Marjan de Vries ZorgMies Westland mantelzorg ouderenzorg

Over ZorgMies Westland

Thuishulp voor jong en oud en ondersteuning voor mantelzorgers in de gemeente Westland en Hoek van Holland

ZorgMies regio Westland wordt geleid door Marjan de Vries, wonende in ’s-Gravenzande, gemeente Westland. In december 2021 is Marjan gestart met deze vestiging van ZorgMies.

Marjan aan het woord: “Al vele jaren heb ik met veel plezier mogen werken in de zorg. De laatste jaren ook in combinatie met mantelzorg. Wat mij enorm aanspreekt bij ZorgMies, is dat we hier echt zorg op maat mogen leveren. Geen kant en klare zorgpakketten, maar altijd zoeken naar de meest passende oplossing. Hoe mooi is het, als we zo samen kunnen zorgdragen voor goede zorg en voor ontlasting van de mantelzorger.”

"Samen voor een zorgzame samenleving!"

Bij ZorgMies Westland denken we in mogelijkheden. ZorgMies Westland biedt dan ook de zorg waar thuiszorgorganisaties geen tijd voor mogen maken. We ondersteunen de mantelzorger door een deel van de zorg over te nemen. Waar de thuiszorg stopt kan ZorgMies met mantelzorgondersteuning verder gaan.
Bijvoorbeeld ondersteuning door samen boodschappen te doen of te koken. Eventueel helpen met licht huishoudelijk werk. Maar ook voor gezelligheid, een uitje, een wandeling. We maken tijd voor een luisterend oor en persoonlijke contact.


Wilt u een persoonlijk gesprek om mogelijkheden te bespreken? Neem contact op met Marjan van ZorgMies Westland via de onderstaande contactgegevens of klik op de onderstaande button.


Marjan de Vries-Vuijk
06-30462206
westland@zorgmies.nl

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶