Over ZorgMies Zeist

zorgmies_bilt_zeist

Betrokken, betrouwbaar en liefdevol
ZorgMies Zeist is er voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Als we ouder worden of als we er alleen voor staan, zijn dagelijkse klusjes soms niet meer zo eenvoudig. Dat geldt eveneens voor partners, kinderen en mantelzorgers. Deze situatie kan ook bij ziekte, revalidatie of (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid ontstaan.

Wilt u aangenaam blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving, maar kunt u extra ondersteuning gebruiken? ZorgMies Zeist biedt daarvoor een oplossing; door de inzet van betrokken en betrouwbare zorgverleners die op een liefdevolle manier met cliënten omgaan. 

Even voorstellen
Angelique Kalverda: “Ik heb de laatste jaren als zelfstandig adviseur op het gebied van marketing en communicatie gewerkt. Daarvoor heb ik bij diverse marketing- en communicatiebureaus gewerkt als adviseur en projectmanager.  

Sinds een paar jaar ben ik actief als vrijwilliger bij verschillende organisaties en regionale initiatieven. En juist het persoonlijke contact met mensen – en écht iets kunnen betekenen voor iemand – spreekt me aan. Ik was op zoek naar een organisatie die ondersteuning biedt aan mantelzorgers, ouderen en mensen die extra aandacht, zorg of hulp kunnen gebruiken. En zo kwam ZorgMies Nederland op mijn pad. Ik wil graag mijn kennis en ervaring uit het bedrijfsleven bij ZorgMies inzetten.” 

Wilt u kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u het gewoon een keertje uitproberen? Dat kan! Wij hebben geen lange wachtlijsten en kunnen u vaak direct helpen met uw wensen. Onze dienstverlening kan veelal vergoed worden vanuit een PGB.

ZorgMies Zeist staat voor persoonlijk contact én voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige mantelzorg zodat alle cliënten passende hulp kunnen krijgen in Zeist, Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Austerlitz.

Angelique Kalverda

06 – 25 17 12 57 

zeist@zorgmies.nl

Lees meer over ZorgMies

Dag van de Mantelzorger - in het kader van deze dag staat ZorgMies in het magazine van MantelzorgNL de mantelzorger

Dag van de Mantelzorg

21 okt 2020

Dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Deze dag staat in teken...

Lees meer →
Wereld Alzheimer Dag Steenwijkerland

Wereld Alzheimer Dag: Casemanager Grietje Mol over dementie

21 sep 2021

Dementie is een ziekteproces die niet te stoppen is. Door de veranderingen tijdens dit ziekteproces...

Lees meer →
Week jonge mantelzorger deel je zorg zorgmies

De week van de jonge mantelzorger

01 jun 2021

Is er bij jou thuis een familielid langdurig ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp