Linda Hazewinkel ZorgMies Oldenzaal Mantelzorg Thuishulp thuiszorg

Over ZorgMies Oldenzaal

Langer, zelfstandig in uw vertrouwde omgeving wonen met persoonlijke thuishulp

Linda Hazewinkel ( 26-02-1977), 3 kinderen, een vriend en woonachtig in het prachtige Oldenzaal.

Na de studie HEAO Communicatie in Groningen ben ik, na een functie als communicatieadviseur, gaan ondernemen in de kinderopvang. Sinds 11 jaar run ik met veel plezier een bemiddelingsbureau in de gastouderopvang.

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met mantelzorg. Daardoor merkte ik hoe lastig het kan zijn om kwalitatief goede en betaalbare mantelzorg te vinden. Steeds meer mensen in mijn omgeving krijgen ermee te maken. Ouderen moeten steeds langer thuis blijven wonen.

Vanuit mijn passie voor het maatschappelijk welzijn wil ik ervoor zorgen dat deze mensen de juiste balans krijgen tussen verzorging en aandacht. Wij koppelen een ZorgMies aan een oudere, volwassene of kind voor zorg én gezelschap. Dat verdient iedereen.

Voor een ZorgMies bieden wij een fijne werkomgeving waar de mens centraal staat. Je krijgt ruimte om je eigen tijd in te delen  en waar er ook daadwerkelijk tijd is voor een kop koffie, een praatje en een wandeling met de cliënt.

"Ik sta graag voor u en uw dierbaren klaar!"

Heeft u een hulpvraag, dan denken wij graag met u mee. We komen persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maatwerk te leveren. De júiste match tussen de cliënt en de ZorgMies vinden wij zeer belangrijk. ZorgMies maakt het leven leuker!

Voor meer informatie bel 06-24134985 of mail naar oldenzaal@zorgmies.nl

ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶