ZorgMies utrecht aanvullende mantelzorg ondersteuning thuishulp op maat

Over ZorgMies Utrecht

Wij ondersteunen cliënten en mantelzorgers in Utrecht, Haarzuilens, Vleuten en De Meern

Betrokken, betrouwbaar en liefdevol
ZorgMies Utrecht is er voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Als we ouder worden of als we er alleen voor staan, zijn dagelijkse klusjes soms niet meer zo eenvoudig. Dat geldt eveneens voor partners, kinderen en mantelzorgers. Deze situatie kan ook bij ziekte, revalidatie of (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid ontstaan.

Wat doen wij?
Een aantal voorbeelden van wat ZorgMies voor de cliënten kan doen: boodschappen doen, helpen met huishoudelijk werk, klusjes, koken, gezellig samen naar het bos, de markt, de kapper. Samen wandelen, lezen of een spelletje doen of een kopje koffie drinken. De begeleiding naar het ziekenhuis, bezoek aan een arts of therapeut behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Mocht de cliënt ziek zijn dan kunnen we assisteren en/of helpen met de kinderen aankleden, verzorgen, koken en naar sport of school brengen. Kortom; wij bieden ondersteuning, gezelschap en een luisterend oor.

Wij voeren echter geen medische handelingen uit. Medicatie aangeven en hulp daarbij bieden valt daarom niet onder de diensten van ZorgMies. Daarvoor werken we graag samen met de regionale thuiszorg en/of verpleegkundigen.

“ZorgMies Utrecht staat voor persoonlijk contact én voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige mantelzorg zodat alle cliënten passende hulp kunnen krijgen.”

Ons team
Wij kennen onze ZorgMiesen (m/v) allemaal persoonlijk. Wij kijken altijd naar de beste match tussen cliënt en zorgverlener. Vaak hebben onze zorgverleners door hun persoonlijke situatie, (ruime) ervaring opgedaan met de zorg voor een kind, partner of ouder. Hierdoor zijn ze bekend met diverse ziektebeelden. Onze ZorgMiesen zijn behulpzaam, betrokken, geduldig en uiteraard betrouwbaar en professioneel. 

Wilt u kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u eerst vrijblijvend kennismaken? Dat kan! Wij hebben geen lange wachtlijsten en kunnen u vaak direct helpen met uw wensen. Onze dienstverlening kan veelal vergoed worden vanuit een PGB. Ook het denken in mogelijkheden past bij ZorgMies Utrecht!

ZorgMies Utrecht staat voor persoonlijk contact én voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige mantelzorg zodat alle cliënten passende hulp kunnen krijgen.  

Jacques Kalverda

06 – 25 17 12 57
utrecht@zorgmies.nl

 

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶