Marjan de Vries ZorgMies Westland mantelzorg ouderenzorg

Over ZorgMies Westland

Thuishulp voor jong en oud en ondersteuning voor mantelzorgers in de gemeente Westland en Hoek van Holland

ZorgMies regio Westland wordt geleid door Marjan de Vries, wonende in ’s-Gravenzande, gemeente Westland. In december 2021 is Marjan gestart met deze vestiging van ZorgMies.

Marjan aan het woord: “Al vele jaren heb ik met veel plezier mogen werken in de zorg. De laatste jaren ook in combinatie met mantelzorg. Wat mij enorm aanspreekt bij ZorgMies, is dat we hier echt zorg op maat mogen leveren. Geen kant en klare zorgpakketten, maar altijd zoeken naar de meest passende oplossing. Hoe mooi is het, als we zo samen kunnen zorgdragen voor goede zorg en voor ontlasting van de mantelzorger.”

"Samen voor een zorgzame samenleving!"

- Marjan de Vries-Vuijk

Bij ZorgMies Westland denken we in mogelijkheden. ZorgMies Westland biedt dan ook de zorg waar thuiszorgorganisaties geen tijd voor mogen maken. We ondersteunen de mantelzorger door een deel van de zorg over te nemen. Waar de thuiszorg stopt kan ZorgMies met mantelzorgondersteuning verder gaan.
Bijvoorbeeld ondersteuning door samen boodschappen te doen of te koken. Eventueel helpen met licht huishoudelijk werk. Maar ook voor gezelligheid, een uitje, een wandeling. We maken tijd voor een luisterend oor en persoonlijke contact.


Wilt u een persoonlijk gesprek om mogelijkheden te bespreken? Neem contact op met Marjan van ZorgMies Westland via de onderstaande contactgegevens of klik op de onderstaande button.


Marjan de Vries-Vuijk
06-30462206
westland@zorgmies.nl

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶