ZorgMies Nieuwegein biedt mantelzorgondersteuning voor jong en oud

Over ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein

Aanvullende mantelzorg & persoonlijke thuishulp voor ouderen en gezinnen

Het is heel bijzonder dat je er als mens écht voor een ander kan zijn. Dat is precies waar ZorgMies voor staat. Een ZorgMies biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij dagelijkse activiteiten voor mensen die het niet meer zo goed zelf kunnen of hulp nodig hebben bij de zorg van hun kind. Wij kunnen u tijdelijk of structureel ondersteunen. Uw wensen bespreken we graag uitgebreid in een persoonlijk gesprek.

Voor wie is ZorgMies Nieuwegein/IJsselstein?

Mensen die zonder hulp niet meer zelfstandig kunnen wonen
Als de dagelijkse bezigheden u teveel worden kan ZorgMies u ondersteunen. We kijken samen wat uw wensen zijn op het gebied van hulp. Ondersteuning bij de boodschappen, wat licht huishoudelijke taken, samen koken. Slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die we bieden.

Mantelzorgers die ondersteuning nodig hebben voor de zorg van hun naaste
Voor velen is mantelzorgen voor een ouder of partner iets wat je jezelf pas realiseert als je er middenin zit. De rollen kunnen hierdoor veranderen. Dan kan een ZorgMies uitkomst bieden. De ZorgMies pakt taken op zodat de mantelzorger en de hulpvrager weer meer ruimte krijgen voor zichzelf maar ook voor elkaar.

Ouders die hulp nodig hebben bij de zorg van hun kind
Als ouder ben je er altijd voor je kind. Maar als je kind iedere dag zorg nodig heeft is het soms fijn als je je zorgen mag delen met een ander. Zo is er voor u als ouder meer ruimte om leuke dingen te doen met uw kind of even tijd te hebben om op te laden. ZorgMies Nieuwegein kan met u bespreken welke activiteiten wij kunnen oppakken.

Gezinshulp bij revalidatie
Als je als ouder, door omstandigheden (tijdelijk) uitgeschakeld bent kan een ZorgMies ondersteuning bieden bij de dagelijkse zorgtaken binnen een gezin.

"Een ander een mooie dag bezorgen, daar word ik heel vrolijk van"

Wat doet een ZorgMies?
Helpen met de dagelijkse bezigheden. Zo kunnen we samen boodschappen doen, koken, een wandeling maken, de dingen van de dag doornemen, een luisterend oor bieden. Zomaar wat bijzondere taken die je als ZorgMies doet. Vanuit je sociale, warme hart kun je zoveel voor een ander betekenen.

Wanneer ben je een ZorgMies? m/v
Een ZorgMies is iemand met het hart op de juiste plaats. Je bent empathisch, flexibel, eerlijk, spontaan, nuchter, gezellig en maakt het verschil voor je cliënt. Als ZorgMies Nieuwegein/IJsselstein kennen we onze zorgverleners persoonlijk. Dat zorgt ervoor dat we de juiste match kunnen maken tussen de cliënten en de ZorgMies.

Wie ben ik?
Ik ben Brigitte van der Heijden, getrouwd en trotse moeder van een zoon en een dochter. Al jaren wonen we in het prachtige Maartensdijk, maar ik ben geboren en getogen in Nieuwegein. Mijn schooltijd heb ik doorgebracht in IJsselstein. ZorgMies Nieuwegein/IJsselstein starten voelt voor mij dan ook heel vertrouwd.

Jarenlang heb ik als office manager en management assistente in het bedrijfsleven gewerkt en heb ik veel kennis opgedaan op met name het organisatorische vlak. Op het moment dat ik zelf mantelzorger werd van een naaste merkte ik hoe lastig het is om helderheid te krijgen in de wereld die zorg heet. Daarbij kwam mijn kennis als office manager goed van pas.

Daarnaast merk ik ook hoe bijzonder het is als je zo dicht bij iemand mag staan die jouw hulp nodig heeft. Vanuit deze ervaring wil ik heel graag andere mensen helpen met hun zorgvraag en dames en heren enthousiast maken om ZorgMies m/v bij ons te worden.

Wilt u kennismaken met ZorgMies Nieuwegein/IJsselstein?
Ik nodig u van harte uit contact op te nemen als u vragen heeft over wat wij voor u kunnen betekenen. We komen bij u langs om uw wensen te bespreken en gaan direct aan de slag voor de juiste match. De zorg die wij leveren wordt veelal vergoed uit het Persoons Gebonden Budget (PGB).

Heeft u interesse?

Brigitte van der Heijden is bereikbaar op telefoonnummer: 06–21988440 Of per e-mail: nieuwegein@zorgmies.nl

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶