kennen wij niet.. Wij zorgen dat het werkt! 

Veerle Vos
Mijn naam is Veerle Vos, sinds kort moeder van ons zoontje Quinn en partner van Jordi. Tevens mantelzorger en gewaarborgde hulp van mijn moeder en nu ook oprichtster van ZorgMies regio Nijmegen.

"Ik ben pas blij als de cliënt en familie dat ook is. Dat is mijn drijfveer! Samen met u, zorgen wij voor de perfecte match tussen cliënt en ZorgMies"

Ervaring
Uit eigen ervaring weet ik inmiddels dat het niet makkelijk is om de juiste hulp te vinden in en bij een moeilijke situatie. Vijf jaar geleden werd mijn moeder op zeer jonge leeftijd geconfronteerd en gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer. Vanaf dat moment hebben mijn vader en ik er voor gekozen dit traject samen met haar aan te gaan. 1 dag in de week ondersteun ik haar in haar dagelijkse activiteiten als mantelzorger en daarnaast ben ik haar gewaarborgde hulp. Dit houdt in dat ik haar contact persoon ben voor instanties met betrekking tot haar zorg en besteed ik het PGB budget naar haar zorgbehoefte.

Ik heb geleerd kritisch te kijken naar professionele ondersteuning, passend bij de individuele casus van mijn moeder. Alzheimer heeft niet alleen mijn moeder getroffen, maar ook mijn familie en naasten; ‘de mantelzorgers’.   

Een afweging maken in de beste zorg voor mijn moeder, en daarbij haar vertrouwde omgeving en contacten in stand houden, heeft ons doen besluiten ZorgMies in te schakelen. Zo ben ik geïnspireerd geraakt door het werk van ZorgMies. Dit wilde ik ook voor anderen gaan doen! Ik ben pas blij als een ander dat ook is en ik denk dat dát de perfecte drijfveer is voor dit werk.    

Achtergrond
Met mijn hotelmanagement achtergrond ben ik gewend om goed te luisteren naar wat iemand nodig heeft en deze behoefte in te vullen. 
Vraag en aanbod bij elkaar brengen is voor mij tevens bekend terrein. Na mijn werk in de hotelbranche heb ik mijn carrière vervolgd in de vastgoedbranche. Zo heb ik veel woningzoekenden blij mogen maken met hun droomwoning. 

Deze kwaliteiten zet ik nu in om een ZorgMies aan een cliënt te koppelen, hierbij goed lettend op de zorgvraag en waarbij er een echte klik is. Want zeg nou eerlijk, dat is toch wel het allerbelangrijkst!   

Ontzorging 
Een ZorgMies ontzorgt en ondersteunt in de breedste zin. De ZorgMies die wij hebben voor onze familie, ondersteunt mijn moeder bij de dagelijkse activiteiten en geeft ons ademruimte.

Mantelzorgers hebben vaak een druk leven met een gezin, werk, sociale contacten, sport en huishouden. Hoe fijn is het dan wanneer er wekelijks een vertrouwd gezicht langskomt om deze zorg even uit handen te nemen? 

Ik ben er iedere dag blij mee en ik hoop dat ik er anderen net zo blij mee kan maken!

Mocht u een vraag hebben, neem dan gerust contact met mij op.

06-10274304nijmegen@zorgmies.nl

Ook wanneer je geïnspireerd bent geraakt om als Mies of Siem aan de gang te gaan binnen mijn vestiging, maak ik graag kennis met je!

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶